.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Стана ми интересно, като чета.
    Когато е кратък полетът, държите ли да имате пълни удобства или предпочитате да направите компромис цена/качество (като под качество включвам само екстрите, не самолетът като изправност)
    Майка ми все ме праща и съветва да пътувам уж с най- хубавото, пък аз съм си пестелива и все ѝ викам, че за един час няма смисъл да ми сипват шампанско в устата.
    Взимам си най-удобното като часове/дни, и след това - най-евтиното за тези часове/дни.
    Пътувам всеки месец, а за последните 30 дни ( ще ) имам сумарно 6 полета.

Обичайната ми дестинация се обслужва от wizz air, bg air/iberia (т.е. самолет на бг еър и разлика 5 евро в таксата, в зависимост от това от кого си го купиш :д ) - без прекачване.
    Ако искам шампанско в устата, трябва да си плащам за бизнес класата на бг еър :д само, че не съм с executive заплата за да си го позволя :д

С прекачване и дума да не става до испания, защото там ми е критично в колко часа ще стигна и кой влак/автобус ще хвана в последствие. Пък там влакът ми е минимум 30 евро на посока, ама поне за час и малко съм минала 300-350км :д

Другите дестинации - ако цените са сходни, съм склонна да почакам малко повече, и да летя с нещо по-хубаво.
    Когато полетите станат досада, си търсиш всякакви поводи да ги направиш леко по-приятни :д Като цяло за двупосочен в Европа не бих дала повече от 300 евро, просто защото е евтино по принцип :д

Вярно е, че в европа един полет не е повече от 3:30 - 4 часа, ама вече ми е писнало и например в уизеър софия-мадрид ( до барселона е една идея по-поносимо ) не искам да си го причинявам повече, без да съм си взела място "за крака :д ". Там си плащам и за привилигеровано качване, и за място, и ако пуснат онази оферта за 20 евро - всичко в пакет :д ( голям ръчен, креди за закъснение, и флексибъл полет , и хубаво място). От време на време си взимам флексибъл, защото времето винаги ми е някаква критична мерна единица. Бтв за испания ми излиза понякога колкото с бг еър, но бг еър летят сутрин до там, а уиз еър са ми точно за след работа - хващам чантичката и за 5 минути съм на Т1.

Пък сега ми платиха всичко освен отиването до мадрид от работа :д дадоха само 260 евро - двупосочен мадрид-лисбон, и еднопосочен мадрид - софия, а колегата ги изръси с 400-500, защото шефката се застъпи да пътува в по-приятни часове и да не чака много. ( аз се оправдах с лично пътуване до испания и пътувах директно от там ).

@карамелия - и сърбия не е в ЕС, но никога не са ми искали паспорт :д На сайта на МВнР имаше за всяка държава изисквания, мисля, но не винаги им вярвам, и си питам патило.
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-05-2015 на 14:58
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    без да съм си взела място "за крака :д ". Там си плащам и за привилигеровано качване, и за място, и ако пуснат онази оферта за 20 евро - всичко в пакет :д ( голям ръчен, креди за закъснение, и флексибъл полет , и хубаво място).
    Аз говорех за по- фрапантните разлики, за 20 евро ясно, че всеки ще предпочете по- удобното.
    хахах, аз гледам седалката да е до двигателя, там мястото за пред краката е супер много. :Д
    Миналата година ми се наложи да си купя билет от днес за след 2 дни и единствената алтернатива под 400лв едната посока беше автобус, та и там няма място за крака, само че е 24часа.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @карамелия - и сърбия не е в ЕС, но никога не са ми искали паспорт :д На сайта на МВнР имаше за всяка държава изисквания, мисля, но не винаги им вярвам, и си питам патило.
    Вярно бе, много съм замаена, а съм им минавала границата два пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си