Не,живея в жълтата къща?

Наистина ли имаш познат от тук,че понякога наистина не мога да разбера кога си сериозен и кога се опитваш тънко да храниш някого? Ако е истина кажи му името? Има вероятност да го познавам,а има и таква да не го познавам.Номера сега пред целия интернет няма да си го разпльокам,само ще кажа,че съм към края на улицатa,който е в посока София на около 1 километър от въпросния мост.
А ето и две снимки на част от километричната опашка в "страната ми на фнтазиите" вчера между 16:00 и 17:00,в която страна гранично пропусквателния пункт Калотина е неофициално заменен с гранично пропусквателен пункт град Сливница и която опашка си е с редки изключения ежедневеие и еженощие:
http://prikachi.com/images/912/8157912v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/913/8157913a.jpg
Това доста често се наблудава от прозорците на банята и кухнята ни и от улицата.Тези снимки съм ги правил от нашата улица без грам увеличение.
Вчера и днес са по-културни.Има го само замърсяването на въздуха и тихото бръмчане,с което вече сякаш сме посвикнали.Шумовото замърсяване,което и то беше станало ежедневие напоследък,като изключим някоя и друга дребна изцепка засега го няма.А има ТИР-ове дори и сега.Вчера вечерта тамън лекичко бяха решили да се вълнуват пак,но по едно време се видя,че две патрулки започнаха да обикалят дългата опашка напред назад и да обясняват къде по-културно къде май на моменти и с крясъци на тираджййите да внимават какво правят.
Не за град Сливница говоря.И в профила ми го пише.
Щом не се признава стихотворната ми форма няма да се пъна и да се мъча повече да я пиша.Иначе неприязъм,неприязъм,но по-скоро ми "мирише" на боязън скрита под рачешката черупка и добила форма на лошата кака дето има големия мерак да храни хората.Не знам защо просто след едно споделяне,че ми става интересна една жена до някаква степен като разбера,че е моята зодия и предположих,че и при М... е така реши,че ще търся твоето умиление и непременно ще започна да ти се свалям.Живей си живота,ходи си по пътя.Все пак да не забравяме,че не си единствената представителка на зодията ми в целия свят,а и както казах досега общуването с тази моя зодия нещо не ми се получава баш. Може би заради черупката на рачката.И аз като включа черупката и черупка в черупка и нищо не става.Още повече,че като че ли жените Рак още по-лесно и по-бързо се скриват в черупката си дори при най-малката "опасност"Та продължавай все така да убеждаваш мен и други хора какво лоша кака си всъщност...
С уважение,
АЗ.