- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
едно закъсняло утро...
чувствам се добре. ям черешки :3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
отново се събудих заради непрестанното кихане. баахти, зимата не съм се цифкавила толкова.
не ми се връща в реалността от утре. нямам търпение сесията да свърши и да отпраша. не ма свърта на едно място, макар че не обичам да пътувам.
и как мразя сбогуваниятаа.
заеби, свикнала съм.
:>
Не,живея в жълтата къща?
Наистина ли имаш познат от тук,че понякога наистина не мога да разбера кога си сериозен и кога се опитваш тънко да храниш някого? Ако е истина кажи му името? Има вероятност да го познавам,а има и таква да не го познавам.Номера сега пред целия интернет няма да си го разпльокам,само ще кажа,че съм към края на улицатa,който е в посока София на около 1 километър от въпросния мост.
А ето и две снимки на част от километричната опашка в "страната ми на фнтазиите" вчера между 16:00 и 17:00,в която страна гранично пропусквателния пункт Калотина е неофициално заменен с гранично пропусквателен пункт град Сливница и която опашка си е с редки изключения ежедневеие и еженощие:
http://prikachi.com/images/912/8157912v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/913/8157913a.jpg
Това доста често се наблудава от прозорците на банята и кухнята ни и от улицата.Тези снимки съм ги правил от нашата улица без грам увеличение.
Вчера и днес са по-културни.Има го само замърсяването на въздуха и тихото бръмчане,с което вече сякаш сме посвикнали.Шумовото замърсяване,което и то беше станало ежедневие напоследък,като изключим някоя и друга дребна изцепка засега го няма.А има ТИР-ове дори и сега.Вчера вечерта тамън лекичко бяха решили да се вълнуват пак,но по едно време се видя,че две патрулки започнаха да обикалят дългата опашка напред назад и да обясняват къде по-културно къде май на моменти и с крясъци на тираджйите да внимават какво правят.
Не за град Сливница говоря.И в профила ми го пише.
Щом не се признава стихотворната ми форма няма да се пъна и да се мъча повече да я пиша.Иначе неприязъм,неприязъм,но по-скоро ми "мирише" на боязън скрита под рачешката черупка и добила форма на лошата кака дето има големия мерак да храни хората.Не знам защо просто след едно споделяне,че ми става интересна една жена до някаква степен като разбера,че е моята зодия и предположих,че и при М... е така реши,че ще търся твоето умиление и непременно ще започна да ти се свалям.Живей си живота,ходи си по пътя.Все пак да не забравяме,че не си единствената представителка на зодията ми в целия свят,а и както казах досега общуването с тази моя зодия нещо не ми се получава баш. Може би заради черупката на рачката.И аз като включа черупката и черупка в черупка и нищо не става.Още повече,че като че ли жените Рак още по-лесно и по-бързо се скриват в черупката си дори при най-малката "опасност"Та продължавай все така да убеждаваш мен и други хора какво лоша кака си всъщност...
С уважение,
АЗ.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-07-2015 на 08:30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз да не съм Смирненски, че да изримувам всичко,което мисля, това ми дойде на прима виста
Вие се филмирате, не аз
А и не вярвам във виртуални свалки, не знам как решихте точно това.
Извинявай, но е адски рано, не го дочетох
По темата: тъкмо бях решила, че ще отида до един як магазин и се нагласих психически, после осъзнах, че е неделя, а аз съм будна преди 12ч (
Последно редактирано от therichbitch : 06-07-2015 на 08:30
Като не си Смирненски ще го караш като нас "простите" хора и ще пишеш в проза.Все пак все още хората не сме започнали да си говорим по улиците в стихотворна форма и най-малкото не сме оттренирани да го правим.
И като цяло май човека,който се филмира най-много си ти.И не лъжи,че не си дочела мнението ми.Просто е невъзможно имайки предвид,че отговора ми към теб е в самия му край.
Защо с вибратора ли ще ми налетиш в нас.Като цяло аз не ви информирах за точното ми място,защото не си дадох номера.Сега ако някой ме разпознае някъде жив и здрав.Чак пък толкова да е крийпи,че да ме следи и къде ще вляза. Пък и това си е все пак моята територия и ако е дошъл от някъде си с лоши намерения някой не знае дали пък не могат да му се случат разни твърде лоши неща.Като цяло някои хора не сме чак толкова прикрити и потайни като теб дето даже и името не смеят да си кажат във форума,да не говорим пък за някоя и друга свещенна ценна информацийка за тях.
Е има го сега и риска да попадна в ситуацията на една девойка дето пишеше тук и се оказа живееща на няколко улици от нас,а беше разправяла как си сменяла гаджетата и им правела свирки,както и за вътрешния си свят та после даже и във Facebook не пожела да ми приеме поканата въпреки,че преди това малко си пообщувахме на ЛС,но това е вече дръг въпрос.Даже и в тоя раздел със забелязвал един малък дето в профила си се е обявил,че е от града,но в крайна сметка какво ми пука.Нито правя сделки за наркотици тук,нито готвя убийства или атентати.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последният абзац е към мен (след цитата е, очевидно...) и него започнах :Д До толкова виждам (нещо ми се възпали окото)
Страшна логика, ако се позоваваме на която, трябваше във форума да си пишем 5-ма души, тъй като останалите не могат да пишат не в поезия, не проза, ми на български не могат да скалъпят нещо вярно, следователно би трябвало да се оттеглят, като не могат.
Чакам.
Не знаех че на някои хора им трябва психическа самонагласа за да излязат от вкъщи и половин час стоене пред огледалото с вдигнат гард, леки загряващи ударчета и самонадъхващи фрази като "Аз мога, гад дем! .. мога да го направя" и "Ар ю токинг ту ми?". После поглеждат входната врата и всичко това се превръща в мираж.