.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Привет, npp! И аз все си повтарям, че трябва да заменя вредната храна, но хич не ми се отдава. Относно движението - моята работа е много натоварваща. На крак съм по 10 часа на ден, вдигам доста тежко и просто когато се прибера не искам нищо друго, освен да си легна и да почина. Определено нямам желание да върша каквото и да било друго. Разходките и домакинската работа ги оставям само в почивните дни. Идея нямам какъв е този лечебен глад, може ли малко повече информация?

Идвам да споделя, че вчера бях в спешото - отново, явно тук без личен лекар те пращат само там. Погледнаха пак кръвта ми от миналия месец и казаха, че всичко е наред. По мое желание ми направиха рентгенова снимка на гръдния кош. Бях се притеснила, че и рак може да е, но за щастие се оказа, че нито е рак, нито имам проблеми със сърцето или белите дробове. Пак се оказа, че всичко е наред. Докторът каза, че е много странно, защото при тези симптоми трябва да кашлям доста - явно някаква настинка - но нямам никаква кашлица. Преди седмица-две имаше един период от три дни, в които не спрях да кашлям. Кашлицата беше подобна на такава при отминала настинка - суха и дразнеща гърлото. Но от тогава нищо! За радост все още се чувствам по-добре, доста по-малко ме болят гърдите и дишането ми горе-долу се нормализира постепенно. Дано да продължи така занапред. Наистина благодаря на всеки един от вас за съветите и помощта.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Candice Виж мнението
    Идея нямам какъв е този лечебен глад, може ли малко повече информация?
    чети тук: http://www.scribd.com/doc/24310554/%...0%D0%B4#scribd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си