- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- СПЕШНО! ПРЕИНСТАЛИРВАНЕ НА УИНДОУС!
Ще се надявам в скоро време да не става,нов ми е лаптопа ужА относно флашката , форматирах я във формата, който каза, но сега как да прехвърля уина? Качиха се файлове от програмата която ми даде във флашката wtf?!
Последно редактирано от funkey : 06-06-2015 на 17:13
Какво качване, с тази Rufus се работи по същия начин какво с Universal USB Installer. Избираш .iso файла, избираш къде да записваш, опциите, стартираш и чакаш... накрая се получава инсталационно USB. Мушкаш го в лаптопа, зареждаш от него и т.н.
Оо извинявай, супер малкото бутонче ,въобще не го видях братко![]()
Не знам,това не е реално просто! Не знам как все на мен се случва да не сработи нещо ВИНАГИ?! Този уиндоус колкото и пъти да го сложа на флашката след като съм разпределил дяловете ми излиза,че липсва файл?! Викам окей аре явно умрелия торент не струва, ПРОБВАХ С ДРУГ? Познайте какво - сега не ми чете даже флашката , компа се стартира и ми показва , че няма уиндоус и трябва да се сложи. Не знам хора тва е някав ужас нереален.
Ми май за 2-ри път пак позна - Не ми отваря вече флашката , пише ми ,че диска е протектнат или нещо от сорта. Утре отивам да си взема нова и ако не стане ще се хвърля от някъде.
OPERATING SYSTEM WASNT FOUND TRY DISCONNECTING ANY DRIVES THAT DONT MAINTAIN AN OPERATING SYSTEM ?! Сега ми стои този шибан екран при стартиране и не ми чете флашките въобще?!!??!?!! Когато слагах дяловете остана от уин 7 нещо ,но ми изписа,че просто няма да имат ефект!? Какво да правя , честно отчаях се вече!
Буутваш ли от флашката?
А в BIOS как ти е настроено тогава? Не знам как е при другите, ама на моя лаптоп имам опция да избера Legacy или UEFI като начин на зареждане. Legacy... значи класически модел. И ако съм избрал това, а флашката е направена като за UEFI (GPT), тогава не ще да ми я зарежда. И обратното, ако е направена за MBR, тогава трябва да съм на Legacy за да тръгне. Мда, малоумна работа, ама ко да прайш...
Никаква идея jdeel , за боотване не знам какво имате предвид . Лаптопа е асус , нов модел е , предполагам не трябва да се настройва да зарежда от флашка или диск при положение ,че като вляза в биоса не ми дава да избера тази опция (въобще я няма, а и нали ми тръгна преди да изкочи сега този проблем...) Мисля,че имам легаси където казваш, но не знам за какво е и не барам! Ако може дай скупе за 5 мин да се разберем ,че тук едно ,че е по бавно ами и по трудно ще се разберем...
Последно редактирано от funkey : 06-07-2015 на 12:49
Uspqh snoshti nai nakraq! Nqmam vse o6te kirilica![]()