- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тест за марихуана
Здравейте хора. Пусха трева от 3 месеца почти всеки ден. Предната седмица майка ми се осъмни и каза, че ще ми направи тест скоро. След 2 дена ще ми го направи. Можели да ми обясните какъв е този тест знам че с урина нещо.. И също ако може да ми кажете начини да го направя отрицателен.
Няма как да се прочистиш за 2 дни. Ще бъде положителен.
По-добре й кажи, че пушиш, поне ще й спестиш парите за теста. И да, ще бъде положителен, без значение дали пушиш всеки ден в продължение на година или си пушил веднъж. А може да опиташ и да придумаш лекаря да не те издава.![]()
Знам ,че е късно вече ,ама за всеки случай да си кажа ...Не пуша трева и съм давал урина на приятел ,защото го хванаха напушен в даскало ,така знам ,че той се наливаше с много вода ,кисело мляко и вода и един път успя да излъже теста без моя помощ (демек без моя урина) ...Тъй де помолете някой приятел да се изпикае във бутилка на самия тест няма да влязат с вас в кенефа .
Един мъдрец веднъж ми каза - "след коза на сутринта пий повече айрян, отколкото след ракията". Тестът ще е с две черти, сори![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз пък правих тест два дни след това и беше отрицателен.Не знам защо, но предполагам е заради многото вода , която пия.Ако искаш да го направиш невалиден капни малко оцет.
защо му ''помагате'' според вас майка му иска да му навреди или просто не искате да яде пердах?
щом като сте големите пичове че да пушите трева ще трябва да сте готови и да си понесете последствията
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За всички любители на тревата
Един голям учител от изтока е казал : " по добре да те удари кола с 120 км и тялото ще се възстанови по бързо от колкото ,ако изпушиш ЕДНА цигара марихуана.Тези които пушат си изяждат аурата и след това почват да се нахвърлят и върху света.
Първоначалното главозамйване е ефект подобен на този на излизане от тялото.СЛед това тялото без надзор го окопират еднни тъмни съшности !
Просто й кажи истината и си понеси последствията.. кво толкова
Подмени урината с на приятел, най-сигурно е.
А тестът ще покаже ли нещо ако просто се топне в вода??