- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Много си оригинален...
Дам понякога е готино да спреш да се взимаш насериозно и малко да си се поправиш на шут. Ако пък околните и най-вече зложелателите започнат и да те мислят за по-тъп отколкото си даже си е и бонус.В един момент може и да са мноoooго изненадани...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2015 на 15:01
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Именно. Израза "мани го тоя палячо" се използва например за човек с големи претенции и голямо самочувствие без покритие. Човек,който се мисли за нещо много повече отколкото реално е и такива ми ти работи. Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. Просто понякога си позволявам да влизам в ролята на шута без да се напъвам особено ей така просто за да става фън и разнообразие и евентуално,защото в дадения момент ми е дошло отвътре. Освен това идеално го осъзнавам. Пък хората сме си сеирджии и понякога това буди интерес
Ама ти понеже нямаше за какво друго да се хванеш та се хвана точно за единичката ли?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не.![]()
Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната.С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си...
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-11-2015 на 09:21
Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи. Но пък наистина не е много препоръчително да разкриваш всичките си недостатъците пред хората особено пък ако са в повече,защото има опасност някои зложелатели да се възползват от тях и да се опитат да те подчинят или директно да си те смажат като насекомо.Знам ли може би и аз правя тази грешка понякога. Иначе най-пресен пример е това скорошното. Споделих си мнението относно пост на Номката и ти ми се изрепчи с невероятната теза.Затваряй си устата за да не ставаш смешен,защото по темата едикакво си ти си едикаво си,защото едикакво си.. Да не говорим,че напоследък много от тезите ти са свързани с наставнически тон ала аз съм си вирнала яко гъ...аааа носа и обиди. Не само към мен де.Някога страшно много ме дразнеше с изказа и огромното си самочувствие. После някак се промени на моменти дори ми ставаше и симпатична,не съм те мразел и не те мразя,но напоследък поради незнайни за мен причини си върна онова едновремешно Аз,което страшно много ме изнервя и дразни.Е,вече смятам,че си загубила малко от пизицията шеф на форума като тогава
А недостатъците аз си ги знам много добре признати или непризнати,а самочувствието си ми е бая нисичко особено на момети поради ред причини свързани с моите си недостатъци и произтичащия от тях начин на живот и изобщо не смятам,че е на място като цяло.![]()