.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Бях сигурен, че си шут, но палячото забавлява, а шутовете просто са тъпи.
    Много си оригинален...
    Дам понякога е готино да спреш да се взимаш насериозно и малко да си се поправиш на шут. Ако пък околните и най-вече зложелателите започнат и да те мислят за по-тъп отколкото си даже си е и бонус.В един момент може и да са мноoooго изненадани...
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2015 на 15:01
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Много си оригинален...
    Друго е да напишеш, че си съгласен с няква пълна глупост- 1.Може да сте Шут, но не сте палячо

Друго е да напишеш, че си съгласен с няква пълна глупост- 1.Може да сте Шут, но не сте палячо
    Именно. Израза "мани го тоя палячо" се използва например за човек с големи претенции и голямо самочувствие без покритие. Човек,който се мисли за нещо много повече отколкото реално е и такива ми ти работи. Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. Просто понякога си позволявам да влизам в ролята на шута без да се напъвам особено ей така просто за да става фън и разнообразие и евентуално,защото в дадения момент ми е дошло отвътре. Освен това идеално го осъзнавам. Пък хората сме си сеирджии и понякога това буди интерес

Ама ти понеже нямаше за какво друго да се хванеш та се хвана точно за единичката ли?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното.
    Ако бяха написали, че си скромен, щеше да е 100% приликата.

Ако бяха написали, че си скромен, щеше да е 100% приликата.
    Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не.

Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не.
    С теб няма как да почувстваме липсата на М

anonymous708973
    Guest
    Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. )
    Това всички го вярват, не си специален.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това всички го вярват, не си специален.
    Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната. С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си...

От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен
    Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното.
    Освен това си и тъп.

Освен това си и тъп.
    То нали знаеш,че е казано,че често хората съдят за другите хора по себе си. Та в случая май това твърдение е наистина вярно за теб...

Няма смисъл сега да правиш самопризнания за какъв се мислиш та било то даже и на подсъзнателно ниво.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-11-2015 на 09:21

anonymous708973
    Guest
    Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната. С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си...
    Това, че не ме е шубе да заема позиция, не означава, че не си знам недостатъците, а че съм избрала да не ги презентирам.
    Вярвай ми, всеки твърди, че си знае недостатъците и че самочувствието му е на място.

Това, че не ме е шубе да заема позиция, не означава, че не си знам недостатъците, а че съм избрала да не ги презентирам.
    Вярвай ми, всеки твърди, че си знае недостатъците и че самочувствието му е на място.
    Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи. Но пък наистина не е много препоръчително да разкриваш всичките си недостатъците пред хората особено пък ако са в повече,защото има опасност някои зложелатели да се възползват от тях и да се опитат да те подчинят или директно да си те смажат като насекомо.Знам ли може би и аз правя тази грешка понякога. Иначе най-пресен пример е това скорошното. Споделих си мнението относно пост на Номката и ти ми се изрепчи с невероятната теза.Затваряй си устата за да не ставаш смешен,защото по темата едикакво си ти си едикаво си,защото едикакво си.. Да не говорим,че напоследък много от тезите ти са свързани с наставнически тон ала аз съм си вирнала яко гъ...аааа носа и обиди. Не само към мен де.Някога страшно много ме дразнеше с изказа и огромното си самочувствие. После някак се промени на моменти дори ми ставаше и симпатична,не съм те мразел и не те мразя,но напоследък поради незнайни за мен причини си върна онова едновремешно Аз,което страшно много ме изнервя и дразни.Е,вече смятам,че си загубила малко от пизицията шеф на форума като тогава
    А недостатъците аз си ги знам много добре признати или непризнати,а самочувствието си ми е бая нисичко особено на момети поради ред причини свързани с моите си недостатъци и произтичащия от тях начин на живот и изобщо не смятам,че е на място като цяло.

Супер фен
    защо
    с думата презентирам успя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си