.
Отговор в тема
Страница 10 от 23 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 562
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Corb, Стига ми относителността, още малко ще взема да реша, че не съществувам.
    Всъщност дори след появяващите се напоследък научни теории за холографската Вселена няма как да си абсолютно сигурна дали не сънуваш,не си в някакъв биг брадър,някое опитно мишле в извънземна лаботаратория по типа на упоените кокошки за месо дето им били махали рецепторите и ги хранели с тръбичка,защото така заемали по-малко място или човешка батерия с вкаран в мозъка свят както онези в Матрицата. Така че да,всичко е относително и можем само да се надяваме,че света,в който живеем е това,което си мислим реално че е. Защото както може да се убедиш от много експерименти дори в реалността мозъците ни страшно лесно могат да се манипулират. Най-простия пример е с картинките тип зрителна измама.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    http://svetovnizagadki.com/7-%D0%B7%...-%D0%BD%D0%B8/
    Специално за мен много неща са нацелили действително.
    Сега прочети и останалите без да гледаш числата и да видим дали и при тях няма да видиш същото нацелване.
    При мен няма дори едно, което да е вярно, останалите нямам желание да ги приглеждам.

Прочел съм ги всички. Иначе аз съм роден 1986 година и съм зодия Рак. Когато погледна в таблицата годината ми спрямо китайския календар излиза,че съм Тигър както М...(къде се изгуби тоя човек напоследък) наскоро спомена. Като комбинираме Рак и Тигър се получава числото 6,което по надолу е наречено Шут.

Да видим сега и съвпаденията с мен:

1.Може да сте Шут, но не сте палячо (Така е)
    2. Вие сте „солта на земята“. Вашата цел е да… си живеете живота и да заразявате с радост! (И това е така. Обичам да забавлявам хората и да виждам усмивките по лицата им.Това ми дава една вътрешна топлинка и радост.)
    3.Да се занимавате с това, което ви харесва. (Това определено не важи само за мен,но определено е напълно вярно.Проблема да го правя довежда до най-големите драми,които ме съпровождат в тая моя смотана реалност.)
    4.Да не ставате роби на предразсъдъците и на „правилата“ (Точно така. Много мразя да ме вкарват в разни модели.Ти трябва да се ожениш до тези години,защото едикакво си.Ти трябва да имаш деца до тези години,защото едикакво си.Ти трябва да правиш това и това и това,защото така е общовъзприте и т.н и т.н и т.н.)
    5.Да излъчвате позитивизъм, да заразявате с усмивки. (Именно.Разни хора тук са ме обявявали за страшен песимист и че само развалям позитивната обстановка с лошите си мисли,но както казах по нагоре аз мога да се почувствам често много щастлив само поради факта,че съм успял да докарам на някого усмивка на лицето някакси и всячески се старая да се опитвам да я поддържам.
    6.Да бъдете щастливи. (Че то кой не обича да бъде щастлив.И аз не съм от изключенията.)
    7.Сигурно вече сте усетили как ежедневни задължения като миенето на чинии например ви дразнят ужасно много. Повече от „нормалното“. Не казваме да станете безотговорни и мърляви, но наистина е добре да избягвате „досадните“ неща. Защото това ви влияе много зле на психиката и енергията. (Сивотата на ежедневието,в която поради едни или други причини съм принуден да живея ме убива малко по-малко ден по ден. Не понасям постоянно повтраящи се действия.Отегчават ме, натъжават ме и ме депресират.)
    8.Като характер сте много чувствителни и жалостиви хора.(За добро или май по-скоро за лошо е точно така.)
    9.Боли ви от чуждото нещастие и точно това оправдава целта ви – да ги ощастливите. (Да боли ме.Не обичам чуждото нещастие. Боли ме дори от чуждата болка независимо дали тя е психическа или физическа.Боли ме, когато някой го боли. Боли ме дори,когато виждам страдащи болни или наранени животни.Сякаш вътрешно усещам болката им и ми става гадно.Дори понякога страшно се ядосвам и страшно ми се ще на виновните да им бъде причинена същата болка ,че и в повече за да я усетят и те на гърба си с малоумните си главици.Не мога да издържам хора и животни,които стенат от болка,че дори поянога,когато не знам дали е от болка или от нещо друго.Не мога да гледам и търпя затворени животни,които пискат да излязат от някъде или умиращи такива.Предпочитам да съм някъде по далеч,защото понякога трудно задържаме сълзите си.А не обичам да плача пред хората и много мразя да ме съжаляват.)
    10.Във връзките ви, ако ви се случи да изпаднете в период, в който се чувствате нещастни и недооценени, то веднага напуснете партньора си. Имате нужда от човек, който постоянно да ви доказва любовта си и да ви поднася романтични изненади. Това най-силно ви зарежда. (И това е на 100% вярно дума по дума.А последното изречение е ключовата дума.)

Та какво излиза сега? Копирах го точка по точка целия текст и взе та излезе на 100% верен за мен специално.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2015 на 12:59
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

.
    Последно редактирано от jghgh : 06-10-2015 на 13:11 Причина: трябваше да е за Дневника
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    моето е много ласкателно :Д

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    моето е много ласкателно :Д
    Ти какво си? А отговаря ли на истината при теб и доколко?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    7 съм аз и едно 80% са верни нещата. четох и останалите - ми, не.. не се вписвам в никое друго освен може би мъничко при аристократът.

Да видим сега и съвпаденията с мен:
    1.Може да сте Шут, но не сте палячо (Така е)
    Бях сигурен, че си шут, но палячото забавлява, а шутовете просто са тъпи.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Бях сигурен, че си шут, но палячото забавлява, а шутовете просто са тъпи.
    Много си оригинален...
    Дам понякога е готино да спреш да се взимаш насериозно и малко да си се поправиш на шут. Ако пък околните и най-вече зложелателите започнат и да те мислят за по-тъп отколкото си даже си е и бонус.В един момент може и да са мноoooго изненадани...
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-10-2015 на 15:01

Много си оригинален...
    Друго е да напишеш, че си съгласен с няква пълна глупост- 1.Може да сте Шут, но не сте палячо

Друго е да напишеш, че си съгласен с няква пълна глупост- 1.Може да сте Шут, но не сте палячо
    Именно. Израза "мани го тоя палячо" се използва например за човек с големи претенции и голямо самочувствие без покритие. Човек,който се мисли за нещо много повече отколкото реално е и такива ми ти работи. Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. Просто понякога си позволявам да влизам в ролята на шута без да се напъвам особено ей така просто за да става фън и разнообразие и евентуално,защото в дадения момент ми е дошло отвътре. Освен това идеално го осъзнавам. Пък хората сме си сеирджии и понякога това буди интерес

Ама ти понеже нямаше за какво друго да се хванеш та се хвана точно за единичката ли?

Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното.
    Ако бяха написали, че си скромен, щеше да е 100% приликата.

Ако бяха написали, че си скромен, щеше да е 100% приликата.
    Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Аз съм 2 и е доста точно всъщност, но думата "нацелили" описва най-точно тази псевдонаука.

Някойче, пак се обясняваш излишно (и) много.

На папугай му признавам само, че умее да напипва слабостите на хората и да ги провокира, което не му прави чест разбира се.

Може и така да е прозвучало,но да скромен съм и всички хора,които ме познават от по-дълго време могат да го потвърдят това за скромността. Малко го карам на поговорката: "Скромността краси човека", въпреки,че някой е измислил и друга поговорка:"Скромността е за хора дето нямат други качества.", а една психоложка на един мотивиционен курс ни обясняваше как за да пребъдем трябвало да си изхвърлим всяка скормност в кофата за боклук едвали не.
    С теб няма как да почувстваме липсата на М

anonymous708973
    Guest
    Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното. )
    Това всички го вярват, не си специален.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Тия пък са меега общи писаници, няма нищо конкретно и са повече положителни качества, които малко или много са общоприети- кой обича мърлявината, пошлостта, мрази обожанието на половинката и т.н.
    Наистина, отвсякъде можеш да си хванеш по нещо:

1- Когато сте в настроение, сияете от радост. Но ако сте „спали накриво“, напрежението е във въздуха и околните усещат, че всеки момент ще ги връхлети буря.
    2- Бързо се палите, още по-бързо прощавате
    3- Не чакате признание за геройствата си, но и не търпите пренебрежение.
    4- В любовта имате нужда от обожание
    5- Често ще бъдете обвинявани във високомерие и студенина.
    6- Като характер сте много чувствителни и жалостиви хора.
    7- Обичате да се отличавате.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-11-2015 на 00:59

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това всички го вярват, не си специален.
    Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната. С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си...

От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен
    Докато аз си знам идеално какво представлявам и самочувствието често ми е дори доста по-малко от нужното.
    Освен това си и тъп.

Освен това си и тъп.
    То нали знаеш,че е казано,че често хората съдят за другите хора по себе си. Та в случая май това твърдение е наистина вярно за теб...

Няма смисъл сега да правиш самопризнания за какъв се мислиш та било то даже и на подсъзнателно ниво.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-11-2015 на 09:21

anonymous708973
    Guest
    Всеки е по своему специален, но пък разбира се ти са най най специалната. С това просто се опитах да кажа, че си знам недостатъците до голяма степен, а те хич не са малко. Обаче аз не се заблуждавам като много хора, че даже май и като теб, че съм перфектния пич. От което пък папагала побърза да си направи извода колко съм бил нескромен, а ти дотичка да ми обясняваш как не съм бил специален, защото всички хора били вярвали в едикакво си...
    Това, че не ме е шубе да заема позиция, не означава, че не си знам недостатъците, а че съм избрала да не ги презентирам.
    Вярвай ми, всеки твърди, че си знае недостатъците и че самочувствието му е на място.

Това, че не ме е шубе да заема позиция, не означава, че не си знам недостатъците, а че съм избрала да не ги презентирам.
    Вярвай ми, всеки твърди, че си знае недостатъците и че самочувствието му е на място.
    Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи. Но пък наистина не е много препоръчително да разкриваш всичките си недостатъците пред хората особено пък ако са в повече,защото има опасност някои зложелатели да се възползват от тях и да се опитат да те подчинят или директно да си те смажат като насекомо.Знам ли може би и аз правя тази грешка понякога. Иначе най-пресен пример е това скорошното. Споделих си мнението относно пост на Номката и ти ми се изрепчи с невероятната теза.Затваряй си устата за да не ставаш смешен,защото по темата едикакво си ти си едикаво си,защото едикакво си.. Да не говорим,че напоследък много от тезите ти са свързани с наставнически тон ала аз съм си вирнала яко гъ...аааа носа и обиди. Не само към мен де.Някога страшно много ме дразнеше с изказа и огромното си самочувствие. После някак се промени на моменти дори ми ставаше и симпатична,не съм те мразел и не те мразя,но напоследък поради незнайни за мен причини си върна онова едновремешно Аз,което страшно много ме изнервя и дразни.Е,вече смятам,че си загубила малко от пизицията шеф на форума като тогава
    А недостатъците аз си ги знам много добре признати или непризнати,а самочувствието си ми е бая нисичко особено на момети поради ред причини свързани с моите си недостатъци и произтичащия от тях начин на живот и изобщо не смятам,че е на място като цяло.

Супер фен
    защо
    с думата презентирам успя

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    шеф на форума
    а?

Btw не знам защо толкова му сипвате на Някойтам. Разсъждава странно и има много летаргичен изказ понякога, но пък е добронамерен, а не с рогата напред.

anonymous708973
    Guest
    Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи.
    След това четох по диагонал. Кажи ми, физическа болка ли изпитваш, когато не се отклониш от темата и не започнеш да бръщолевиш наред? Друго обяснение не виждам как не можеш да се задържиш в естествените рамки на дискусията.

Кое не ти стана ясно от коментара ми относно мнението ти? Смятам, че си пълна трагедия, защото каза в общи линии, че не трябва да й пука, щото не я засягало директно - тва, че й е майка, нали, то по-маловажна връзка не може да има. Второ, смятам, че си най-неподходящият човек да даваш съвети за семейство, щото си на 25 години и не можеш една дума на въпреки да кажеш на баща си и само мрънкотиш във форума как очаквал всичко да се върти около него и как бил човек, на когото не можело нищо да се каже. Та, предвид, че си си загубил топките някъде, не знам с какви очи смееш да даваш акъл на Номката, която се опитва да помогне на МАЙКА СИ.

Това си е моето мнение и в него никъде не фигурира моето мнение за моето семейство, така че не се опитвай да ми слагаш думи в устата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си