- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Защо? Като не ги презентираш, а си презентираш само положителните черти недостатъците ти ще изчезнат ли?По перфектна ли ще станеш? Но от една страна пък си и права. То в днешно време най-се прокопсва с лъжи и измислени в съзнанието ни образи. Но пък наистина не е много препоръчително да разкриваш всичките си недостатъците пред хората особено пък ако са в повече,защото има опасност някои зложелатели да се възползват от тях и да се опитат да те подчинят или директно да си те смажат като насекомо.Знам ли може би и аз правя тази грешка понякога. Иначе най-пресен пример е това скорошното. Споделих си мнението относно пост на Номката и ти ми се изрепчи с невероятната теза.Затваряй си устата за да не ставаш смешен,защото по темата едикакво си ти си едикаво си,защото едикакво си.. Да не говорим,че напоследък много от тезите ти са свързани с наставнически тон ала аз съм си вирнала яко гъ...аааа носа и обиди. Не само към мен де.Някога страшно много ме дразнеше с изказа и огромното си самочувствие. После някак се промени на моменти дори ми ставаше и симпатична,не съм те мразел и не те мразя,но напоследък поради незнайни за мен причини си върна онова едновремешно Аз,което страшно много ме изнервя и дразни.Е,вече смятам,че си загубила малко от пизицията шеф на форума като тогава
А недостатъците аз си ги знам много добре признати или непризнати,а самочувствието си ми е бая нисичко особено на момети поради ред причини свързани с моите си недостатъци и произтичащия от тях начин на живот и изобщо не смятам,че е на място като цяло.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!