- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Един от многото в бездната.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Machoka.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Имам усещането, че дебнеш да пиша тук, сякаш не знаеш, че не те виждам.
Шмодка
Това говори много за теб.
Machoka.
Следващия път като поискаш да си модератор, ще трябва да направиш нещо повече от свирка.
Шмодка
Циничен, самотен, празен и нещастен. Лишен от духовен багаж.
Ефирна е.Не знам дали същестува или не...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
от много време не беше писал тук; странен, не напрягащ
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
и ти си добро момиче мила моя, просто другите не го разбират ;*
И ти си добро момиче. Май си податлива на тъжни настроения, но пък ми се виждаш слънчева, т.е. ти си оксиморон :Д
Портокалов сладкиш.
Дримока е добра и чувствителна, понякога е много silly (което намирам за сладко и ме забавлява), друг път се прави на лоша (и ми иде да я хвана за рамената и хубаво да я разтреса ;д) и т.н. и т.н.
ами малко неадекватен ми се струваше в началото.
после имаше възход. после пак падение.
но в крайна сметка смятам, че е добро момче.
бих могла да направя списък и с лошите момчета, но те рядко пишат вече във форума.
аватарите ти ми напомнят на периода ми от 7-8 клас, постоянно гледах глупави анимета и не излизах от нас, а все готини момчета ме викаха да играем белот в беседката зад блока, ех... 1-цата в ника ти ме дразни и от време на време съм се зачитала в коментарите ти, но ми трябва още време, за да разбера дали си добро момче.
абе не те познавам много, ама ми се струва, че го играеш малко във форума
иначе евала днес, че имахте упражнение, че да го намеря Киров и успех със сесията
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
добро момче
Малинов сладкиш.
хих ^^ помня, че веднъж ме беше питала за 102 дали на живо е същият, амии общо взето да :д
(пропуснете ме)