.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Повече от фен Аватара на nevermorevon

При повечето момичета ли е така?

Та винаги съм се чудил дали масово момичетата отбягват да пишат първи на момчето. Разбирам, че повечето искат момчето да направи първата крачка или си мислят, че ако пишат първи ще изглеждат отчаяни или ще имат чуството, че досаждат на момчето. Но и ние момчетата като ни се налага да пишем постоянно първи, също имаме чуство, че досаждаме. Както и да е, интересно ми е какво мислите вие момичетата по въпроса

Цар Мидас може да е, но няма да му/го пиша/заговоря първа.

Ами аз като цяло нямах предвид с някой непознат. Примерно пиша си с 1 момиче, чата всичко е ОК, обаче факта, че винаги аз и пиша първи ме притеснява, защото имам чуство, че и досаждам, пък изглежда развълнувана като и пиша като цяло и за това доста се обърквам

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    пък изглежда развълнувана като и пиша като цяло
    И как го разбираш това, да не гледаш огромния брой емотикони ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И как го разбираш това, да не гледаш огромния брой емотикони ?
    Въй, като цяло да

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    На мен ми е писала първа момиче, ама аз простия я изпуснах. И ще ти кажа, че ако имаш някакви сериозни намерения, по - добре ти започни първи. При мен стана едно чудене дали да се хвана на хорото или не, дали ме кефи или не и накрая в кюпа - (изгуби интерес вече - ). Така, че да не бъдеш изненадан давай ти .

П.П Четох един твой пост за някакво момиче от нощен клуб. Какво стана ?

Въй, като цяло да
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    На мен ми е писала първа момиче, ама аз простия я изпуснах. И ще ти кажа, че ако имаш някакви сериозни намерения, по - добре ти започни първи. При мен стана едно чудене дали да се хвана на хорото или не, дали ме кефи или не и накрая в кюпа - (изгуби интерес вече - ). Така, че да не бъдеш изненадан давай ти .

Успя да развълнуваш и него.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението

Абе там беше доста объркана работата, какво да ти кажа. Един много добър приятел я харесваше и аз за това не се пробвах с нея, а тя същевременно харесваше 1 друг мой приятел и като цяло си казах, че нямам работа в тея схеми и се отказах от нея.

Riders on the Storm/Skype.

Рядко пиша първа на обикновени познати приятели.
    При по-близки отношения нямам никакви проблеми да започна първа.

Цитирай Първоначално написано от JellyBear Виж мнението
    Riders on the Storm/Skype.
    Това защо го даде ?

Защото току що пуснах песента, тоест когато писах коментара де. И се сетих за една случка в смисъла на въпроса му и свързана при мен с песента.

Ти на Сотир Цацаров ли го раздаваш? Май трябваше да пусна "Телефонна любов".

Току що те добавих, значи не си ти и ще го блокирам.

Защото току що пуснах песента, тоест когато писах коментара де. И се сетих за една случка в смисъла на въпроса му и свързана при мен с песента.

Ти на Сотир Цацаров ли го раздаваш? Май трябваше да пусна "Телефонна любов".
    Така и така я спомена песента, освен да си я пусна и аз

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Току що те добавих, значи не си ти и ще го блокирам.
    Много ми е пиенето. Не успях да се докопая до смисъла.

Много ми е пиенето. Не успях да се докопая до смисъла.
    Не пиенето, а игрите са ти проблем, свиквай.

Нали знаеш, че си ми забавен. Подобни твърдения са доста изтъркани. Да преди 15 години играех някои игри. Всъщност две, хм беше забавно. Но определено нямам с какво негативно да свиквам.

Логиката ти куца.

Малко ми навява на сравнението с перхидроления пудел в парламента, държещ толкова силно да излезем от НАТО и ЕС, както и да лижем задника на Путин. Както и да е, забавно е... Как набързо се показват повърхностните мнения.
    Игрите увреждат яко очите и мозъка, особено конкистадора.

държещ толкова силно да излезем от НАТО и ЕС, както и да лижем задника на Путин
    Той може и да е луд, но поне не е няква продажна курва, а на Путин задника не само трябва да го лижем, а даже и да му пратим една група такива хубавици като теб, които да го обслужват орално.

Отдавна минах годините, когато такива като теб щяха да ми повлияят. По простата причина, че изобщо не ме грее какво мислиш, особено за мен.

От злобата ще ти избият пъпки.
    А колкото до Путин, предлагам примерно да идеш в някое село и да гледаш кози/овце - ще се зарадва повече на тях, все пак той изпраща достатъчно рускини, които да обслужват нашите гларуси. Мал шанс.

От злобата ще ти избият пъпки.
    Не от злоба, а от скука и няма да ми избият пъпки, а ще ми докараш кома.
    Не съм очаквал много, знам ти възможностите, но никога не е късно да се изложиш.

Имам чувството, че си от "харизматичните" хора, за които има само две мнения - тяхното и грешното.

И съм очарована, че знаеш възможностите ми. Почти ме изненада. Всичко с времето си.
    Много на сериозно се взимаш май, но няма лошо - разни хора, разни идеали.

Та винаги съм се чудил дали масово момичетата отбягват да пишат първи на момчето. Разбирам, че повечето искат момчето да направи първата крачка или си мислят, че ако пишат първи ще изглеждат отчаяни или ще имат чуството, че досаждат на момчето. Но и ние момчетата като ни се налага да пишем постоянно първи, също имаме чуство, че досаждаме. Както и да е, интересно ми е какво мислите вие момичетата по въпроса
    Зависи. Никога не съм се притеснявала да покажа интерес към някого. Разбира се, че е добре момчето да е водещо, особено в началото, ама все пак и жената трябва да покаже интерес. Когато се сваляхме със сегашния ми приятел, си пишехме много и първи пишеше този, който види, че другия е на линия. Изобщо не съм си мислила "Ох, да му пиша ли, какво да правя?" Ако ме харесва, няма да му е досадно, а ще се радва, че водим интересен разговор. Просто всичко е до някакъв усет. Ако разговорът не върви и като цяло не се получават нещата, няма какво да пиша на някого изобщо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Вие уста нямате ли, да говорите не е ли по-лесно?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на Starless
    Ако разговорът ви върви не трябва да те притеснява това, че винаги ти го започваш. Може просто да не си ѝ дал възможност да ти пише първа тя. Можеш да пробваш да не я търсиш известно време, за да видиш дали ще има включване от нейна страна.
    Имам приятелки, които дори да имат интерес към някого, няма да му пишат първи, като това съвсем не означава, че не им е приятно, когато съответното момче им пише. Всичко е въпрос на свикване. Като цяло изглежда е прието момчето да търси първо в повечето случаи, а и щом ти отвръщат - няма проблем.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Когато нямах снимки в фейса, ми писа едно много красиво момиче... личеше си че се интересува от мен но аз дори не и отговорих защото знаех че само като и пратя моя снимка ще спре да си пише с мен. Не бях грозен а по скоро прекалено слаб и приличах на детенце... тежах 30 кг и това беше преди няколко години. Външния вид играе голяма роля... ако си красив тя няма да те сметне за някой досадник ами ще ти обърне внимание.

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    ако си красив тя няма да те сметне за някой досадник ами ще ти обърне внимание
    Аз съм грозен пък всякви яки путки ми пращат покани там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си