- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- При повечето момичета ли е така?
Та винаги съм се чудил дали масово момичетата отбягват да пишат първи на момчето. Разбирам, че повечето искат момчето да направи първата крачка или си мислят, че ако пишат първи ще изглеждат отчаяни или ще имат чуството, че досаждат на момчето. Но и ние момчетата като ни се налага да пишем постоянно първи, също имаме чуство, че досаждаме. Както и да е, интересно ми е какво мислите вие момичетата по въпроса![]()
![]()
Ами аз като цяло нямах предвид с някой непознат. Примерно пиша си с 1 момиче, чата всичко е ОК, обаче факта, че винаги аз и пиша първи ме притеснява, защото имам чуство, че и досаждам, пък изглежда развълнувана като и пиша като цяло и за това доста се обърквам
На мен ми е писала първа момиче, ама аз простия я изпуснах. И ще ти кажа, че ако имаш някакви сериозни намерения, по - добре ти започни първи. При мен стана едно чудене дали да се хвана на хорото или не, дали ме кефи или не и накрая в кюпа - (изгуби интерес вече -). Така, че да не бъдеш изненадан давай ти
.
П.П Четох един твой пост за някакво момиче от нощен клуб. Какво стана ?![]()
Riders on the Storm/Skype.
Рядко пиша първа на обикновени познати приятели.
При по-близки отношения нямам никакви проблеми да започна първа.
Защото току що пуснах песента, тоест когато писах коментара де. И се сетих за една случка в смисъла на въпроса му и свързана при мен с песента.
Ти на Сотир Цацаров ли го раздаваш? Май трябваше да пусна "Телефонна любов".
Нали знаеш, че си ми забавен. Подобни твърдения са доста изтъркани. Да преди 15 години играех някои игри. Всъщност две, хм беше забавно. Но определено нямам с какво негативно да свиквам.
Логиката ти куца.
Малко ми навява на сравнението с перхидроления пудел в парламента, държещ толкова силно да излезем от НАТО и ЕС, както и да лижем задника на Путин. Както и да е, забавно е... Как набързо се показват повърхностните мнения.
Игрите увреждат яко очите и мозъка, особено конкистадора.
Отдавна минах годините, когато такива като теб щяха да ми повлияят. По простата причина, че изобщо не ме грее какво мислиш, особено за мен.
От злобата ще ти избият пъпки.
А колкото до Путин, предлагам примерно да идеш в някое село и да гледаш кози/овце - ще се зарадва повече на тях, все пак той изпраща достатъчно рускини, които да обслужват нашите гларуси. Мал шанс.
Имам чувството, че си от "харизматичните" хора, за които има само две мнения - тяхното и грешното.
И съм очарована, че знаеш възможностите ми. Почти ме изненада. Всичко с времето си.
Много на сериозно се взимаш май, но няма лошо - разни хора, разни идеали.
Зависи. Никога не съм се притеснявала да покажа интерес към някого. Разбира се, че е добре момчето да е водещо, особено в началото, ама все пак и жената трябва да покаже интерес. Когато се сваляхме със сегашния ми приятел, си пишехме много и първи пишеше този, който види, че другия е на линия. Изобщо не съм си мислила "Ох, да му пиша ли, какво да правя?" Ако ме харесва, няма да му е досадно, а ще се радва, че водим интересен разговор. Просто всичко е до някакъв усет. Ако разговорът не върви и като цяло не се получават нещата, няма какво да пиша на някого изобщо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Вие уста нямате ли, да говорите не е ли по-лесно?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако разговорът ви върви не трябва да те притеснява това, че винаги ти го започваш. Може просто да не си ѝ дал възможност да ти пише първа тя. Можеш да пробваш да не я търсиш известно време, за да видиш дали ще има включване от нейна страна.
Имам приятелки, които дори да имат интерес към някого, няма да му пишат първи, като това съвсем не означава, че не им е приятно, когато съответното момче им пише. Всичко е въпрос на свикване. Като цяло изглежда е прието момчето да търси първо в повечето случаи, а и щом ти отвръщат - няма проблем.
Когато нямах снимки в фейса, ми писа едно много красиво момиче... личеше си че се интересува от мен но аз дори не и отговорих защото знаех че само като и пратя моя снимка ще спре да си пише с мен. Не бях грозен а по скоро прекалено слаб и приличах на детенце... тежах 30 кг и това беше преди няколко години. Външния вид играе голяма роля... ако си красив тя няма да те сметне за някой досадник ами ще ти обърне внимание.![]()