- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Не ти. Коментирах частта, с която обясняваш аргумента на Ина
Няма смисъл да се обсъжда, тъй като в момента липсват част от хората в дискусията.
Просто ми се стори, че прекалено мн го нападнахте.
Може постовете му да ви се струват най- тъпите на света, но аз и преди казах- не подхожда агресивно първоначално, нито пръв ще скочи, да ти каже колко си зле, както мнозина тук, просто си се обяснява човекът.
Последно редактирано от therichbitch : 06-13-2015 на 20:01
Зависи какво разбираш под агресия, защото той доста агресивно се опита да наложи мнението си по въпроса на Номито. А тук аз просто го осмях, ако исках да го нападам, щях да го унищожа, но това е никому ненужно.
да го унищожа
смятай
Да, да си дойдем на думата.
Всичко от там тръгна. По абсолютно същата логика, по която любимото оправдание в сеседната тема, че качил ли си снимка в интернет, трябва да чуеш абсолютно всички критики, включително ако са по адрес на бебето ти, а снимката е от родилното, примерно, тя е написала своята история и той се изказа. Нямал право? Категоричен бил? Защо да няма? Само за едни ли важи правилото за критиките?
Така де, не исках точно този аргумент да намесвам, тъй като НомНом не пише в темата, нито има отношение към спора,но айде да не се правим на дръж ми шапката само защото някой ни е симпатичен. Ако историята беше обърната, пак него щяхте да погнете.
Ей това исках да кажа. Благодаря, може да продължите със звездите
Много обобщено говориш и с твърде много презумпции ("ако това, ако онова"). Има право да критикува (което не е никакъв гарант за правилност), но другите имат точно толкова право да не се съгласят.
Така се казва. Не се превъзбуждай, никой няма да унищожава никого.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-13-2015 на 20:42
И далеч не за първи път, впрочем! Най-редовно си харесва един пост на потребител и изплюва една камара глупости по въпроса, започващи с непоискан съвет, описващи най-черния възможен сценарий, според който е напълно възможно една девойка да е с някого, за да се докопа до имането на жената на чичото на въпросния... защото "една девойка от компанията" нз си кво; защото "абе, то никога не знаеш"; защото "абе, ти можеш така да си мислиш, ама..."; твърде възможно е аргументацията да продължи с пример какво е сънувал преди 3 вечери с ключови думи "котката на съседите", началната му учителка, която ги е хващала да пафкат в тоалетната, и говорещ хладилник, който му е предсказал как ще участва в катастрофа, и той сега се чуди и мае какъв модел е колата, за да изчисли колко еърбег-а има.
^
И двете мнения в раздела ти прочетох ( онова с автобуса до Берлин ), се разсмях :д
по темата: да заровим томахавката, да игнорираме провокации ( в стил анархи ), и да лягаме да спим :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Като прочетох словоизлиянията ти Корбчо ми се дощя да пусна една сълзица. Какъв агент на справедливостта си. Може направо от днес нататък да ти викаме Батман, ако искаш. А нещо други желания да имаш към мен?. После ме напуши смях. Щял да ме унищожава. Форумен унищожител. Да не кажа директно филмар. Накрая ми стана леко жал за теб като гледам как тънко биваш подиграван без дори да се усетиш мъдрецо. Егати мушморока си честно. Не знам дали си заслужава изобщо човек да си губи времето с теб, защото си пълен мазник и палячо. Гледай Бареков сещай се за себе си.
А Ина за теб ще кажа, че си една тъпа като галош мишка. Надута мишка при това. Защото малка мърличке точно ти пък имаш най-малкото право да ми въртиш тъпите си тиради имайки предвид, че постоянно насираш темите навирайки си тъпия задник там, където не му е мястото и при положение че неедократно съм виждал да те корят в темата за споделяне например, че си вреш носа там където не ти го искат, а ти копирайки ме едвали не си обяснявала как това е форум и всеки може да си коментира каквото си пожелае. Нещо, което аз съм писал много преди теб и даже съм те цитирал с въпрос дойде ли на моето. Ако искаш даже ще ти го и намеря това. Но на теб сякаш наглостта и безочието са ти в характера. Просто добре го прикриваш понякога. Видя се ясно, че искаше поради едни или други причини да се измазниш на Ева, нищо че в близкото бъдеще и нея ще започнеш да я плюеш. Убеден съм в това. Но това вероятно си ти е запазена марка. И тъй като и двамата с Корб сте пълни подлизурковци защо направо не се вземете. Освободи по-добре онзи германец от присъствието си, че може и да се е заблудил човека. Не обичам да храня така камо ли пък жени, но ти си абсолютна дрисла. С уважение Аз, както казваше преди няколко дни therichbich.
И като ти спомена ника therichbich, наскоро ти разбрах случайно и името, но не знам дали си от хората дето позволяват да им се споменава името, искам да ти кажа, че ни най малко не съм очаквал, че ще заемеш позицията ми камо ли да водиш спор заради мен в някоя дискусия имайки предвид, че даже съвсем наскоро леко си говорехме нещо навъпреки, но ти Благодаря най-искрено. Оценявам го.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-13-2015 на 22:48
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не, че нещо, ама това с копирането, човек, плз, излез от филма.
Пинки, вече съм подготвена, понеже то тук не е мнение за мнение, а е човек срещу човек, ако ме конфронтираш, ще знам, че е на лична основа и ще ти се разсърдя :д
И някойтам - спекулирането и парадирането с имена какво ти носи? Освен да ти благодарим за рекламата.
Съжалявам, че покрай моите изливания се получи данданията този път, извинете ме и че не се включих след като темата се отклони.
Последно редактирано от NomNomNom : 06-13-2015 на 23:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
баси
сметай колко време отделяш в тоя форум да гледаш кой къде пише, къде си навира тъпия задник, кого копира и кого цитира
не че нещо са, да не решиш че съм СРЕЩУ ТЕБЕ
аз бех казал, пинкпантхер като напише някво мнение по няква тема, дори и по принцип да съм на същото мнение, самият начин по който тя го изразява ме кара да си променя мнението :О
а тоо другият е некъв рандом неадекватник
ма ти си некъв патологичен филмар и се хващаш да се обясняваш всеки път като ти кажат нещо накриво лол
писна ми да гледам дълги постове и съответно да очаквам нещо интересно
а то секи път един и същи булшит
- Aaa, името Господно не се споменава за щяло и нещяло.
- Стихчетата ми бяха изцяло в кръга на шегата.
- Отдавна съм заявила, че мнението ми по даден въпрос не е intuitu personae i никога няма да бъде. Гледам да спазвам този свoй принцип.
П.П. Не съм имала намерение да парадирам с имена, просто PinkPan7her всички я знаят и доста пъти съм попадала на обръщения към нея с истинското ѝ галено име, затова съм си позволила по- краткото, респективно лесно и ненарушаващо инерцията ми изписване.
На някои хора не бива да им се споменават имената тук, защото трудно ще се отървем после от тях.
Кое не е вярно бе, готин? Че се буташ с непоискани съвети ли, мисля, че парадосоу те беше отрязала мн стабилно след един твой такъв? Да ти копирам постове от дневника и да ти маркирам ключови думи, да видиш кви ги пишеш обичайно? Лъжа ли е? Дрисла съм, щото ти казвам истината ли? Мдаам, като не ти отърва...
А това, че съм се мазнела и после съм плюела, го споменаваш за втори път, да се обосновеш викам, щото може една камара недостатъци да имам, ама това категорично не ми е един от тях.
Отговорът ми беше към Корб също така, не към НомНом, така че за чий я намеси?
И за последен път - аз не ти отнемам правото, пиши си квото си искаш; аз плюя написаното, не правото ти на него.
Eдит: Забелязвам отскоро някаква трагична употреба на фразеологизми в този форум. Един щял да си сърба хорото (?!?!), друг нз си кво. Та:
държа тирада, вра си носа (лафът, с който го бъркаш, е "не си ври дупето там, където двама си мерят пи****е").
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-14-2015 на 11:27
@ричибичи, визирах само някойтам, не разбрах защо трябва да натъртва на това, че ти знае името. Може и да пропускам нещо от предишните страници.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Някой да извика анархито, с него поне можем да четем забавни истории.
Нещата отидоха доста далеч и викам наистина да спрем. Извинявам се на всички (засегнати и незасегнати) за участието ми в тази недостойна сценка.
ех, знаех, че ще оцениш :д
няма лични, тука всичко е на показ, хем сеирджиите да се порадват :д
какво гениално съждение, все едно прозря нещо невероятно
много ясно, че като спорят разни льольовци единственото смислено нещо, което нормалните хора могат да направят, е да ги юркат да продължават да спорят
не си помна изобщо снощното мнение
ама да, предполагам
:Д