.
Резултати от 1 до 25 от общо 562

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

А Ина за теб ще кажа, че си една тъпа като галош мишка. Надута мишка при това. Защото малка мърличке точно ти пък имаш най-малкото право да ми въртиш тъпите си тиради имайки предвид, че постоянно насираш темите навирайки си тъпия задник там, където не му е мястото и при положение че неедократно съм виждал да те корят в темата за споделяне например, че си вреш носа там където не ти го искат, а ти копирайки ме едвали не си обяснявала как това е форум и всеки може да си коментира каквото си пожелае. Нещо, което аз съм писал много преди теб и даже съм те цитирал с въпрос дойде ли на моето. Ако искаш даже ще ти го и намеря това. Но на теб сякаш наглостта и безочието са ти в характера. Просто добре го прикриваш понякога. Видя се ясно, че искаше поради едни или други причини да се измазниш на Ева, нищо че в близкото бъдеще и нея ще започнеш да я плюеш. Убеден съм в това. Но това вероятно си ти е запазена марка. И тъй като и двамата с Корб сте пълни подлизурковци защо направо не се вземете. Освободи по-добре онзи германец от присъствието си, че може и да се е заблудил човека. Не обичам да храня така камо ли пък жени, но ти си абсолютна дрисла. С уважение Аз, както казваше преди няколко дни therichbich.
    Кое не е вярно бе, готин? Че се буташ с непоискани съвети ли, мисля, че парадосоу те беше отрязала мн стабилно след един твой такъв? Да ти копирам постове от дневника и да ти маркирам ключови думи, да видиш кви ги пишеш обичайно? Лъжа ли е? Дрисла съм, щото ти казвам истината ли? Мдаам, като не ти отърва...
    А това, че съм се мазнела и после съм плюела, го споменаваш за втори път, да се обосновеш викам, щото може една камара недостатъци да имам, ама това категорично не ми е един от тях.
    Отговорът ми беше към Корб също така, не към НомНом, така че за чий я намеси?

И за последен път - аз не ти отнемам правото, пиши си квото си искаш; аз плюя написаното, не правото ти на него.

Eдит: Забелязвам отскоро някаква трагична употреба на фразеологизми в този форум. Един щял да си сърба хорото (?!?!), друг нз си кво. Та:
    държа тирада, вра си носа (лафът, с който го бъркаш, е "не си ври дупето там, където двама си мерят пи****е").
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-14-2015 на 11:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си