Първоначално написано от
Niakoitam
А Ина за теб ще кажа, че си една тъпа като галош мишка. Надута мишка при това. Защото малка мърличке точно ти пък имаш най-малкото право да ми въртиш тъпите си тиради имайки предвид, че постоянно насираш темите навирайки си тъпия задник там, където не му е мястото и при положение че неедократно съм виждал да те корят в темата за споделяне например, че си вреш носа там където не ти го искат, а ти копирайки ме едвали не си обяснявала как това е форум и всеки може да си коментира каквото си пожелае. Нещо, което аз съм писал много преди теб и даже съм те цитирал с въпрос дойде ли на моето. Ако искаш даже ще ти го и намеря това. Но на теб сякаш наглостта и безочието са ти в характера. Просто добре го прикриваш понякога. Видя се ясно, че искаше поради едни или други причини да се измазниш на Ева, нищо че в близкото бъдеще и нея ще започнеш да я плюеш. Убеден съм в това. Но това вероятно си ти е запазена марка. И тъй като и двамата с Корб сте пълни подлизурковци защо направо не се вземете. Освободи по-добре онзи германец от присъствието си, че може и да се е заблудил човека. Не обичам да храня така камо ли пък жени, но ти си абсолютна дрисла. С уважение Аз, както казваше преди няколко дни therichbich.