.
Отговор в тема
Страница 15 от 23 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 562
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    П.С. Много несигурна ми идваш с тия постоянни редакции и триения на мнения ;д
    Ааа, не, перфекционист съм. Искам да ви предоставя мнението си по- възможно най- изпипания и прегледен начин.
    Мисля, че ми се получава, всички се възхищават на изказа ми.
    Така трябва .

Супер фен Аватара на Corb1225
    Съгласи ме.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Номке аз с имена не парадирам. Защо реши така? На Пантерата името всеки втори тук го споменава. Не съм първия, няма да съм и последния. Така че не виждам къде е проблема. Или е проблем, че споменах твоето? Кажи ако е така ще го променя. Макар, че ти толкова снимки си накачила тук, че ако някой реши да те потърси дори и име не му трябва. В Google има и опция за търсене по снимки пък и други не е като да не са те наричали по име. А що се отнася за т. нар. от теб парадиране, че знам името на therichbich, е може би не съм го намерил с детектив. Просто някой наскоро го спомена. И може пък и въпросното "парадиране" да е било и някакъв вид тактично запитване дали мога да го изписвам понякога тъй като преди време написах името на една друга потребителка и тя на ЛС ме помоли да го махна. Та такива ми ти работи.

А Ина, нещо щом съм го казал два пъти значи действително съм го забелязвал. Няма обаче да намесвам и допълнителни лица в спора. Стига са филмите.
    Относно големите топки дето се хвалиш, че ги имаш. Не е да не познавам и такива като теб. Животът на другите им се струва адски лесен и са убедени, че те ще успеят да го уредят по-добре от тях. И докато се вглеждат в недооправения живот на другите и заблуждавайки се колко са им големи топките всъщност постоянно много се уважават с най-добрите си приятелки, но като застанат с гръб една към друга веднага започват да се плюят, най-добрите им приятелки са им най-добри приятелки само докато им е скучно или пък докато не им станат поръчители за някое кредитче и след това тези въпросни техни приятелки забравят за най-доброто приятелство. А да е само най-добрите приятели например да им бяха единствения проблем, но пък те се заглеждат основно в чужди градинки често забравяйки за своята собствена такава. Но както и да е. Имам един добронамерен съвет към теб. Щом толкова те дразня и те натоварвам психически, щом толкова не те кефя...ами вземи просто и ме блокирай и си реши проблемите с мен веднъж завинаги. Това е виртуално пространство и никой не те задължава да седиш на едно бюро с мен едвали не. Призовавам и всички останали дето съм им чак такъв трън в задника и те да ме блокират и изобщо и да не забелязвате толкова дразнещите ми писания оттук нататък...
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-14-2015 на 22:03
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    най-добрите им приятелки са им най-добри приятелки само докато им е скучно или пък докато не им станат поръчители за някое кредитче и
    Ти не си добре с главата, бе, момче о.О

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти не си добре с главата, бе, момче о.О
    Хайде чао госпожице Костова. От сега нататък обещавам да не те взимам въобще насериозно. Ако ми е скучно нещо може и пак да си поприказваме, но като цяло смятам да ти бия игнора. И пак повтарям. Като не те кефят писанията ми не ми опявай повече, а просто хвани и ме блокирай.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Sofia
    btw, сега, като заговорихте, има ли начин при игнор да не се изписва всеки път, че има пост от дадения потребител, който просто е скрит, а просто да изчезва

Аз лично не знам. Не съм вниквал много в тези опции. Само знам, че ги има, но досега не съм ги използвал с изключение в миналото в някакъв форум за мистика дето бях писал някое и друго мнение и един нещо реши да ми говори навъпреки. Досега единствено са ме блокирали 1-2 ма човека по собствено желание, но не тук и разни други умишлено подтикнати от мен така както в момента подтиквам госпожицата, която е много добре с главата.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Някойтам, като цяло не ме интересува какво пишеш, защото няма грам продуктивна идея.
    А на игнор няма да те слагам, защото нито ми пречиш, нито ме дразниш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ама за сметка на това пък някой други хора май много им преча и много ги дразня, така, че..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    btw, сега, като заговорихте, има ли начин при игнор да не се изписва всеки път, че има пост от дадения потребител, който просто е скрит, а просто да изчезва
    Не знам, ама цялата идея с блокирането е кофти, щото пак ти излизат постове на други потребители, които са го адресирали, и ти става интересно.

Едит: Някойтам, имаш лично.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-15-2015 на 22:33

Град
    Sofia
    Не ми става интересно, пречи ми мястото на дисплея, отредено за потребител, когото съм махнала ;д

anonymous708973
    Guest
    Кого си блокирала? :д

С риск и аз да изям храна, ама защо трябва да се приема за нормално да си провокатор, да уязвяваш? Т.е. да не се осъжда това поведение?

Не съм човекът на бял кон, а просто човек с малко разум и човек, на който му се живее в по-добър свят (и форон)
    Съгласна съм, че един силен характер може да търпи да бъде конфронтиран. Мокри парцали, ние всички сме спартанци, а У.
    Но това не оневинява непременно хората, които винаги търсят слабото място и го атакуват. Това е жестокост и агресия под някаква форма. И говори много за самия човек, който употребява такива прийоми.
    И както няма да се уморя да казвам, целият тоя Nonsense се прикрива под шегички, или някой казвал всичко, каквото си мисли, ама то животът бил такъв, трябва да се научи човек. За мен това е замитане под килима на някаква несправедливост.

Не знам какви са драмите тук, не заемам страни. Очевидно всичко е много дълбоко, лично, и не знам си какво. Просто ми прави впечатление готовността, с която насилието се оправдава.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Просто ми прави впечатление готовността, с която насилието се оправдава.
    Ти сигурно си единствената, която се страхува, че може да бъде изнасилена интернетуално/виртуално.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    С риск и аз да изям храна, ама защо трябва да се приема за нормално да си провокатор, да уязвяваш? Т.е. да не се осъжда това поведение?
    Осъжда се. Защо мислиш, че не се осъжда?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    ...
    Отговарям ти тук, да те видят кво мижаво келешче си и колко те бътхърнах, че се опитваш да ме изнудваш тъничко на лични.

Номке аз с имена не парадирам. Защо реши така? На Пантерата името всеки втори тук го споменава.)
    Така ли? Хич не парадираш, нали? Само дето на Пантерата фамилията й никъде няма да я видиш из форума, защото аз съм избрала да е така.
    Набарах ти "слабото място" с информация, която ти си избрал да споделиш с нас, ти ми го "връщаш" с информация, която си намерил по други канали. Знаеш ли какво си? Мишкар. Дефиницията просто. Малък подляр без капка достойнство. С Маги колко съм спорила, един път не ми е споменала пълното име, въпреки че го знае; става въпрос за етика - същата граница, според която не се удря паднал на земя и не се напада в гръб. Не знаеш какво е това, нали? Поради причини, които не съм длъжна да назовавам, не желая фамилията ми се да се изписва тук. Няма значение, че може да се намери по снимки, не става въпрос за това.

Какво ти стана с непарадирането? Нали така каза? Е, честито, думата ти не струва пет пари. Какъв го играеш, че да ме заплашваш как "можело да ми се появи името и другаде", ако модератор го изтрие? Избираш си ролята на лошото момче, щото не ти се удава да я играеш в живота ли? Е, не оставяш впечатление на лошо момче, оставяш впечатление на жалкар, който е толкова засегнат, че решава да ми го върне по нечестен начин.

Преди време 102 нещо подобно беше написал, след учтива молба, каквато отправих и към теб, си изтри поста. Щото може да се джавка с мен и да се лигави, ама е момче на място, който може да събере 2 и 2, не келеш, и не го възприе като услуга към мен, едва ли не, а като етично поведение.
    Че и тъничко ми пускаш името на майка ми на лично, да ми покажеш колко знаеш един вид. Мислиш си, че много знаеш ли?
    Сигурна съм, че и Папугай отдавна ги е намерил същите данни, ама си затваря устата, замисли се и върху тоя факт.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-16-2015 на 13:17

Абе ей смешка смотана недоразвита. Дойде да ми ревеш на ЛС как едикакво си еди що си и като видя,че няма да те огрее се върна във форума да правиш сеири и да чакаш съжаление от някого и подкрепа. Айде чиба от тука. И не,аз не съм лошо момче и вероятно никога няма да бъда,но ти като си се усрала както казах и на ЛС ще си търпиш последствията и няма да ми ревеш. Айде ако обичаш да не спамиш в темата с твоите лични драми барем както казваш някой те съжали и започне да се бори за каузичката ти. Видно е че ти предимно на другите разчиташ.Но иначе си мнооооого голямотопкова...
    Както казах и преди това една потребителка ме помоли да и махна името преди време.Тя си знае коя е и аз го направих.Обаче ти като си тъпа,нагла патка именцето ще си ти седи и ще ти се увековечава тук...
    А това че си пълна лицемерка в нещата,който казваш по нагоре изобщо няма какво и грам да го коментирам...
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-16-2015 на 13:38

anonymous708973
    Guest
    Не съм ти "ревала", отправих ти учтива молба и ти обясних защо това, което правиш, не е редно. Великият ти отговор бяха множество косвени заплахи, аргументацията "аааа не знам не знам".
    Понеже те виждам, че ти пука, реших да дам малко светлина на форумците да те видят що за леке си.
    Не ми говори как аз разчитам на другите само, ти си тоя, дето без съдбата и без късмет няма да успее да си забърше д-то.

Даже по темата не ми отговаряш, дявол го взел.
    Никаква чест нямаш, което, впрочем, ме изненадва, защото все го раздаваш моралист, който изглежда е попаднал в лоша среда. Явно съм грешала и средата ти напълно те заслужава.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-16-2015 на 13:36

Супер фен
    дайте ги тези съобщения най-сетне та форумните авторитети да се произнесат по казуса ;d

Хайде скачащи от патка на патка преди да са слезнали от предишната да не ми дават обяснения колко морален или неморален съм бил. Иначе не,то на теб не ти личи от 100 километра,че си умрЕла за сеир. Затова и се върна отново в темата.Очевидно сама се почувства прекалено слаба да се справиш с проблема. Да,можеше и да те помъча малко и да го махна,но както казах щом си такава тъпа патка името остава и точка по въпроса. Въобще не ме брига дали целия форум няма да се нареди да ми обяснява колко съм лош и как добричкото Инче страда заради големия пропадляк мен....

anonymous708973
    Guest
    Писах ти на лично първо, не ми обяснявай за сеир.

Не разбираш. Няма никакво значение, че спорим, защо спорим и аз каква съм; става въпрос колко низко действаш, за да "спечелиш" в твоите очи. Използваш информация, която е off limits. Това те прави жалък, не друго.

Град
    Sofia
    Абе, аз нали казах, че личните нападки не трябва да имат място в дискусия? Казах. А това вече прескача и тези граници.
    Я се успокойте и си седнете на задника и ще видите, че след 3 дни ще ви мине (даже и на мен ми минава).

Някойтам, това, което мен ме попита- дали желая името ми да се споменава, го дължиш на всеки един от форума, независимо какво ти е мнението за него. Обиждай го, направи го на 2 стотинки, ако желаеш и мислиш, че можеш, но по друг начин. Има толкова много, пък даже и такива без епитети, но тук всеки си избира.
    И не става дума за законно или не- дали снимка, пусната във фб, вече е публична и може да се пляка във всеки форум, дали име, споменато някъде, трябва да стане повече от публично достояние, става дума за възможно най- тесния мащаб на уважение към личното пространство и информация и тяхното зачитане.
    Гарантирам ти, че после ще изпитваш по- голямо задоволство, когато поставиш някого на мястото му с други похвати. А и сам го каза- факт е, че всеки знае потребителката, не е трудно да я откриеш, ресоективно не носи такова удовлетворение информацията за нея.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-16-2015 на 13:59

Теб по един или друг начин те уважавам. Даже и да не беше така пак не бих си го позволил,защото не е в моя стил,но тя....просто сама си го искаше.

anonymous708973
    Guest
    Не разбираш какво ти се казва.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Някойтам, това, което мен ме попита- дали желая името ми да се споменава, го дължиш на всеки един от форума, независимо какво ти е мнението за него.
    Няма значение дали ме уважаваш и по каква причина не.

Не съм си го искала, просто не успя да се справиш с мен по достойния начин, затова прибегна до други средства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си