- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходя с мъж който е на 31, а аз съм на 15
Здравейте! Аз съм на 15 години и от половин година излизам с мъж на 31. Бил е женен веднъж и има две деца. Сега е разведен и е с мен. Страхувам се да кажа на родителите си, защото е 16 години по-голям от мен. Но има друг проблем...бил е в затвора няколко години заради разпространение на метамфетамин. Дори сега има проблеми с полицията. Обичам го и искам да съм с него, но не знам как да кажа на нашите. Моля някой да даде съвети..
Хахаха мъже на твоите години не останаха, че с някакъв чичка лиТой и той акъла няма - да се хване с 15 годишна, направо е за затвора отново !
ахуахауахау
защо трябва да казваш на вашите, трол с трол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
МОМИЧЕ,НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ОТ НЕГО,ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ,НЕ КАЗВАЍ НА ВАШИТЕ
темата е сериозна моля искам сериозни мнения
Момичето има проблем и се притеснява ти се прайш на шут,като няма да даваш съвет недей да коментираш
благодаря ти
годините са само число,затвора е само постройка, не се отказвай
Кажи на вашите може да си пиете ракията заедно и да се окажат разбрани и приятни хора![]()
доста скучен и неуспешен трол
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре , няма нищо лошо в това щом те привлича , но ако кажеш на вашите едва ли ще реагират много добре , по добре го пази в тайна или просто скъсай с него . Хем ти може да му навлечеш неприятности и още повече той на теб , по добре си намери някой 18-20 годишен щом си падаш по по-големите . Но това си е мое мнение , прави каквото смяташ че е най-добре .
arrivederci !
Трол 100%, не сме толкова плиткоумни.
бе не че не сте просто той е по дори от вас
15 години още не знаете къде се намирате. Кажи на вашите, да видиш как бързо ще го забравиш..
П.П Трол или не - в тези дни нищо не ме учудва.
Ако и той е на твоето интелектуално ниво, значи имате бъдеще заедно.
Welcome to the Jungle...
Аз ако бях на твое място нямаше да стана с него понеже първо ще помисля как ще реагират родителите ми как ще се почувстват можеби те
искат да ми осигурят по добро бъдеще с по добро и културно момче а не такъв който вече е бил женен и имал деца а и е лежал в затвора това просто не ми се побира в акъла как си могла да го направи. Моя съвет към тебе е да кажеш първо на майка си после на баща си понеже майката разбира по добре тези неща но когато и обесняваш и кажи подобности а не сами Мамо харесвам момче на 30 год. кажи и че го обичаш и т.н а когато те разбере отидете при баща ти и му кажете а и има някой случаи когато майката само трябва да знае.офф нз.
Колко пъти се регна, за да си отговориш на въпроса?
Ас неходя. Ас правя секс с 41годишен
Хей, искам да ти кажа, че наистина за любовта няма граници ^__^ не се отказвай заради мнението на другите. Не може вечно да се интересуваш от това, което те искат, все пак животът си е твой.
Ако ти подаря това
http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post11311952
ще ме заобичаш ли