- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходя с мъж който е на 31, а аз съм на 15
Хах, интересна кукла, но мисля, че съм голяма за нея вече ;д
@fanton1, ако обичаш не коментирай неща, които не разбираш.
Аз го обичам, колко е по-стар няма значение. Не разбираш, защото никога не си изпитвал това чувство.![]()
Няма да влезе в затвора заради мен, осъзнаваш ли какви ги говориш. Не ме познаваш и не знеш какво изпитвам ,престани ако обичаш
Като говорите за учители
http://www.blitz.bg/news/article/342564
Хах, мисля, че е някаква шега, не може да е вярно това![]()
Защо да не може, министъра ни на образованието отрече половината нобелови носители, защото били жени, били руснаци, някви такива.
Не казвай на ваще
но според мен не се занимавай с него много е голям за теб а и това че е бил в затвора и има пак проблеми с полицията е много лошо
Могат да го съдят за педофилия даже
beyonce12345 Тоя ми звучи като Уоутър Уайт от Breaking Bad xD
Хах papugai - това ме разсмя истински . Ако темата е сериозна бих те посъветвала да не се занимаваш с него .
Кой нормален мъж на 31 ще иска да излиза с петнайсетгодишна!?Мъжът има две деца,а в момента трябва да учиш.Нямате бъдеще заедно. C;
и така бе създаден още един епизод от „Съдби на Кръстопът“!!!
Вашата връзка е незаконна като за начало и колкото и да съм широко скроена,ако ми беше дъщеря и ми сервираше някакъв дилър на метаамфетамини...до 18 си рожден ден щях да те пращам и взимам от училище без правото да излизаш където и да е другаде.Разбираш ли,че това не е само ненормално,но вредно за теб...какво искаш от такъв човек.Ти си само на 15 ще се влюбиш още 100 пъти.Остави наркотиците и старците за по-нататък,сега си гледай тинейджърството.Не е само възрастта,това е човек който се занимава с наркотици-разбираш ли,че сериозно!Замисли се какво иска от теб,наистина-секс със свежа плът или да му продаваш боклуците,да му даваш пари...дори и не си мисли,че е влюбен в теб каквото и да ти казва.
Охх, когато бях на 13 ходих с 20 годишен, но след като разбрах, че излиза с още хиляда.... Дори и най-добрата ми приятелка е ходила с него. Ужас, добре, че не се стигна до леглото, а се осъзнах навреме! Нямам доверие в по възрастните мъже, или по скоро в който и да е мъж. Докато казва, че те обича, го разправя и на още 10тина.
А на теб какво да ти кажа-бягай без да мислиш, защото това не е любов, най-вероятно човека си пробва при по-малки и наивни момиченца! Могат да го съдят за педофилство!
Ноо момент... Аа колко пъти се регистрира, за да се утешиш сама? Ако си трол-бягай, а ако е истина това-послушай ме, докато не стане късно!
Дори няма да го прочета и ще кажа КУРВААА.
Еми штом те кефи кво ти пука ама ако ваще са консерви не им казвай.ма тва с затвора е кофти трапка
Какви консерви? Разбира се, че всеки родител би се притеснил, ако научи, че 15 годишната щерка ходи с 30 годишен, разведен с деца и бивш затворник!!!
Аз ако разбера че дъщеря ми ходи с 4573 годишен с 5225642 деца щях да я убия. Сама си прави изводите.