- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- При повечето момичета ли е така?
Хахахахахахах смея се с чглас след като го прочетох това между папугай и ФемалеЕйес![]()
Смешно ли ти е, я му дай твоя снимка и да лъска на нея, да те видим тогава.
Female Eyes, сега като си сложи снимка, спукват ли се да ти пишат?
Гледам нова си в този форум и се надявам да не си нечии фейк,защото напоследък тук много се навъдиха. Разни хора имат раздвоение,разстроение,раз четворение и т.н на личността или просто още таят бебешкото в себе си,но с това си мнение започваш да ме радваш.Сега само да започнеш и да не чакаш постоянно мъжете да ти пишат първи и цена няма да имаш...
Иначе авторе,ако ти е интересна някоя девойка пишеш и 2-3 пъти и ако все чака ти да и пишеш пръв въобще не се занимавай с нея. Даже и да приемем,че има интерес,което е малко вероятно в бъдеще тя все ще чака ти да направиш всичко пръв.
А по въпроса за това дето трябвало да му лижем задника и да му пращаме хубавици на Путин...аз предлагам направо да завържем една огромно панделка закачена по средата на четирите ни граници с цветовете на руското знаме виждаща се и от Космоса и да му я подарим барабар с всички нас в знак на признателност...
Последно редактирано от Niakoitam : 06-15-2015 на 12:50
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Я пак. Иначе за какви свалки ми говориш като въпросната потребителка я виждам за първи път и може и да си е чист фейк. Ако това на профилната и снимка е тя,бива яПросто отблелязах,че ме израдва мнението и за перхидроления пинчер и твоя любим Путин. Съвпада напълно и с моето както знаеш. И отбелязах,че ще е добре и тя да пише първа на мъжете,защото наистина не е хубаво,когато една жена само чака да я търсят като че ли е някакъв безценен трофей, за който мъжете трябва да се избиваме за да получим едно такова женско внимание. Доволен ли си сега от разяснението или искаш още пояснения?
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Продължавам да те съжалявам, предното беше тъжно, но новото е още повече.
Обичам да минавам през някоя гореща тема и да гледам безкрайните глупости сътворени от болните ви мозъци.
Ти така ли го обичаш? Или пък затова си извадил такъв тъжен поглед? А на моята снимка може и да съм зад тази с другите гащи, но да съм се изразял за да спазвам анонимност, че наоколо дебнат и прелитат агресивни папагали на един крак...
То освен да гледаш друго няма как да си докараш. Аз не мога да си представя жена, която да ти издържи на тъпотиите, които приказваш, това граничи с жив мазохизъм.
Ами то все някой трябва и да направи някоя и друга снимка. Няма да си търся сега и фотограф да ми свети. Иначе крадеца вика дръжте крадеца. Нали знаеш,че на тъпотия с тъпотия се отговаря най-добре.
Може и да ми дадеш някой и друг сексуален съвет де. Гледам,че си напред с материала. Само ако имаш фетиш нещо с Путин по-добре ми го спести...