.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    krokodilll
    Guest

как съм с килограмите ?

Здравейте, на 14 години съм, висока съм 175 и тежа 46/45 килограма. според вас възможно ли е да се разболея от нещо като анорексия или нещо подобно понеже постоянно ми казват че съм прекалено слаба...а и съм вегетарианка.
    Благодаря ви предварително и мир ! ;3

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от krokodilll Виж мнението
    на 14 години съм,
    висока съм 175
    тежа 46/45 килограма
    а и съм вегетарианка.
    И сурово месо ли не слагаш в устата ?

krokodilll
    Guest
    Никакво месо.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    А ако заспиш с отворена уста и някой ти го сложи вътре ?

anonymous990763
    Guest
    За състояние като твоето не би трябвало да си вегетарианка. Не казвам, че си болна, но трябва да се подхраниш. Аз също съм 45-46 кг и съм на 16 години и съм 1,62 см, но ям постоянно и то всякаква храна.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Ако не си активен спортист не би трябвало да те притеснява това, че не ядеш месо. Можеш да си набавиш белтъчини и по друг начин. Според мен си прекалено слаба. Едно 60/65 кг би било добре за теб опирайки се на твоя ръст. Можеш да качиш и без да ядеш месо , стига да не си от онези вегетарианки, които не хапват нищо с животински произход...(макар че пак можеш да качиш, ако изтървеш бутилката с олио )
    Последно редактирано от GoodEnough : 06-16-2015 на 10:26 Причина: правописна грешка

Супер фен Аватара на NissaN
    1.75 ае доста висока сега си дръпнала на височина .Още си на 14 те първа ще се налееш до нормалните ти кила.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Виж мила, анорексията е по-скоро болест , която е причинена от начина ти на мислене. Ако си хапваш по колкото искаш и каквото си искаш , няма да се разболееш.
    Това , че си слабичка, не означава че си застрашена. Анорексичките се чувстват дебели и спират да ядат напълно всичко. Месото тук пък въобще не е фактор. И аз не го харесвам, но не означава , че съм анорексичка.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    1.75 ае доста висока сега си дръпнала на височина .Още си на 14 те първа ще се налееш до нормалните ти кила.

+++
    Да. Наистина си доста височка за годините си. Ще напълнееш с времето. Спокойно.

Ти като каква се определяш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си