.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Как не можеш да кажеш, това са по 10 см и кг разлика вика не мога да кажа.... кви хора сте вие бе...? На 14 си, кво ти пише на личната карта?

Влизаш във фитнеса, правиш загрявка 5-10 минути и това не е гимнастиката от училище. Трябва да се увериш, че си достатъчно мобилен, за да си изпълняваш движенията и правиш по 3-4 серии по няколко повторения, за да си сигурен, че си загрял добре.

След това почваш от клякането, защото краката ти са мястото, от което ти идва цялата сила когато правиш общо взето всичко. Правиш 4 серии по 10
    Второ мъртва тяга - намери някой да те научи как да я правиш, защото е наистина велико движение. 4 по 10 пак
    Лежанка - 4 по 10 отново
    Гребане с лост - 4 по 10 пак
    Раменна преса - 3 по 8
    Бицепсово сгъване с дъмбели 3 по 8 на ръка
    Трицепсово разгъване на скрипец 3 по 8 (с въже или с лост, както искаш)

Това го правиш 3 пъти седмично първите 2-3 месеца, за да положиш някаква основа, след това можеш да мислиш за някакви по-специфични неща.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Как не можеш да кажеш, това са по 10 см и кг разлика вика не мога да кажа.... кви хора сте вие бе...? На 14 си, кво ти пише на личната карта?
    Не се изказвай неподготвен. Аз нямам лична карта, а карта за постоянно пребиваване на България, която съм извадил юли месец 2013 (преди 2 години), да не би от тогава да не съм си променил ръста и килограмите? А и не съм се мерил от много отдавна, в скоро време ще ходя при личния да видя.

Иначе благодаря за съветите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си