.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Странно ли е просто да заговориш някого?

Има едно момче от моето училище, което ме привлича, но не знам нищо за него освен от кой клас е (моя випуск). Странно ли би било, ако просто така се запозная с него и се опитам да завържа някакъв разговор?
    Вие как бихте се почувствали, ако някое случайно момиче ви заговори?

Мега фен Аватара на pandabear
    нали сте един випуск, все ти е засичал физиономията някъде. заговори го. не се притеснявай.

gevrek
    Guest
    щом сте от един випуск, защо не накараш някой твой приятел да те запознае?

Мислих за този вариант, но имам само един познат от неговия клас, с когото сме си говорили 2-3 пъти. Затова исках да разбера как би се приела другата възможност и да преценя коя ще е по-малко неловка

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Заговори го и не се притеснявай. Ние момчетата дори се радваме, когато момиче ни хареса независимо дали тя ще ни допадне. От едно заговаряне обаче нищо не си личи, така че давай...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нищо странно няма нормално е

Мега фен Аватара на RapExotic
    Заговори го, но не само да кажеш едно "здрасти" и да чакаш той да зададе темата на разговора. Намери причина и давай.

Зависи какво ще му кажеш.
    Ще е странно ако си го заговорила и се държиш супер срамежливо, а въпроса който задаваш ме навява на мисълта, че си срамежлива.

^ Вярно е, че съм срамежлива, но ще се постарая да не се държа така. Ясно ми е, че след като аз започвам разговора трябва и да го поддържам.

Цитирай Първоначално написано от justrandom Виж мнението
    ^ Вярно е, че съм срамежлива, но ще се постарая да не се държа така. Ясно ми е, че след като аз започвам разговора трябва и да го поддържам.
    Не си мисли,че и той може да бъде срамежлив,правиш първата крачка и ще видиш какво ще стане,недей да ги мислиш много нещата,защото никога няма да стане така както ти искаш,за това караш направо и така

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Нищо странно няма и не съм учила къде се слагат запетаи
    да

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Нищо странно няма и не съм учила къде се слагат запетаи
    Цитирай Първоначално написано от kosh tramb Виж мнението
    да
    Nice one ахахахахах

Заговори го . Дръж се естествено и не се лигави . Може да се направиш на луда и да го питаш нещо

Супер фен Аватара на sladura89
    Много хора намират за странно да заговорят непознат, аз го смятам за нещо нормално макар и да не знам как да завържа разговор с непознат! Но пък нямам нищо против някое момиче да ме заговори би ми допаднало поне на мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си