Привет. Момче на 17 години съм. Не пуша, не взимам наркотици и се храня горе-долу здравословно.
Моят проблем е, че колкото и да се старая не мога да заякна, най - вече в ръцете. Всеки ден от 4 месеца насам тренираме с един приятел на лостове, стигнал съм дотам да мога да правя 11 пълни набирания без почивка (мога и силово, както и почти мога коремно). Там е работата, че това изобщо не ми личи. Приличам на поредното недохранено келешче, а мисля че не го заслужавам. Знам че това което мога не е много, но е достатъчно поне да даде някакъв резултат, нали?
Същата работа е и с тичането. Почти всеки ден ходя на едно място и тичам големи разстояния. Мога да тичам 1км. за 3 минути и 14 секунди, но какво от това? Краката ми приличат на клечки за зъби, все едно са присадени към мен.
Казах възможностите си, но в никакъв случай не се опитвам да се перчя, просто обеснявам положението си.
Защо имам този проблем? Винаги е било така... Генетично ли съм прецакан да не мога да оформя тялото си или аз правя нещо грешно? Приемам всякакви предложения и мнения по темата.