Първоначално написано от dreamwalker Ти на колко години беше? Ходи да тролиш някви дето ще се впечетлят от путката ти. Такива кат папагала дето не са виждали.
Първоначално написано от dreamwalker Ти на колко години беше? Първоначално написано от Aeternal Ходи да тролиш някви дето ще се впечетлят от путката ти. Такива кат папагала дето не са виждали. Съдейки по отговора... най-вероятно 12-13.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Съдейки по отговора... най-вероятно 12-13. Съдейки по това колко си отегчителна, явно наистина се кефиш на такава жалка проява на внимание. Подмокри ли се като ветеринарчето си сложи твоята профилна снимка?
Първоначално написано от Aeternal Ходи да тролиш някви дето ще се впечетлят от путката ти. Такива кат папагала дето не са виждали. Вероятно съм виждал по-малко путки, отколкото ти пишки, но това не означава, че съм виждал малко, а че ти си много оборотен сред гей обществото.
Първоначално написано от ДОТА Вероятно съм виждал по-малко путки, отколкото ти пишки, но това не означава, че съм виждал малко, а че ти си много оборотен сред гей обществото. Вероятно не си виждал путка изобщо.
Първоначално написано от Aeternal Вероятно не си виждал путка изобщо. За женски полов орган ли говориш или за себе си ?
Първоначално написано от ДОТА За женски полов орган ли говориш или за себе си ? Ако попишеш още малко из форума може и да видиш.
Първоначално написано от Aeternal Ако попишеш още малко из форума може и да видиш. на среща ли ще ме каниш ?
Първоначално написано от ДОТА на среща ли ще ме каниш ? С девственици не общувам, сори.
Правила