- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ужасна е!!!
и преди имаше прости хора, но нямаше сайтове и форуми, в които да си показват простотията
Бясно проста хахаха
Сигурно като си сляп и ти го напише с главни букви, ше го видиш ахахаха
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Да си меря приказките? Иначе какво ще стане?![]()
А и аз доста се потрудих да смекча това което щях да напиша.
Не е в твой плюс така да обиждаш хората, които ти дават съвети.
Това, че ти няма да ги приемеш и ги мислиш за обида си е твой проблем. Намери си някой друг на когото да си изкарваш гнева![]()
Такам.. няма да обръщам внимание на спама отгоре. Бих те посъветвала да се запишеш на някакъв спорт - така ще се запознаеш с още хора .
Indistinct Само да ти кажа, че и вашите "съвети" въобще не ми приличат на такива. Вашето по-точно е заяждане. И, ако за тебе "Мери си приказките" е изкарване на гняв, то ти много се самозалъгваш.
bReAk3R - *facepalm* На тебе няма въобще да ти отговоря...
NarutoShippuuden - Така ли уе, браво! Човек да иска помощ е простотия! Мерси, брато.
Не разбирам защо да съм пикла? Да си ми сменяла памперсите или нещо?
Как очакваш нормален съвет, когато се държиш така с хората и ги оплюваш? Не можеш ли да се самоиронизираш или егото за превъзходство ти пречи? Не разбираш ли от сарказъм или просто държиш да всяваш хейт навсякъде?
Преди да тръгнеш да си търсиш приятели, си промени характера и спри да мислиш, че си нещо повече от другите и да лепиш обидни етикети наляво и надясно.
didi222
Вашите да бяха съвети, остави другото....
И плюс тва, някъде да съм се хвалила или да съм се правила на нещо повече от другите? Не. Аз просто не съм като всички вас, заблудени в тоя фейсбук и т.н. Да, наречете ме различна, наречете ме както си искате, ама ще ви кажа, че просто не съм като вас и това е. Думата е РАЗЛИЧНА, не е "да мислиш, че си нещо повече от другите". Аз съм по-различна от тях, и не си го мисля, но никъде НИКЪДЕ не съм се държала сякаш съм нещо повече от тях.
Последно редактирано от BeautyCupcake : 07-08-2015 на 09:02
...Живеем в свят на лъжа... ♪♫♪♫
До това което каза, че си различна - е различна си. Всеки е различен. Но има някои които се стараят да се покажат какви са феймъси.
Както и да е.
Но моето си беше съвет, с лек примес на сарказъм - Намери си приятели които не са от групичката на феймъсите.
LoveInfect - Тук пък има друг проблем... Всички момчета от нашия клас се дрогират и пушат. А пък аз твърде много се срамувам да се запознавам с нови...
Indistinct - "...Живеем в свят на лъжа... ♪♫♪♫" Знам, че дори и да го казваш със сарказъм, пак е вярно... Та както и да е, ако мислиш (Не казвам, че си казала, просто ти казвам ако си МИСЛИШ) че и аз така "изпъквам" и се различавам от другите с това, че искам да покажа колко съм феймъс, ами аз въобще не съм сега феймъс, така, че ако исках, щях да "изпъкна."
И все пак не смятам, че беше ЛЕК примес на сарказъм... Напротив, според мен си беше доста примесен![]()
На тази възраст (почти) всеки се мисли за различен и уникален от другите и твърди, че всички са еднакви, но той, точно той, изпъква със своите невероятни качества.
Всеки е различен, не си си само ти. "Всички нас, заблудени в тоя Фейсбук" – не беше ли именно ТИ тази, която даваше съвети как да си правиш снимката с ефекти, че да имаш повече лайкове? Или нещо се бъркам? хд
Никъде не си се държала като нещо повече от другите, така ли? Ако беше така и самочувствието ти имаше поне грам покритие, нямаше да засипваш хората с обидни епитети.
Аз съм пикла, а ти си различна. Разбрахме, разбрахме, няма нужда да ми го натякваш... >>.<< xD
didi222 Просто нямам думи да говоря с такъв прост човек. Достатъчно, няма да мога да те търпя повече. По-прост човек от тебе не съм виждала, сериозна съм.
"Всички нас, заблудени в тоя Фейсбук" - аз давах ПРИМЕР. П.Р.И.М.Е.Р. Ако не ми вярваш се върни и прочети всичко ОТ НАЧАЛОТО до КРАЯ.
До това със самочувствието - "Каквото повикало, такова се обадило."
Еми да, ти си оставаш пикла.![]()
За малко щях да се обидя, че така прецени умствения ми капацитет.
"Каквото повикало, такова се обадило." – аз да съм те обиждала и засипвала с нелепи етикети някъде? Да съм те нарекла пикла, проста? Просто твърдя, че по това, което прочетох от постовете ти, съдя, че самочувствието ти е без покритие. Ако беше така, щеше да сложиш доводи в постовете си, а не само да обиждаш наляво и надясно.
И какъв пример с Фейсбук даде, ако мога да попитам? "Аз просто не съм като всички вас, заблудени в тоя Фейсбук...". Напротив, заблудена си, но не само в социалните мрежи, но и в живота.
Не се дръж като кон с капаци.
Всички сте пикли, това е естествена физиологична нужда.
didi222
Ти беше първата която ми казваше, че не е зле да излезе от филма, не беше ли така?
И да ти кажа въобще не съм заблудена. И какво значи "да си заблуден в живота"? Та ние си живеем живота постоянно няма как ей така да решим да излезем от него. Но от социалните мрежи можеш да излезеш. И ако искаш да знаеш единствените сайтове в който влизам са YouTube и тоя сайт. И да ти кажа, че не се вдълбочавам много в тях, това е първият ми път когато съм спорила толкова дълго. А и също така, да не си помислиш нещо друго, отделям по 2-3 часа общо на 2-та сайта за един ден. Някой ден път въобще и не влизам. Така, че не бъди толкова сигурна, че се оливам по тях.
Много ми се смешно, като някой на 12-13-15г се мисли за "феймъс" , само защото има много лайкове на снимки във фейсбук, нищо че на живо няма да го разпознаят.. Иначе историята ти е детска, намери си хора, с които ти е приятно и да не се получават такива смешни истории. Кой какво на кого казал и бла бла.
bambi69 - И без това вече се оправих и без ваша помощ.