- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Жилищен Проблем
Сестра ти е много нахална. Като са направили 2 деца с нейния не им е идвало на акъла, че живеят в една стая, пък сега собствения си брат гони.
И за теб обаче е по-добре да се изнесеш вече, на 22 си, време ти е. Пък и сега също живееш под наем, не виждам каква е разликата относно "да не се случи нещо и да остана на улицата".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не просто време, ами крайно време. Да се хване на работа и да се издържа, вместо да се оплаква как се чувства като нежелан домашен любимец заради сестра си.
Кой нормален човек ще се бута с 2 деца и жена в 1 стая (всъщност аз не знам как се побират въобще), ако има друго място, където да отиде? Очевидно или го нямат, или не е на негово име и не може да го ползва.
ти на колко си?
по подобен начин разсъждават момиченца на 18 19г дето си мислят че ще учат и ще бачкат и ще са на квартира и веднага ще намерят работа за по 10 000лв че да плащат квартира семестър че и да се изхранват да не говорим че ще учат след като се върнали убити от работа
а дойде ли време за изпити шефа може да ти каже отивай и не се връщай повече щом си решил да учиш
че даже и ще му връчи молбата за напускане която уж е подал преди месец
дали му е време или не не се изчислява според години а според възможностите
щото ако съм ти баща станеш ли на 18 мога да ти кажа още същия ден багажа и да те няма
и кой нормален ще има жена и две деца и ще се бута в една стая вместо да си отиде в къщата която притежава?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
От близо 10 години съм във форума, едва ли на 8-9 съм започнала да пиша.От най-дъртичките тук съм, не бери грижа ти.
И не е като да познавам 1 или 2, които като сме били студенти са работили и са се издържали сами. Далеч не е невъзможно, стига желание да има. Останалото са оправдания.
Специално в случая на автора, ножа вече е опрял до кокала, така че като си натиска парцалите, не си прави услуга.