.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 351
    Мега фен
    осрахте темата с тия мускулести жени

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    осрахте темата с тия мускулести жени
    Грубиян.

Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Грубиян.
    Както винаги

anonymous708973
    Guest
    От ютюб, ама на нея й дават луди пари да гримира холивудските забележителности

eдит: видеото е ок, ако не се взима на сериозно. ясно е, че има и ютюбъри, които се излагат - преди време едно 12-годишно девойче обясняваше за какво се ползват мокри кърпички етц - обаче тези, които аз гледам, се стараят много. И готино говорят, не те блъскат с реклами, постарали са се и за светлината, и за фона, за редакцията и т.н. Никъде не лъжат, че са MUA. Приятни са, с две думи. Хубавото на ютюб е, че има за всекиго по нещо.

ахаха, като обясняваше как и двата молива трябвало да се купят :Д :Д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-15-2015 на 21:08

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да бе, казвам, че на тях основният източник им е youtube.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от boxbox Виж мнението
    Много ги харесват не съм казал че висчки ги харесват. Харесвай си там анорексичките и остави нормалните да си харесват закръглените. Още от пещерните хора мъжете сме почнали да харесваме закръглените, за да могат да родят здраво бебе. Природата си е казала думата.
    бате, ядоса ме... И кардашиан и оная с гадния глас, деба забравих ѝ името - ники минаж бе де*а, и двете са с импланти, в крайна сметка тва са торби със силикон, а ти го наричаш нормално и плодородно, пха. На първия етаж в моя вход една закръглена, много закръглена, толкова закръглена, че чак на пластове роди от некъв нещастник, верно че бебето е здраво, ама тя веднъж трябваше да се качи до горния етаж с бебето и количката, и се катери по стълбите щото не се събираха в асансьора. Аре стига, смисл физически невъзможно е да твърдиш, че тва може да е привлекателно... А ако го твърдиш тогава си на километри от идеята за "нормалните".

бахти как може да ме ядоса некъв балък, да се *** в тапанара

https://instagram.com/anacheri/ ето ви thick и fit ковра, аре млъквайте с тая малоумна тема.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    https://instagram.com/anacheri/ ето ви thick и fit ковра, аре млъквайте с тая малоумна тема.
    Еми млъкни ти като ти е тъпа

Преди няколко дни около мен се разигра следната сцена: 4-рима обсъждаха, еди кой си дали си има приятелка. Тази която го обсъждаше основно си беше тюлен . Преди да си тръгна, чух ужасяващо изказване от нея :" мъж ли, мъж за мен е този който ще ми дава цялата си заплата, е по-голяма част." Идваше ме и да и кажа, че с тези разсъждения ще си остане сама. Вчера друга пискаше по телефона в метрото, че е била блокирана от някакъв. Към темата, всеки си има вкус. Но никой не харесва човек с наднормено тегло ( когато са заедно, значи има друга цел или си прилягат по външен вид ). Едно е закръглена и за формена, друго си е тюлен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Не са му килограмите основния проблем на тва момиче- не е решила, не е отслабнала. Ама да се поставя в ситуация да разчита на някого, ей това е непоправимо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Еми млъкни ти като ти е тъпа
    9 страници караници заради твоите комплекси... И не няма да млъкна, само за да ти е гадно да ми виждаш аватара.

Напълно съм съгласна с marilyn !! Нямам нищо против тях.Но наистина има хора , които изобщо не им пука - пият си кока кола , ядат хамбургери и пици и после мрънкат , че са дебели . За тези , които страдат от някакво заболяване - положението е съвсем различно .

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Като сте тръгнали да качвате снимки....https://instagram.com/p/5MS1wVLUYS/?...alexandrabring - това е перфектната.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    9 страници караници заради твоите комплекси... И не няма да млъкна, само за да ти е гадно да ми виждаш аватара.
    Вече започнах да ти сънувм аватара

Град
    Sofia
    https://instagram.com/p/5FmanfrUWa/?...alexandrabring
    Тук прилича на Десислава отвсякъде

Супер фен
    възмутете се какво би казала баба цоцолана

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    https://instagram.com/p/5FmanfrUWa/?...alexandrabring
    Тук прилича на Десислава отвсякъде
    Ха, наистина. Ама е доста атлетична

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Като сте тръгнали да качвате снимки....https://instagram.com/p/5MS1wVLUYS/?...alexandrabring - това е перфектната.
    фафълс я изпусна, тя е твоята жена мечта, прилича на тая, но е брюнетка

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Мнооооого е яка, ве!
    Знаеш ли колко е висока?

Супер фен
    метър и 70 мадама здраво стъпила на 40 сантиметровите си крака

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    фафълс я изпусна, тя е твоята жена мечта, прилича на тая, но е брюнетка
    "Ей да му се не види".

А по темата. Мисля да коментирам конфликта ви за "едрия кокал". Аз като бях "мечо" и мен ме утешаваха с това, че имам дебел кокал. Краката ми бяха супер големи. Не можех да си намеря дънки. Даже като по-малък ми купуваha големи дънки, защото са по широки в ханша и бедрата, и са ми ги скъсявали на машина. Казваха ми - "Ти имаш едър кокал ,просто, и саааамо малко мазничко.". Свалих, стопих се и краката ми, и бедрата ми станаха доста малки, а за горна дреха - бях на границата между M и S. Сега пак качих и продължавам да качвам, но с друга цел. Та мисълта ми беше, че външният вид заблуждава. Това за болестта е друг въпрос. Ако не си болна наистина, може да вземеш някой хубав хранителен режим от нета или да ти направят и да почнеш да тичаш или да спортуваш активно. Ще се стегнеш. Както се казва. "Никой не се влюбва в ума ти от пръв поглед".

П.П. В мен никоя не се влюби след постигнатите резултати (не са много големи де), но ме използваха - едно момиче се виждаше с мен, за да накара приятеля си да ревнува. Та това ми даде самочувствие и ми държи влага за сега

П.П.2. Ако започнеш да спортуваш - Закон 1: Never be satisfied. Това не значи да се доближиш до анорексията де
    Последно редактирано от GoodEnough : 07-16-2015 на 19:19

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мнооооого е яка, ве!
    Знаеш ли колко е висока?
    167см, на 24 годинки

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    метър и 70 мадама здраво стъпила на 40 сантиметровите си крака

Btw за тая, която вчера Ина пусна, нямах предвид изражението ѝ, а факта, че се е напомпала мега много в ръцете и рамената и физиката ѝ заприличва на мъжка по тоя случай. Това е Не разбирам тлкова мн от фитнес, че да коментирам друго и да се задълбочавам. Рядко ми харесват момичета, които до такава степен оформят тялото си, но тая, която Ракши пусна, си е мн добре. Знам, че се повтарям, но хвърлих око и на другите ѝ снимки в инстаграм.
    Хармонично ѝ е тялото

Е тези момичета с мъжка физика приемат някакви мъжки хормони, не съм запознат какви. Скъсай се да тренираш и пазиш диета и най-много, като тези сладуранки да станеш .

Град
    Sofia
    Ами аз казах вече, че само рускинята ми допада от тези. както и да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си