.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен

Мускулна треска ...

Здравейте, 3 дни се натоварвам хипер много и на другия ден не можех да си разтегна ръцете... В този ден правих и спаринг 2 часа, а на другия ден вече мислех, че имам скъсани възли. Реших да си почина 2 дена, но все още ми е трудно да си разтегна ръцете без да боли, а не иискам да изоставам. Да продължавам ли с тренировките или дс почивам още ?

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Нормално е да не ти е минала. В началото като почнах да правя крака 5 дена ме е държала. Скоро ли си почнал да тренираш ? Ако е така, това е съвсем нормално особено когато не си имал много добра физическа активност и изведнъж се натовариш. Ако си новак, давай го по-полека първия месец и тренирай различни мускулни групи всяка тренировка - така ще натоварваш минимално останалите мускули и ще могат да си починат. С времето мускулната треска ще спре. Съмнявам се само, че както го описваш може и да не е мускулна треска. Би трябвало да усещаш, коя болка е от мускулна треска и коя не.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    до секунди се очаква ракиши да ти каже кво да правиш по въпроса

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    до секунди се очаква ракиши да ти каже кво да правиш по въпроса
    Не знам какъв ви е проблема, но момчето доста разбира от тренировки специално.

Супер фен
    Благодаря много. И да, тренирам от скоро. Въпроса е, че съм слаб в ръце и гледам да ги натоварвам повечко. Чакаме и ракшито

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Чакаме и ракшито

ми чакаме го

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението

ми чакаме го
    ето ме бе, батал.

Принципно ако е мускулна болка, смисл мускулна треска най-доброто, което можеш да направиш е да стречнеш и да почиваш. Друг вариант също е с много лека тежест да минеш движението, при което те боли. Не съм 100% сигурен дали е вярно, но се счита, че в мускулите се натрупва млечна киселина (тя дава онова горящо чувство) и когато разтягаш, прилагаш натиск върху мускулите или "вкараш кръв" тази въпросна млечна киселина напуска мускулите и улеснява възстановяването. Затова ако те болят бицепсите си гугълни biceps stretch, ако е трицепсите triceps stretch. Дръж стречовете 30тина секунди, ако не усетиш никакво успокояване на болката можеш да пробваш с подскачащо топче или пък топка за тенис на корт - слагаш я на бюрото под трицепса ти - натискаш и движиш върху топката, така че да минеш през всички болящи точки ( това се използва от щангистите, ако не могат да застанат в правилна позиция за движенията им /отпуска сухожилието на трицепса и самия мускул/).

А ти като въртиш боен спорт и фитнес по-добре си вземи някво амино (въпреки че не съм му голям фен). Доктор Layne Norton беше правил проучвания затова колко е полезен леуцина. В момента в силабг струва 35 лева на евърбилд и е 40 дози - достатъчно за 1 месец и ще имаш осезаема разлика.

Супер фен
    Благодаря много, ще пробвам с леки упражнения и топката . Ще взема и витамин C.

Принципно витамин Ц няма да направи нищо за мускулите ти, но го вземи мислейки си, че ще. Не мога да се сетя как се казваше тоя ефект, когато вярваш, че нещо ти помага и се оправяш :Д

Супер фен
    Е, да се надяваме, че ще направи нещо Важна е заблудата

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Принципно витамин Ц няма да направи нищо за мускулите ти, но го вземи мислейки си, че ще. Не мога да се сетя как се казваше тоя ефект, когато вярваш, че нещо ти помага и се оправяш :Д
    Плацебо?? Или нещо такова не беше ли :Д Иначе мускулната треска най-добре се оправя с още тренировки. Аз лично, когато нямам мускулна треска ми е тъпо и скучно да тренирам.

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Плацебо?? Или нещо такова не беше ли :Д Иначе мускулната треска най-добре се оправя с още тренировки. Аз лично, когато нямам мускулна треска ми е тъпо и скучно да тренирам.
    да бе, именно не можах да се сетя името :Д

Мега фен Аватара на RapExotic
    12 поста и още никой не се е сетил да му препоръча Аспирин?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    12 поста и още никой не се е сетил да му препоръча Аспирин?
    сетих се, но аспирина е болкоуспокояващо, което само маха болката, а не помага във възстановяването

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Е, да се надяваме, че ще направи нещо Важна е заблудата
    Още ли си муха, ве момче? Не си ли прибавил 5-10 кила към теглото?

Супер фен
    Е, ся съм мутирала

Супер фен
    ,Ха дано е така.

Нали знаеш, че когато се натоварваш прекалено много, няма ефект от тренировките. Всичко което правиш трябва да е добре съобразено с възможностите ти. Също така много е важно да загряваш преди всяка тренировка. С отбора когато ходихме на лагер, тренера ни караше вечер преди лягане да пием по един парацетамол за мускулната треска и наистина ми помагаше!

Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Нали знаеш, че когато се натоварваш прекалено много, няма ефект от тренировките.
    bullshit

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Нали знаеш, че когато се натоварваш прекалено много, няма ефект от тренировките.
    Не те е чул събрата ни CT Fletcher

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Факт е, че при трениране млечната к-на се натрупва в мускулите. Но тя по никакъв начин не повлиява и не причинява мускулна ТРЕСКА. Това твърдение отдавна е отхвърлено.
    мъжко съм

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Някой преброи ли колко пъти тоя пич използва fuckin' за тия 8 минути? ;д

не го мисли, те така си говорят :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си