Хубаво.Умственото ти развитие е като на около 7-8 годишен.
Лиора, ако наистина се казваш така, името ти е много хубаво. Обичам светли имена.
А на колко си?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Например не може да приемеш тази религия ако нямаш намерение да я практикуваш.В повечето синагоги не биха позволили на някой да приеме юдаизма само за да се ожени/омъжи за евреин/еврейка.Трябва да си наясно,че приемането на юдаизма (и на която и да е друга религия) е отговорност,защото религията ти се превръща в начин на живот.Много зависи от синагогата и от общността,в която ще попаднеш.
Не,няма да разрушат палестинска къща.Не си задължен да живееш в Израел.
Родена съм тук.Дядо ми е евреин,семейството ми не е религиозно,реших да приема юдаизма и така...
Името е само религиозно.Родена съм с друго име.
Лиора, познаваш ли много евреи, имаш ли много такива около себе си?
Имам предвид такива, които вярват и изпълняват религиозните задължения.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
А защо реши да се обърнеш към религията?
Учиш ли все още или завърши?
Разпитвам те така, защото ми е приятно, че има млади хора, които избират да следват ученията на Господ на фона на безбожието, което ни обгръща.
Именно заради това се обърнах към религията,заради безбожието.Религията няма значение,Б-г ,творецът,е само един.
Целта на никоя религия не е война.Човек не се определя от религията,Б-г e дарил всички със свободна воля,всеки избира какъв да бъде.
Нямам нищо против да ме разпитваш,даже и на мен ми е приятно.Религията ми е една от любимите теми.
Все още уча,тази година ще ми е последна.
Да,а също и към астрология.
От малка искам да следвам Египтология,но няма реализация.Мисля да следвам Психология или Арабистика,но последното е доста трудно и малко завършват.
Забелязах,че и ти се интересуваш от окултизъм.Коя зодия си ?