Трябва да се повторя, но това което днес е интелигентно, е различно от това тогава. Просто човечеството вече е толкова развито, направени са толкова открития, че е все по-нелогично хората да вярват в религии. Освен това представата за Бог на учените е съвсем различна от религиозната такава.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Забравих да кажа (за да съм откровен), че в Библията има описани и директни проявления на Бог в живота на хората, които противоречат на физичните закона, но все пак е казано, че Бог може всичко, което поиска, защо пък да не вярвам в това.
С какво това, че вярвам в Бог, Който може да прави неща над физичните закони да ме прави тъп, аз все пак не вярвам в някакъв обикновен човек, че може това, а в Бог.
А атеистите отнасяте чудесата в Библията като способности на обикновените хора и после ни се присмивате, че вярваме в това.
Последно редактирано от defender : 07-26-2015 на 20:28
ъм... да. И вече има дори и видео как са направени: https://www.youtube.com/watch?v=c9zN5JuubN0
A и какво, всемогъщия наш бог прави прости геометрични фигури? Да ги направи наобратно ако е толкова велик.