- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се разбираме...
Ще ти кажа това, което казах на една моя приятелка, която ми каза така "не мога да зарежа ей така 2 години връзка, имаме толкова хубави спомени..". К'вото било - било. Минало е! Няма го вече! Ти гледай сега какво прави, не какво е било преди. Миналото не се връща за жалост. Отговори си на следните въпроси:
- Щастлива ли си в момента?
- Какво положително ти дава тази връзка в момента?
- Към момента смяташ ли, че с този човек бихте имали перспективно бъдеще, ако продължават нещата така?
А, на мен ми отговори - честно ли си мислиш, че връзка, в която няма сексуална съвместимост или от ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ секса не върви както трябва, може да съществува дълго не-насила??
Като си отговориш на горните въпроси, тогава сама ще разбереш какво да правиш.![]()
Много ме накара да се за0мисля,с това,което написа.От няколко дни не сме се виждали,за да вида как ще се държим и 2мата.Проблема е,че той започна да се държи добре в момента,нищо общо с това,което ви писах по-горе. . Реших да се разделим,но това негово държание сега ме обърка още повече..
Има едно момче,с което си пишем от около 9 години.Запознахме се в играта Counter Strike (като бях малка играх доста) И си пишем доста честичко,особено напоследък.Като започнем да си пишем си пишем буквално цяла вечер.От 9-10 до сутринта 3-4-5.Винаги има какво да си пишем с него и ми е забавно.Постоянно ми прави комплименти и на мен това ми харесва.Постоянно съм усмихната до ушите,докато си пиша с него.Дори и иска да се видим(той е от София,а аз от Бургас),но аз не искам докато съм с приятеля ми в момента да се виждам с него,защото знам какво ще стане.Той ми има мерак от много време и не искам да става нищо точно в този момент.За секса сме си писали много и направо като започне да ми пише какво ще направи ако се видим,как ще постъпи и т.н. ми става тъпо,че едно момче,с което си пишем знае как и къде ще ми е хубаво,а приятеля ми от 2 години и кусур НЕ ЗНАЕ,въпреки че съм му казвала 100 пъти.В момента секса ми е от голяма нужда,понеже не помня даже кога за последно съм се възбуждала/навлажнявала/изтръпвала/ абе въобще забравих какво е тва СЕКС. И знам,че ако се видим с това момче,ще го направим,а не искам докато съм с приятеля ми в момента,докато съм с него без значение в какви отношения сме не искам да правя глупости. И така..то стана като турска сапунка тука![]()
Последно редактирано от changedthewayukissme : 08-04-2015 на 10:27