.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    kvunk
    Guest

Сестра ми ме помоли да й обясня как да си премахне космите там долу!!!

Аз съм мъж на 22 и имам малка сестра на 14.Родителите ни работят такава работа, че често ги няма, защото пътуват по командировки.Тя живее или при мен и приятелката ми, или при баба ни и дядо ни.
    Вчера ме попита как да си премахне космите в интимната област, аз се направих, че не я чувам.Мисля, че ще ме попита пак...Нямам си на представа какво да правя понеже не разбирам нищо.Самобрасначка ли да й купя или да я водя на козметик?Страх ме е само да не се налага да й показвам, така че предпочитам втория вариант, не знам какво ще си помисли приятелката ми...Какво мислите?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Каква мръсница само, няма ли си приятелки за тая работа!? Anathema!!!

kvunk
    Guest
    Може да я е срам...Все пак момичетата са много жестоки на тая възраст.Не спирам да обвинявам майка ми за това, че разчита на брат си за такива работи, които мисля, че трябва да научи от нея и да се съветва с нея.

Кажи й, че може да се разрови в нета за отговори на подобни въпроси, има някакви сайтове, които обясняват как се махат подобни косми и евентуално ако иска да й осигуриш самобръсначка или да я заведеш на козметик да ти каже.

Nightcore_fan
    Guest
    По добре не прави нищо защото после место да ходи при майка й за тия неща ще идва при тебе

Мега фен Аватара на baby_baby
    Кажи и да пита приятелката ти тя повече разбира от теб

Вземи и една ножица за стижене на овци. Другия път нема тебе да пита.

Апф, както някой каза по-горе направи нещо, че за всичките й женски проблеми, ще пита теб.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Точно.

Най-добре е да говориш с приятелката ти и тя да поговори със сестра ти. Първо - тя разбира повече от теб и второ - сестра ти може да открие пример за подражание в лицето на приятелката ти и вече да се обръча за съвети към нея. Така на теб няма да ти бъдат задавани неудобни въпроси и ако твоята приятелка и сестра ти станат близки двете ще споделят и ако по малката ти сестра има голям проблем или изпадне в ситуацията, която по принцип не би споделила с родители си, ще каже на гаджето ти, а тя ще предаде на теб и така ще си уведомен при възникване на проблем.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Съгласна

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от kvunk Виж мнението
    Страх ме е само да не се налага да й показвам, така че предпочитам втория вариант, не знам какво ще си помисли приятелката ми...Какво мислите?
    По-притеснителен е факта, че ти си го помисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си