- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
харесва ми
край реката редят се редят се тополите
Само за това мисля и го виждам съвсем ясно пред очите си сякаш е станало преди 5 минути. И най-интересното е, че това не ме натъжава. Дори напротив. Ощастливява ме. И искам да не приключва никога. Но ще дойде и момента, в който ще се виждаме супер рядко или поне не толкова често колкото сега. И ми се плаче като знам колко ще ми липсва.
Въртя се в някакъв омагьосан кръг, от който сама ако не изляза, никой не може да ме изкара, но точно в момента не искам да излизам. А така ме е жал за него. Искам да знам, че всичко ще се нареди, но няма. И това ме убива. Така искам да не съм толкова категорична и след някой друг месец да се случи нещо, което да оправи нещата за всички ни. Но няма. Единственото, което е можело дори и малко да ги нареди, се е случило преди година. И шанса то да се повтори клони към нулев. Така ме е яд на себе си, че върша глупости и после съжалявам като вече е прекалено късно...
за Варна-София е 17 лева разликата, което не е мъничко за повечето учащи : )
И това доколкото знам го казваш, все едно те возят в каляска :Д префърцунена дама
бахти, пиша пост в отговор на пост, който се оказва, че е от миналата страница![]()
за поста на ричбич от 19:06 става въпрос
личи си, че ме натровиха с фалшив алкохол вчера![]()
няма кво да ти дава много по-скъпо е
някъде към 5 кинта е разликата в цената софия-варна автобус/влак
илядо пътя съм го пътувал
Ами сега гледах на сайта - 40 лв е с БДЖ, има няква тарифа -50%, предполагам е аз студенти- да кажем, че си студент- 20 лв/ посока. Затова питах, тъй като не съм сигурна точно коя тарифа да гледам. Ако е 10лв- хубаво my bad. Ама май не.
А автобус 43 лв двупосочен.
сещаш се че тва са ти сандвичи ако си беден студент![]()
плюс това във влака можеш да си чишкаш когато искаш как да поркам бирица като си има определени спирки с рейса
За нормални люде да. Ако сте над 26, сори, аз съм свикнал винаги да включвам намалението.
24 левчета е бързия, 31 експреса, с намаленията са съответно 12/20
Шегувках се естествно, мизерийка си е БДЖ, но аз съм един от последните защитници на пътуването с влак ^^
Добре, ако е 12, вече е разлика, да. Затова питах. В автобусите за <26г, също винаги има намаление 10%, някои компании-20%.
Знам, че тук всеки всичко може си говори, но ми стана адски неприятно за момент.
Пътувала съм 27 часа с автобус, после на връщане още толкова, за да не бъркам в джоба на нашите. Спала съм в библиотека 2 или 3 дни подред, като не ми дадоха полагащото ми се общежитие, щото хотелът от днес за утре беше 80евро на вечер, по гари и летища колко съм висяла..
Всичкото мой личен избор, така че префърцунена е последният епитет, с който да се обърнеш към мен.
Последно редактирано от therichbitch : 08-01-2015 на 20:35
кво му се връзваш на тоя
Извинявай once more
В автобуса хората са някак си по-нормални и статични, не си говорят на случаен принцип помежду си, сякаш бързат по някаква работа и т.н.
Във влаковете има много откачалки, но и много интересни и разговорливи най вече хора, стават супер запознанства.
в автобуса винаги хората са по-противните поне по мои наблюдения
уютът на влака, макар и смрадлив [за мен] е несравним.
жалко че прекалено често правят закъснения, та и аз се принуждавам да ползвам Биомет, но това просто го мразя.
тясно, клаустрофобично, най-идиотските филми и намусени хора.. айде не :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хахаха тази се изкара от префърцунена лейди в скитаща бездомница обиколила половината свят
loadrunner, fu!
чак ся се върнах да видя 'дискусията', аз нали съм мн нарцистична и си чета само мойте мнения..
еми тъпо е да се дават оценки кой с кво пътува иначе.
а някой ден, ще си имаме частни самолети и няма да ни бърка. нали..
дано![]()
има и несмрадливи влакове
наще хора винаги пътуваха с влак естествено софия варна щото можеш да се разхождаш и да пушиш, пиеш и ядеш когато поискаш а не 8 часа да си свит като скарида и като слизаш от автобуса стюарда да те разгъва с тръбен ключ от кофража в който си киснал вс тия часове (седалката)
дори и богаташчетата бяха с влака
Сетих се за най-романтичното ми пътуване
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...d4&oe=564B20A9
И после закъснението, което в крайна сметка стигна 420 минути
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...20&oe=5643B6B0
Секс в Хаити, френски кибрити
понеже ми писна от тези пътувания мисля следващия път да дам шанс на тия с колите дето си делят бензина
бтв след автобус съм като смачкана.. честно, по-добре да има закъснение, отколкото да слизам като пребита от тясното автобусче със спаружен и "климатизиран" въздух. ужас е.
и на търново се чудиш какво да правиш, да се редиш на безкрайна опашка за вц или да правиш клекове.. сми. да![]()