.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен
    Вчера стъпах за пръв път от мноооого време, питах за дните кое е по-добро, защото човека с който ходя на фитнес е през ден и няма да се засичаме и да, беше ми много натоварващо, но то е защото той ме караше да повтарям сериите, докато не ги направя чисти и така вместо 3 зерии ще направя 5 и силата ми замина, а питам за последователността, за да съм сигурен. Братовчед ми я даде така - гърди, гръб, рамо, трицепс, бицепс, крака, корем. Каза ми ако тренирам краката първи ще се изморя прекалено много и няма да имам сила за другите упражнения .
    Последно редактирано от muhatacece : 08-02-2015 на 10:38

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Братовчед ми я даде така - гърди, гръб, рамо, трицепс, бицепс, крака, корем.
    Можеш да правиш примерно- за гърдите-лег с щанга и полулег с дъмбели (или вместо него в началото пекдек).

Гръб-теглене на вертикален скрипец с широк хват пред гърди и гребане с дъмбел с опора на другия крак, рамо-раменни преси с дъмбели или щанга и разтваряне на ръцете встрани с дъмбели, трицепс-за начало разгъване на скрипец, а по-нататък френско разгъване с щанга,крив лост.

Бицепс- сгъване с щанга, крив лост и сгъване с дъмбели от полулег. Крака-отначало легпреса, когато свикнеш и клекове, плюс бедрено сгъване на машината за задно бедро. И за прасеца, повдигане на пръсти на машината за "магарешко яздене" или калфмашина от стоеж, изправен. Корем-1-2 серии на столчето и 1-2 серии повдигане на краката на специалния уред.

Супер фен
    Мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си