- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
И моето. И няма нищо общо с университета или учебниците там, именно затова не се съгласявам, че е актив. Счетоводителите да си я пишат където пожелаят. Неслучайно написах финансова, не счетоводна дефиниция.Макар че дефиниция не беше точната дума, по-скоро... гледна точка. Моя грешка, затова ще подмина подмятането за зазубрените дефиниции.
За този конфликт говореше Кийосаки, мисля- счетоводните "активи" срещу финансовите такива.
Относно карането - дори ако шофьорът е до теб и следи, пак си почива и е добре за него. Особено пък на дълъг път е хубаво да се сменят, а и на магистрала е окей. Поне на мен не ми представлява(ше) проблем. Миналото време е тъжно, ах.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-08-2015 на 00:08
Да, предположих, че си чела от Кийосаки, не исках да го вкл в дискусията, защото аз лично не го възприемам като инстанция, на която да се доверя (сляпо). Не знам, просто нямам доверие мн мн на хора, които пишат по- скоро наръчници. Според мен доста опростява отдавна заложени идеи, които са достатъчно логични и го представя като "разбиване на догмите". Всекиму е ясно, че колата и апаратаментът ти са свързани с разходи и в една точка от времевата ос ти носят негативи, което не са прословутите бъдещи ползи и входящи парични потоци. (Втората ми част btw не беше от счетоводна гл. точка)
Неслучайно при банкови сделки вземания, апартаменти и понякога коли могат да служат като обезпечения. В един бъдещ момент можеш да го продадеш, дадеш под наем и т.н.
Финансите и счетоводството нерядко са свързни за съжаление и макар да имат различно проявление в дефинициите си, начина на представяне, то изхождат от сходни принципи, ако се замислиш.
Да, за карането и аз това казах гореВинаги трябва да има няколко човека на дълги разстояния. Затова и "сядаш си в колата и за 2/3/5 часа си там, вместо да се блъскаш с автобуса 4/6/8 часа" е смешно изказване, колкото да убедиш останалите, че колата е първа необходимост.
Всеки се простира според чергата си. За някои само дрехите и храната са необходимост, другото е лукс. За други яхтата е необходимост.
ай, върнахте ме в лекциите по счетоводство с тия изрази
наспах се прекрасноо, не помня какво сънувах, но ми е спокойно, може би, защото и цикълчо свършва :д вчера като минах покрай работата му.. направо се сковах и само се молех да не го засека, после на народен и кристал също бях на тръни да не го видя, мамка му, не съм го забравила още, че и ми липсва на моменти.. глупачка съм :д
Филма е хубав. Много неща са крадени от Одисеята на Артър Кларк, но все пак си заслужава гледането.
В случай, че ти се наложи да караш някого вика. Аз лично на човек който има книжка за да му се наложи да кара веднъж на 2-3г няма да поверя колата и живота си. Това, че има книжка не значи, че може да кара ама изобщо. Пътя до Чехия (Прага) се взема на един дъх в повечето случаи от един шофьор. Обикновено границата на умора е около 900-1200км на веднъж според зависи от шофьора и условията на пътя.
Жените генетично не са предразположени да бъдат добри шофьори, въпреки това има много които карата добре и се оправят без проблем с ежедневното паркиране, придвижване и т.н. Колко от тях имат понятие какво всъщност е колата и каква е магията дето я кара да върви, вече е друг въпрос.
Колата не е актив в повечето случаи, но може и да бъде такъв, точно финансов даже, ама това са други въпроси. Колата ти дава независимост, върши ти работа и не те ограничава по какъвто и да е начин ако може да си позволиш поддръжката.
Човека до шофьора може да следи, ама колкото и да следи в една критична ситуация не може да направи кой знае какво. Да не говорим, че по-принцип повечето жени са разсеяни шофьори, какво остава ако опита им се простира до "карах малко през '86.
ела и си вземьи, ела и си вземьиИиии.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
айдеее към моргата ;Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
и аз се извинявам, още повече, че самата аз не понасям счетоводството
Пътя до Чехия го взимал на един дъх. Понякога се чудя дали не живееш в паралелна реалност. Чудил ли си се защо на дългите дестинации шофьорите по автобусите, които карат доста повече от теб, са четирима и се сменят помежду си, а после и на някоя спирка се качват още двама? Вероятно не, защото ти не пътуваш с автобуси, а караш кола, която ние още не сме виждали на пазара, пардон. Както винаги, ти си напред и има неща, които знаеш и можеш повече от останалите във форума, освен това си и по- добър в много сфери от хората, които с това се занимават. От такива всезнайковци на думи пишман да стане човек.
Ти просто обясняваш, провокираш, гледайки реакциите на малките, не ти пука особено, затова пишеш фермани с вода от 10 кладенеца..
Абсолютно. От 10 кладенеца вода ми изкара, една словесна диария изписа, за докаже/избегне какво? Фактът, че не е запознат с междуградските автобуси в България. Понякога ще чудя чете ли или не, харесва си един ред и изписва света по него, а тоя ред дори не е бил част от същността на поста.
Някой път, когато ми остане време, ще си поиграя да изкарам всички цитати от сорта на "Ти на мен за малък бизнес не ми говори", "аз тоя телефон съм го държал", "аз толкова път съм минал". Виждам, че не съм останала само аз с това впечатление. 1185 км път ей така се взима, няма проблем, границата лежала не знам си къде си, неговата, разбира се, е близо до горната граница. Не че нещо, ама тоя път потенциално би го шофирал човек с много повече стаж - и точно от тоя човек никога не съм чула изрази като "границата", щото на границата на умората е карал точно веднъж и по някакъв невероятен късмет не се наложи да го разпознавам в моргата. Неслучайно всички професионални шофьори имат и граница от 8 часа, често системите в колата/тира се изключват, не можеш да я запалиш преди да си направил 4 часа почивка.
Ама тва, разбира се, не е релевантно. Дрейд е далеч по-опитен, как, 1200 км ей ся сяда и ги прави. Ще се вживява в Брус Уилис и ще умира трудно.
https://www.youtube.com/watch?v=TNz4K5jsLQw - влюбена съм
мисля, че в този момент, знам какво искам!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Терибъл, стига така напада го бе :Д
Аз нямам голямо желание за шофиране, но въпреки това е добра квалификация и си изкарах. Не е задължително да имаш кола. Утре може да ти се наложи да започнеш работа, да ти осигорят служебна кола, да те изпратят за нещо и тнт.
Винаги можеш да позваниш на инструктура и да поискаш няколко допълнителни урока, ако не се чувстваш готов.
30 часа са прекалено малко, да не говорим, че май са нищо.
Не знам за тези 900 км, аз след 1 час шофиране вече рефлекците ми и концентрацията се отмива.
Човека до теб с нищо не може да ти помогне, освен да те събуди, ако заспиш. Той няма спирачка.
О, недей така. Може да ти помогне, как. Човекът, който стои до неопитен шофьор, винаги оглежда знаци, ситуации, т.н. Аз го правя постоянно - когато ме карат, де, иначе е ясноДостатъчно е човекът до теб да ти каже просто, за реакцията е ясно, че няма да помогне
Помня как на един таксиметров шофьор му отне половин минута да разбере, че карам курсовете, като се обърнах на един знак Стоп да видя дали отляво идва кола.
Ами, да, права си. Наистина 4 очи са по-добре, да ти каже на къде завиеш, да ти извика силно да спреш например и тнт. Просто с такова впечатление съм останал, защото моя инструктор ясно и мълчаливо ми забиваше спирачките. И тук става въпрос за секунди, така че щях да размажа няколко коли, ама както и да е. :д
Важно е да не се изпада в паника.
hahaha, прекрасен сайт
http://www.downfacebook.com/download...288082054.html
Пинки, в София ако си - има много коли, общо взето го ползвам, защото:
- имам си запаметени адрес на работа, адрес вкъщи, летище, интерпред, мол :д, общо взето всякъде, където трябва да ходя и само кликам на текущата си локация, шофьор отговаря на заявката, идва - ако не се намерим, имаме си мобилните телефони и може да си звъним, или да си пишем смс-и и най-важното - дърпат ти парите от картата, вместо да се бъркаш за пари в кеш всеки път. Илиза ти колкото с такси, макар, че схемата, по която ти смятат сумата е малко по-различна.
Шофьорите са много готини, и можеш да им даваш рейтинг и да пишеш коментари - ако някой нещо се издъни т.е. ще се разбере и ще се вземат мерки.
Не, че имам против таксиметровите шофьори, но веднъж месеца да ме стресира някой, е достатъчно да ми държи влага.
он: имам оферта за работа от барселона и я отказвам, след 24 часа мислене и кошмари; имах интервю вчера сутринта, след 2 часа решиха, че ме искат и тр да дам отговор асап, аз им казах, че в понеделник ще мога.
Отказвам офертата, защото - 1. се опитват да ме юрнат бързо да стане 2. на интервюто само ми задаваха въпроси, и понеже си мислех, че съм фейлнала ( питаха ме много конкретни неща и на някои не можех да отговоря в дълбочина, на някои можех ), после ме изпитваха и на испански :д и ме питаха за колко време ще го науча, казах им 3 месеца, после ме питаха и руски дали говоря, единия интервюиращ беше руснак :д Ениуей, не ми дадоха никаква възможност аз да питам нищо.
А от HR агенцията страшно много ме юркаха да подавам за точно тази компания, било много яко и т.н., ама аз имам само стресови впечатления. Ще е network security + data center позиция, ама никой не ми каза дали ще съм оперейшънс или проекти, нищо не ми казаха :д
работата е там, че имам още една оферта + второ интервю за друга компания ( в сарагоса ), които са ми по-приоритетни, защото в барселонската хората са много навътре в нещата, имат сериозни проекти, ще правя проекти, днес се запознах с вътрешния ми човек там лично :д ( приятел на приятеля ми ), каза, че шефът му бил впечатлен от мен и след 17ти ще отворят позиция. работата ще е готина, също ще имам 2 часа обедна почивка + карта за фитнес ( хората ходели 1 час на фитнес и 1 час на обяд през почивката ) + всеки 2ри петък работя от 8 до 3.
Третото е за сарагоса, там е най-малко сигурна работата, защото нямам вътрешен човек да знам какво мислят за мен, но съм миналата техническото интервю и ще имам 3то през септември, със CIO - Японец :д Тук като цяло искат expertise в network, network security, linux и windows servers (AD и такива неща), ма слава богу искат повече нетуърк, защото някой тр да им движи миграцията. Безплатен обяд, а всеки петък се работи от 8:30 до 3 .
Много се надявам да стане, защото ако не стане, ще трябва да ходя в барселона а ... хем ми се живее в барселона, хем искам да съм с приятеля ми, но второто натежава :д
В понеделник тр да си дам едномесечното предизвестие и .. да стягам багажа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
вчера се оплаква, че не ти идва, днес ревеш, че е дошъл, ебах ви жените
http://matadornetwork.com/pulse/16-d...garian-friend/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Оня ден бях на откриването на един магазин и раздаваха календарчетра със сладки картинки, та си поисках няколко. Ако нямате, мога да ви услужа.
A normal friend plays sports, a Bulgarian friend insists that dancing at the club is cardio. хаха nice :Д
Естествено, че е нормално, ако го предизвикваш с нещо различно от вечерен молебен. Радвай се, има доста по-тежки случаи- 10 месеца, примерно
Ох, хубаво си е вкъщи.
Вчера на косъм си хванах автобуса, забавиха ме на теорията. И беше претъпкано и стоях на една седалка отзад, която се клатеше и имах чувството, че ще си забия носа в предната седалка всеки момент.
Мамчо днес не се прибра и много ме ядоса. Трябваше уикенда и двете да сме си у дома. :/
Видях си момичетата, разтъжихме се. Довечера и утре сутрин, преди да пътувам, пак ще съм с тях. И идната седмица вече ще ме посетят.
Имам вече и третата книга, нямам търпение да я почна.
Трябва да пия нещо за концентрация, че хич ме няма тия дни.
Направо не знам как ще изкарам още един месец. И не знам кога ще ми кипне, такива неща ще им кажа, че и двамата няма да стъпят в къщата, поне докато аз съм там.
Сестра ми ми се разсърди, каза ми, че съм грозна и след 10 минути ме гушкаше и се радваше, че толкова прилича на мен. :д