.
Затворена тема
Страница 47 от 106 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2626
    Мега фен Аватара на draid
    Като се шофира се почива като усетиш умора. За мен няма нормирано време за почивки. Мога да спра веднъж на 3ч, мога и 2 пъти за час. Почивките обикновено около 15тина минути средно. Зависи дали и колата има темпомат или не. Ако няма след определен брой км крака на газта започва да ти се схваща, което налага по-често спиране. Тя почивката като цяло си е за шофьора. Ако пътната обстановка е кофти, може след 800км да се скапеш тотално от умора, вечер също се кара кофти при движение, особено в страни с кофти пътища като Сърбия. Там големи ядове съм брал. Ако говорим за нещо от порядъка на 1500км, отиваш или с преспиване някъде и си разделяш пътя по равно или преспиваш в колата за 4-5ч и продължаваш. Последно така пътувах от Щутгард до София с преспиване в колата около 5ч, че трябваше да стигна в София в определено време.
    Последно редактирано от draid : 08-09-2015 на 09:53

anonymous708973
    Guest
    Ти къде го чукаш, то къде се пука...

Денят започва лежерно, но ще се учи днес, няма как. Излизахме вчера с една суперготина двойка, супермн си паснахме. На същия акъл са тотално, още като я видях девойката с токчетата ми стана ясно, че сме една порода обаче ме разбиха в тоя бар - човек се разтанцува по-стабилно и сервитьорката идва да пита дали си на наркотици/дали приятелят ти е Еразъм/дали имаш нужда от помощ, защото "те внимавали за момичетата" :Д

Мега фен Аватара на pandabear
    ей такова ми е https://www.youtube.com/watch?v=wXhMqDotfLk
    + не успях да се наспя и ми е криво
    и съм гладна и ми е топло

Нещо много интересно което има отношение към пътуването. 500км за 21ч с колело. http://vbox7.com/play:3a7a237cca

Мега фен Аватара на babity
    Да направиш бърза реакция на свръхчувствителност от прах за пране/чаршаф/нещо такова докато преспиваш някъде.... И тва ако не е знак от съдбата, че трябва да внимавам със своеволията.
    Чувствам се малко отпаднала, но се радвам, че предиобед си свърших задълженията. Сега се чудя дали да не поспя малко.
    Хем искам да пъхна нещата в някаква рамка да знам какво аджеба става, хем е толкова блажено да се наслаждавам просто на момента. Май ще е по-добре да не си създавам очаквания.

Мега фен
    BitHQ's Wall of Shame
    http://www.bithq.org/wall-of-shame.php

хахаха, някои се взимат много насериозно

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    BitHQ's Wall of Shame
    http://www.bithq.org/wall-of-shame.php

хахаха, някои се взимат много насериозно
    хахах лол, а това bitHQ какво е, някакъв затворен тракер?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Дам, то само в тракерите чийта се води едва ли не за престъпление, но тая тяхна стена на срама е връх в простотията.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нещо много интересно което има отношение към пътуването. 500км за 21ч с колело. http://vbox7.com/play:3a7a237cca
    Различно е. С колелото можеш да паднеш, но с кошата грешки не се допускат.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не, Дрейд, не си ме разбрал. Както и да е.
    София- Хамбург съм виждала да се взима за 33 часа, като добавим почивката от 4-5 часа, са по- малко от 2 денонощия. Нямм намерение повече да цепим километража, но със сигурност умората си е казала думата при теб, защото си бил един.
    От колко години караш? Кога започна да си позволяваш такива дълги разстояния? Питам абсолютно информативно.
    Жив и здрав и другия път да стигнеш, просто не го изкарвай като фасулска работа, поизсили се малко

он: Толкова ми е хубаво днес, не ми е топло, ще ходим на италиански ресторат, а преди това се чудя какво да свърша. Неделя е, а исках да отметна някои неща от подаръка.

Мега фен Аватара на tori
    БъХъ, брат. И че аверката си тръгна, и че тоя ми е бесен за не знам и аз кво, и че нашите не са звъннали тая вечер, и че бабата е сърдита, и че утре съм на работа, и че шибания ми шеф пак ме навика. И най-вече БъХъ, че имам още един шибан леген за пране, а аз пия бира - така или иначе нямам място да простирам повече парцали, а и не бих си причинила тва още веднъж днес, защото пръста ми е разранен. И БъХъ за шибаната кола. Просто БъХъ и бира.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @auriss-е, дръпнахме го, ще го сложим в queue-то за след месец, като пак имаме reunion :д
    Ще пътувам днес, а хич не ми се пътува.
    зааааеби ти, т'ва Sense8 е просто ... нямам думи. Абсолютно нищо против нямам различните хора, ама да ти навират насила в гърлото 2 чукащи се лесбийки, едната от които негърка, а другата няква блондинка, просто ми идва навъртре.

Няма една 'двойка', която да не е смесена в този сериал.
    Поне 20 от 60-те минути прекарах в гледане на гейове и лесбийки, които се натискат.

.......буквално имам чувството, че някой им плаща на тия мухльовци от нетфликс да правят 'мултикултурни' продукции. То не бяха араби, негри, индийци ...

Баси, остарявам. Ама ако имам деца ще ги гледам на някоя друга планета. Т'ва е просто крайно. Дръпни си филма и гледай 2-3 епизода колкото да се стреснеш. 'Щото е стряскащо.

Супер фен Аватара на paradosou
    Teenproblem пак има проблем с постването на мнения, даже в момента си правя експеримент . Мега дразнещо е, особено когато последните дни не са ти спокойни по подразбиране.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    слушахте ли роби?

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не, Дрейд, не си ме разбрал. Както и да е.
    София- Хамбург съм виждала да се взима за 33 часа, като добавим почивката от 4-5 часа, са по- малко от 2 денонощия. Нямм намерение повече да цепим километража, но със сигурност умората си е казала думата при теб, защото си бил един.
    От колко години караш? Кога започна да си позволяваш такива дълги разстояния? Питам абсолютно информативно.
    Жив и здрав и другия път да стигнеш, просто не го изкарвай като фасулска работа, поизсили се малко

он: Толкова ми е хубаво днес, не ми е топло, ще ходим на италиански ресторат, а преди това се чудя какво да свърша. Неделя е, а исках да отметна някои неща от подаръка.
    От доста години. Не съм слизал от колата още от както взех книжка на 18, като тъй като съм роден зимата кажи речи, карането от тогава ми беше предимно вечер и в зимни условия. Първоначално карах с придружител (баща ми най-често) който ме и научи да карам. За първи път излязох на такива разстояния на 20 или 21 не съм сигурен, спомням си, че бащата тогава ми гласува доверие и дори ми даде кола, тъй като тогава не разполагах със собствена, макар реално да имах кола която само аз карах. Едно от най-тежките придвижвания ми е било Кил-Щутгард което е около 800км, но пътя беше отвратителен, не спря да вали и и попадах в няколко задръствания. Както казах, тия километри не са проблем в зависимост от пътната обстановка. Минават се от сам шофьор, ако е опитен особено, та в тоя ред на мисли не съм се изсилил. Най-дългото разстояние което съм вземал шофирайки сам е около 3 000км.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Teenproblem пак има проблем с постването на мнения, даже в момента си правя експеримент . Мега дразнещо е, особено когато последните дни не са ти спокойни по подразбиране.
    Ахаххахахахаххахахахха

https://www.youtube.com/watch?v=a9sFd3Ennhs YOU'LL NEEEEEEEEEEEVER WALK ALOOOOOOOOOOOOOOONE

Няма по-яко нещо, ей! Животът е прекрасен. :Д

Мега фен Аватара на Rakshy
    гадно ми е

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    слушахте ли роби?
    Запушвам им устата, за да не говорят.

Супер фен Аватара на skate
    nqkoi zn li dali prodavat nqkude takova ne6to
    http://9gag.com/gag/am8vMMj

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Хора в София съм и ми е скучно, предложения ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на skate
    da ti imam problema

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Къв е твоя ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    nqkoi zn li dali prodavat nqkude takova ne6to
    http://9gag.com/gag/am8vMMj
    пиши в гугъл glowing lamp и там другото от заглавието толкова ли е трудно

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Хора в София съм и ми е скучно, предложения ?
    това е за темата с бързи отговори на вс въпроси
    пантерата ще ти каже какво трябва да правиш
    а ричбрич ще ти каже какво да не правиш и си уреден

Мега фен Аватара на skatew
    сам ли си брат ай кажи кво те прихвана, че така стана сам в софето си остана
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си