.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Всички момчета бият чикии. Който не бие или има сериозен здравословен проблем или лъже . Ако не те е срам кажи по колко пъти месечно цапаш гащите или може би ще кажеш че и мокри сънища нямаш .
    Честно ли?!? Нямам. И не лъжа. А и не ми пука.

Цитирай Първоначално написано от Ruby13 Виж мнението
    Казвали са ми, че трябва просто да се го направя, тоест да се отърва от проблема.
    Важно е да не го възприемаш за проблем! Всеки го прави когато се чувства готов/а! При всеки е различно, разбира се, че ще чакаш правилния човек. Поне го осъзнаваш, не като твоите приятелки които ти казват, че това е проблем. Ако искаш мнение, намери си някой сериозен, ходи с него колкото се може повече и когато наистина разбереш, че му пука за тебе го направ

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Честно ли?!? Нямам. И не лъжа. А и не ми пука.
    Това е невъзможно ако все още имаш ташаци. Сигурно ще кажеш и че не сереш... трол с троловете!

Това е невъзможно ако все още имаш ташаци. Сигурно ще кажеш и че не сереш... трол с троловете!
    Това, че не вярваш, не ме бърка особено. Докажи, че съм трол, стига да можеш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    о.о паф?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ruby13 Виж мнението
    Здравей те! Аз съм 18 годишно момиче и около мен се върти един въпрос зададен от приятелките ми. Ти сериозно ли си детствена?!?!? Не знам защо, но явно днешно време на 18 години да не си правил секс е нещо странно. Аз не се срамувам от това, а и не би трябвало. Това е нещо лично, което всяко момиче си решава за себе си. Имала съм възможности, но според мен не бяха подходящи. Казвали са ми, че трябва просто да се го направя, тоест да се отърва от проблема. Но мисля, че това е тъпо и грозно. Не че трябва да чакаш принца на белият кон, но все пак е по-добре да е с някой който го е грижа за теб. Не знам дали това мислене е различно и дори странно или е нормално.
    Ти с абсолютно нищо не си виновна, че приятелките ти са тъпи патки и са решили, че щом са ги поопрашили преди 18тата им годишнина, вече са супер зрелите и супер голямата раута.

Иначе ако пък е чак такъв проблем...ти си момиче, лесно е при теб. Правиш си профил в някакъв сайт като gepime.com, обясняваш, че искаш да те порят здраво и даже пред входната ти врата ще се извие опашка от всякакви загоряли кандидати...
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 09:46
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Да пука ми и е кофти, и колкото повече време минава - толкова по-невъзможно става. И не мисля да се самоубивам - по-скоро набирам смелост да ида на курва.
    Падение.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Аз не вярвам в неща, които според биологията са невъзможни! А това,че ти твърдиш такива неща и си мислиш че някой ти вярва, доказва че си трол !

Скорпион... какво падение бе мен!? Падение е че съм още девствен, не че курва ще ме избави от него! В случая курвата ще е ангел-спасител !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си