.
Затворена тема
Страница 50 от 106 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2626
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Иве, чи къ? Gotta impress dem kids ;д.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Аз започнах да си разчитам картата, защото случайно бях попаднала на някакво видео, в което говореха за зодия близнаци, и бяха казали, че представител на тази зодия може да не говори постоянно, само ако има Телец в Меркурий. :д И тъй като според мен не съм най-типичния близнак, т.е. най-вече що се отнася до това, че говоря непрекъснато и мега много, до голяма степен е невярно за мен (смисъл да, мога да говоря супер много и обикновено когато говоря, не млъквам, но бих казала, че по скоро мисля супер интензивно и моментите, в които вербализирам мислите си, са равни на тези, в които просто си мисля без да говоря и да занимавам другите), реших да видя какво имам в Меркурий и се оказа, че е Телец. :Д И така започнах да си чета и да си любопитствам. :Д

anonymous708973
    Guest
    Имах предвид по-скоро за колите. Дали всеки има кола, дали всеки кара кола, кога колегите ти примерно са си купили коли, ей такива неща.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-10-2015 на 15:18

Град
    София
    А какво означава, когато нямаш вода в картата си? Някой по-вещ ще обясни ли. (чела съм в нета, просто искам да чуя повече мнения:д)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имах предвид по-скоро за колите. Дали всеки има кола, дали всеки кара кола, кога колегите ти примерно са си купили коли, ей такива неща.
    Едната се сдоби с Тойота ярис хибрид след половин година при нас. Втората взе /и гаджето й е лекар, да вметна/ Opel Insignia втора ръка на 1 година. Третата си пристигна с ауди а3 двувратка дизел втора ръка, купена от тати.
    Писах и в другата темичка, че са луди на тема ремонт на пътища и уширяване, щото проблемите с трафика и задръстванията са факт.

Общественият транспорт е добра оферта, но например за 20 км в едната посока няма да изгоря десет кинта гориво.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Rakshy
    как по дяволите можете да инвестирате толкова време и енергия в четене на някви астро карти, за да си предсказвате бъдещето едва ли не Видях, че някой иска да пита непознати за някви данни - ако искате моите ще ви ги дам, има някво любопитство, което ме мъчи, въпреки че е пълен абсурд.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Едната се сдоби с Тойота ярис хибрид след половин година при нас. Втората взе /и гаджето й е лекар, да вметна/ Opel Insignia втора ръка на 1 година. Третата си пристигна с ауди а3 двувратка дизел втора ръка, купена от тати.
    Писах и в другата темичка, че са луди на тема ремонт на пътища и уширяване, щото проблемите с трафика и задръстванията са факт.

Общественият транспорт е добра оферта, но например за 20 км в едната посока няма да изгоря десет кинта гориво.
    Това е щото са загубени българи, неразбиращи от обществен транспорт и удобствата които той предлага. Свържи ги с розовата, да ги образова малко.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Българи ли?

Дрейд, мнението ти изгуби тежест, когато стана ясно, че не си запознат с алтернативите.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    как по дяволите можете да инвестирате толкова време и енергия в четене на някви астро карти, за да си предсказвате бъдещето едва ли не Видях, че някой иска да пита непознати за някви данни - ако искате моите ще ви ги дам, има някво любопитство, което ме мъчи, въпреки че е пълен абсурд.
    Еми, ти сам отговори - някакво любопитство. И в случая това е като да гледаш сериал, примерно, или четенето на книга. Аз не го приемам като загуба на време, защото го правя във време, което ми е предвидено за "губене" или иначе казано, когато нямам други приоритетни неща, които да върша.

Мега фен
    май ми е по-интересно да чета за кофтия живот на другите, отколкото за зодии и коли

Българи ли?

Дрейд, мнението ти изгуби тежест, когато стана ясно, че не си запознат с алтернативите.
    И кога по-скоро стана ясно, че не съм запознат с алтернативите ? Преди да ревеш как не може да се пътува от Германия до България с рейс или след това ? После ми кажи колко от градския в София си ползвала, да ти видя "алтернативните" познания.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мисля, че мога да си позволя да се влюбя ^_^

anonymous708973
    Guest
    Градският в София е трагедия, казвала съм много пъти, че имам чувството, че хващам хепатит, като се кача. Но е сравнително точен.
    Говорих за междуградски, както и ти, докато обясняваше как човек се потил - тогава стана ясно, че не си запознат. През последните 3-4 години съм пътувала често с междуградски, как един път не случих на изключен климатик. Казвам го за трети път, но ти не умееш да четеш.

Освен че явно ти липсва и умението да мислиш глобално. Сдъвкано и изплюто: Транспортът на запад не е готин, просто щот е такъв. А е такъв, защото е имало нужда, търсене. Като всеки си пътува с колата и никой не ползва транспорт, защо да работят върху него? Като не работят върху него, ще е скапан. Като е скапан, всеки пътува с кола. Като пътува всеки с кола, има задръствания и всички мрънкат, ама никой не си мърда гъза да направи нещо.
    Еми, да.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-10-2015 на 18:52

Супер фен Аватара на Deadlock
    колелото е най-практичният транспорт според мен (където има велоалеи, разбира се). малка инвестиция, евтина поддръжка, облекчава трафика, здравословно е, не замърсява

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    От толко мн идиоти в тоя форум само Офелия (някво подобно й беше истинското име) ми е пращала заплахи многократно. Не се ебаваше, има нещо сектантско в това момиче.
    Иначе, признавам, че на клиповете положението е доста по- добро. Не би познал, че е откачалка, ако не умееш да четеш хората лесно. Така че не се сравнявай с нея Избухливост е едно, другото..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    От толко мн идиоти в тоя форум само Офелия (някво подобно й беше истинското име) ми е пращала заплахи многократно. Не се ебаваше, има нещо сектантско в това момиче.
    Иначе, признавам, че на клиповете положението е доста по- добро. Не би познал човек, че е откачалка, ако не умееш да четеш хората лесно. Така че не се сравнявай с нея Избухливост е едно, другото..

Мега фен
    Градският в София е трагедия, казвала съм много пъти, че имам чувството, че хващам хепатит, като се кача. Но е сравнително точен.
    Защото в Пловдив имате два тролея и няколко рейса, но си тръгнала да коментраш София.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Извиках шефката да говорим 40 минути преди края на работния ден :д
    И двете се разтроихме, очите й блеснаха, беше много трогателно :д
    Каза, че ме разбира, че тя също така е постъпвала :д И много суперлативи каза за мен, също каза, че ако може да ми помогне, ще ми помогне, че винаги мога да се върна да работя тук, ако нещо се случи, макар че искрено ми пожелава само щастие, каза да я добавя във фейсбук за да може да си пишем и да следи как върви при мен :д
    Невероятна жена е, въпреки, че е емоционална ( което много го крие ), реже твърдо и на място, и винаги гледа за екипа първо, вместо да казва "да" на всичко, което ни сипват отгоре, което за първи път ми се случва, досега винаги където и да работя, каквото и да сипят отгоре, меринджейството казват - да, да, разбира се, можем, можем и повече :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    май е малко лошо като човек почне да си смята дните без алкохол
    трябва да му намеря някакъв заместител
    сещам се за нещо
    амаааа...хъх
    /а има боза в хладилника
    ок, всичко е под контрол
    Последно редактирано от pandabear : 08-10-2015 на 19:54

All cruelty springs from weakness - Seneca

...е изводът за днешният ден
    започна добре, за малко да свърши зле.. ами вгорчи ми се малко настроението, да
    но съм доволна от себе си, че не си замълчах.
    няма постоянно да съм възпитана.
    явно е добре понякога да падаш на ниско ниво, но не и да си обръщаш буз(к)ата.

все тая
    Последно редактирано от jghgh : 08-10-2015 на 21:10 Причина: да не разпъвам страницата излишно :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Говорих за междуградски, както и ти, докато обясняваше как човек се потил - тогава стана ясно, че не си запознат. През последните 3-4 години съм пътувала често с междуградски, как един път не случих на изключен климатик. Казвам го за трети път, но ти не умееш да четеш.

Освен че явно ти липсва и умението да мислиш глобално. Сдъвкано и изплюто: Транспортът на запад не е готин, просто щот е такъв. А е такъв, защото е имало нужда, търсене. Като всеки си пътува с колата и никой не ползва транспорт, защо да работят върху него? Като не работят върху него, ще е скапан. Като е скапан, всеки пътува с кола. Като пътува всеки с кола, има задръствания и всички мрънкат, ама никой не си мърда гъза да направи нещо.
    Еми, да.
    Бре да видиш ти. Значи градския в София според теб не е търсен и за това няма оправяне а ? В София само по една линия сигурно вървят повече рейсове отколкото в Пловдив и проблема не е, че няма търсене, а че са страшно много. Рейсовете по натоварени линии постоянно не стигат, вътре става адската тъпканица, зимата студ, лятото се потиш като животно. Изключвам новите рейсове в София, които сигурно са 50-100, но просто се губят на общия фон. И понеже виждам, че не вдяваш, ще ти го сдъвча и изплюя. Хората всекидневно пътуват с градски транспорт не с междуградски, или с междуградски в разстояния 50-70км. В тия случай повечето редовни близки "рейсове" са всъщност бусове в които нито може да се побереш, нито да пътуваш като хората.Това щото и аз съм с дълги крака видиш ли. Не е нито като да не ми се е чупил рейс при -20 и силен снеговалеж и да съм чакал 2ч да дойде друг, нито да съм се събличал гол до кръста в рейса, просто защото не се издържа. Та както се вика, една птичка пролет не прави. Това, че от Пловдив до морето или от морето до София има големи и хубави рейсове, не значи че хората ще си оставят колите с които пътуват всекидневно за да избегнат прекачвания по 2-3 пъти в градски в София. Както и по-горе казах изобщо не искам да споменавам времето за придвижване дори на един рейс до морето и една кола, какво остава за съобразяването кога да тръгнеш и как да си влачиш багажите. Пътувал съм с рейсове до Германия и Франция, само един единствен път ми е било комфортно и то когато бяхме в двуетажен автобус и долу имаше сепарета на които може да се изпънеш и да спиш. Хайде сега ми обясни ти понеже виждам, че си много наясно с алтернативите, кое по-точно ще ме задържи към Софийският градски транспорт и ще ме остави да разчитам изцяло на него ? Близо 5г съм пътувал с градски в София още от 15 годишен, повечето пътуващи редовно с градския тук могат да да ти разкажат минимум по 5 истории сигурно на които са станали свидетели. Не ми обяснявай, че си наясно с алтернативите.
    Последно редактирано от draid : 08-10-2015 на 21:36

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз в софето редовно пътувах без билетче един път голем зор едни гадни ниски бабички контролки ме бяха натиснали
    бяха се хванали за ръце около мен като слънце и си мислеха че нема мърдане и още куп случки по градския хаха

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Преди няколко месеца бях без билет в 84, защото нямах стотинки и нямаше къде на спирката да си купя. Просто си приготвих 20лв, дадох им ги, извиних се, и те казаха, че не са очаквали подобно нещо, аз им казах, че просто съм си нередовен пътник този път и така трябва да е :д
    Иначе, за локациите в София, от които и до които има метро - за предпочитане е пред автомобил. Ако трябва да минавате през Ал. Малинов всеки ден, ще ме разберете. Трябваше да забравя за таксита/убер няколко седмици сутрин, защото си скъсвах нервите в чакане.

//не съм шофьор, нямам и книжка
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Защото в Пловдив имате два тролея и няколко рейса, но си тръгнала да коментраш София.
    в провинцията е така, da

Голям фен Аватара на lunacy
    всъщност дори тролеи няма май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си