.
Затворена тема
Страница 52 от 106 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2626
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ахахахахахха аурисе, с колегите умряхме :д Мн весело
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    въпросът на деня - да си купя ли миксер за 600лв? :Д
    мечтая си за него, сега е намален, но ме е обзела една нерешителност
    оф.
    проблемът на живота ми е, че искам да имам всичко точно ей сега, веднага

anonymous708973
    Guest
    Ахахаха, същия проблем имам и аз, обаче... не се излагай. Миксер за 600 лв, какъв е тоя миксер, бизнес ли ще правиш с него? Просто не си заслужава, за тия пари ще си купиш и миксер, и още нещо прекрасно.
    Ама верно ли е миксер, а не блендер?

Това е добронамерено, ти си знаеш, де :*

Град
    София
    Робот се води по принцип, ама аз си го наричам миксер. В крайна сметка си поръчах конусовидна маша за коса?!?!
    Иначе ето го: https://www.technomarket.bg/products...kenwood-kmx-51
    Още му се чудя, де. Аз постянно бъркам нещо, някакви сладкиши, ще си го експлоатирам доволно. :Д Поръчах мега як блендер иначе. :Д

^^ ох и аз искам от тези миксери/блендери, дето правят (почти :д ) всичко
    Приятеля ми гледаше пък някакъв кухненси робот - лоадваш му рецепта, лоадваш му продукти и сам ти ги прави ( смесва ги в определено време, вари ги, такива неща ).

--

Ще обядвам днес с важен човек, с когото не сме се виждали от месеци.
    Човек, който ме мотивира, когато бях на 18, и който ми вдъхна кураж.
    Никога не съм учила при него, и никога не съм имала идоли, но този човек, с няколкото пъти в годината, които се виждаме ( тази година има-няма 1-2), след това мотивацията ми се връща, самочувствието също :д
    Кефи ме също, защото студентите му, и хората като цяло, или много много го харесват, или го мразят, няма как да не остави трайно и силно впечатление - негативно или позитивно :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    И другият проблем - обичам електроуреди, обичам всякаква техника, искам да имам всичко, което ще ми улесни живота в кухнята и в домакинството, абе и генерално. :Д Обичам всякакви чинии/чаши/тигани/посуда. И борбата на живота ми е да се контролирам да не си купувам всичко, защото реално няма смисъл да трупам само.
    А вчера Д. реши, че не иска да яде хляб от магазина, били гадни, и се замисли за хлебопекарна, аз като един електроуредоманиак:Д го насърчих, и поръча една. Та сега си имаме и това. Ако взема този робот, ще мога да отворя мини пекарна, хаха. :Д
    А между другото, помните ли LordOfLight? Оказа се, че сме съседки. :Д

Град
    София
    Омг, тва е мултикукър, и за такова си мечтая. Това за заети хора е мечта просто. Слагаш му сутринта продуктите и му задаваш програма и като се прибереш, имаш сготвено. :Д

Разкажи за хлебопекарната, как го правите хляба и колко време се меси, колко време ви отнема като цяло :д
    Интересното е и от къде човек да си намери хубаво брашно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на mayaaa
    В едно такова настроение съм, че мога да убия някой. Не, сериозно, хипер раздразнено ми е. И даже нямам енергия да ми пука сега. Просто искам да си го изкарам на някоя невинна душа. Абе, обикновенно безсънието не ми действа така, ама... И още си изтрезнявам, 'баси, звуците около мен са едни такива... нда. И съм гладна. Мрън!

Град
    София
    Значи, хлебопекарната ни ще дойде днес, защото вчера го решихме да я вземем, но при нашите имаме същата, така че мога да ти кажа. Има различни програми - бърз хляб за 1 и 30, както и такъв за към 3. Има 9 програми мисля, но аз си ползвам една по принцип и към 3 часа меси, втасва и пече общо. Можеш да си избираш колко препечена да ти е коричката и т.н. Има отложен старт, което е супер удобно, защото мога да си сложа продуктите вечерта и сутринта да се събудя от миризмата на топъл хляб. <3 А да сложиш продуктите отнема 2мин. :Д
    Иначе брашно - само от Слънце и Луна взимам. :Д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Интересното е и от къде човек да си намери хубаво брашно.
    пф, какви въпроси задаваш ти

ще си купиш мелница.

ахахахахахах да ^

иначе звучи яко, не знаех, че го меси, представях си се как меся нещо и го слагам да се пече, и се замислих, че може би няма да я бъде :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    О, да, бе, то печенето е най-лесното нещо в правенето на един хляб, според мен. :Д В месенето са тънкостите, затова е хлебопекарната. :Д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Та като се спомена и брашното, може да си купите както казаха и мелница, а и някой и друг декар нива да си отглеждате собствено жито,пшеница, ръж чийто семена пак няма гаранция, че няма да ги вземете ГМО.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    Говориш и нищо не казваш.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Намерих кога да се разболявам.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Говориш и нищо не казваш.
    Всичко си казвам. Казвам, че тази хлебопекарна е просто заблуда за противника колко НЕ гаден ще стане хляба с нея имайки предвид, че има огромна вероятност отново да е направен "от гадни" продукти. Но пък всеки си знае.
    Във всеки случай това страшно ми прилича на превземки досущ еднакви с тези на баща ми, който все нещо му е крива храната и все чиста и безвредна храна искал да яде.
    И моя най чест отговор като хвана и се изнервя вече е: " Ами карай го тогава само на фотосинтеза."

Пък и не на последно място...просто си се бъзикам добронамерено за това че каза че обичаш да купуваш постоянно разни нови неща.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-12-2015 на 10:03
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    Искам да крещя на някой и да се сбия евентуално, мега нервно ми е, а не ми е дори нервното време от месеца. Ако далакът ми днес му е кеф, може би малко ще кикна малко, да свалим напрежението. И така да ми се ходи на гребната, че не е истина.
    Не съм готова за такъв човек явно. Знам, че трябва да съм доволна, ама пак не съм. Искам да капна днес и да си легна мрътва в девет.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Всичко си казвам. Казвам, че тази хлебопекарна е просто заблуда за противника колко НЕ гаден ще стане хляба с нея имайки предвид, че има огромна вероятност отново да е направен "от гадни" продукти. Но пък всеки си знае.
    Във всеки случай това страшно ми прилича на превземки досущ еднакви с тези на баща ми, който все нещо му е крива храната и все чиста и безвредна храна искал да яде.
    И моя най чест отговор като хвана и се изнервя вече е: " Ами карай го тогава само на фотосинтеза."

Пък и не на последно място...просто си се бъзикам добронамерено за това че каза че обичаш да купуваш постоянно разни нови неща.
    В домашния хляб единственото, което не мога да проследя, е брашното. Но аз имам доверие на Слънце и Луна и не търся теория на конспирацията във всяко нещо. Факт е, че домашния хляб е по-вкусен, няма добавени захар и подобни неща, защото аз съм преценила така. Ще е направен от "гадни" продукти, ако го направя с маргарин и брашно с изтекъл срок на годност или гранясал зехтин, или от мая, защото се твърди, че тя е вредна.
    Да избирам да се храня с домашно приготвена храна, минала през ръцете ми, не е превземка. Да, няма как да правя изследване на всичко, което купувам и слагам вътре, но от друга страна - има как да видя, помириша и вкуся продуктите, за да преценя сама дали да ги сложа, както и имам право да проуча източниците, от които купувам.
    Факт е, че няма как да избягаме напълно от "лошата" храна, но има как да я ограничим и да я намалим. Далеч не си мисля, че и домашната храна е от най-чистите и ултрабезвредна, но пак казвам - поне знам какво има вътре. Не мога да произвеждам всичко - масло, мляко, етц, но мога да избера тези, които аз считам за качествени. Просто е.

anonymous708973
    Guest
    Робот се води по принцип, ама аз си го наричам миксер. В крайна сметка си поръчах конусовидна маша за коса?!?!
    Пхахахах! ^^
    Някой се е видял с пари :Р на мен първата покупка (аз така си мисля де, фактически ще е мебел сигурно) за новото жилище ще ми е прахосмукачка, след това голям блендер^^ в личен план - фотоапарат. От по-малките покупки - преса за вафли (за ядене де!).
    Ах, дай ми да планирам неполучени пари просто
    Хлебопекарната е меееегаяко нещо, баща ми донесе една от Германия още преди да стане тренд в Бг, та е сравнително стар модел, ама е перфектна. Хляб за 3 часа, тесто за пица за 1.5... Важно за номи: трябват си няколко опита докато си нацелиш твоята базова рецепта за хляб. В германия продават някакви фенси смески за хляб специално за това, ама... Нашите са разбъркали в една кофичка бяло и пълнозърнесто брашно в желана пропорция и всеки път мяташ някакви допълнителни семена и ядки - ленено семе, слънчоглед, квото ти душа иска.
    Хлябът е в суперстранна форма и има опасност да изям супермного, докато е топъл с масло :д можело и сладко да прави, ама майка предпочита олдскуул метода.
    Иначе...и аз се кефя на джаджи, обаче нямам мерак да събират прах. Нашите имат уред за готвене на пара, ползвахме го 2 пъти, не ни хареса. Получихме като подарък комплект за фондю, познай дали е ползван... А за сладкиши наистина нямаш нужда от такова, най-обикновен електромиксер с две бъркалки и готово по-скоро в нещица за декорация си струва според мен - формички, шприцове, нож за измазване, фондан етц. И в продукти ест.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-12-2015 на 10:30

Супер фен
    при нас допреди няколко години в едно малко квартално магазинче продаваха хляб, който се правеше с мляко. Беше мн вкусен, а сега в магазина е един такъв ... абе ясно ви е за какво говоря.

Та си има + да си го правиш сам, някойтам пак си философства :Д

Град
    София
    Не че съм се видяла с пари точно сега, ама Техномаркет пак са пуснали намаление и много ме привличат. :Д
    Ние имаме някаква прахосмукачка от квартирата, но Д. купи парочистачка, много готин уред, два пъти го ползвахме. :Д Планирам да го ползвам всяка седмица, по-удобен е просто. Имаме и кафемашина нова, много вкусно кафе прави. Иначе като цяло нямаме дефицит на уреди - и чопър, и тостер, и яйцеварка имаме. :д НО нямам никакъв миксер и само взимам от нашите назаем. Имам си и преса за коса, която беше на брат му, лол. И наследих един сешоар от Д. :Д
    Като цяло като започнеш да живееш сам е доста тегаво да си накупиш всичко, което ти е необходимо и ти се иска да имаш.
    Онзи ден и с бюро се сдобих, сама си го сглобих, толкова бях ентусиазирана. :Д

Иначе Ини, защо не и в двете? И в робот, и в тези неща. :Д

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    при нас допреди няколко години в едно малко квартално магазинче продаваха хляб, който се правеше с мляко. Беше мн вкусен, а сега в магазина е един такъв ... абе ясно ви е за какво говоря.

Та си има + да си го правиш сам, някойтам пак си философства :Д
    Уххх... уплаших се. Понеже съм с телефон в момента прочетох ника ти като Парадосу та помислих, че си имам вече и нова фенка, но пък щом си бил ти моооооже...

Супер фен
    аз съм талисманът на фенклуба ;}

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    проблемът на живота ми е, че искам да имам всичко точно ей сега, веднага
    Тва идва от двете Х-хромозоми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си