.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Amolsa Виж мнението
    Хора, преди е имало доста такива теми, на които всички отговаряха с "Купих си еди какво си и ... ", а сега всички сте песимистично настроени! Що? :/ Не знам какво ви пречи темата като и преди е имало такива и то не една или две. Пък и като не ви харесва просто не давайте мнението си и толкова! Няма нужда веднага да тръгвате със лошо!
    Ами, може би авторите на тези подобни теми не са ги пускали в разгара на лятото и след това не са давали акъл на хората, които са решили, че лятото е за тотална отебавка на даскалото.

Аз ще се подготвям след морето :P ^^

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Абсолютно не съм подготвена и не смятам да преговарям уроци през лятото. Авторката вероятно е 5 клас,свършила е на 30 май и заради това казва, че са минали два месеца. Хаха.
    Всъщност вече искам да отивам на училище, голяма скука е няма човек с кой да излезе покрай интернета. Ии да, запасих се с дрехи и гримове.

Супер фен
    Хмм, първо че почвам дскл на 15 септрмври, 2ро не, 3то не и 4то не.

Абе,какво всички сте нападнали момичето,бе?Ебати злобните хора сте,щото е лято и отворила тема за училището.Да,почти никой не учи и не чете-то е нормално,ама се държите с нея като първобитни хора.Изкажете си мнението като хората,не като маймуните.

Вики Нирвана, благодаря ти!

Вики Нирвана, благодаря ти!

Ама какво,некви комплексирани 19 годишни си мислят,че щото са завършили са много големи и велики.. xD Споко..

Те даже и годините ми не изкараха вярни! Ту 4-5-6 - ти клас пък съм за 8 - ми! xDD Боже ... Една пусната тема и те скачат. Че митове и легенди се учели не знам кога си. ))

Супер фен Аватара на fanton1
    Кой учи през ваканците (и през "учебно" време) ? Нито съм се подготвил нито ще си правя труда.

Цитирай Първоначално написано от VikkyNirvana Виж мнението
    Абе,какво всички сте нападнали момичето,бе?Ебати злобните хора сте,щото е лято и отворила тема за училището.Да,почти никой не учи и не чете-то е нормално,ама се държите с нея като първобитни хора.Изкажете си мнението като хората,не като маймуните.
    И вие вместо малко да си седнете на задниците и да прочетете поне 1 / 2 - ра от книгите за лятото сте по цел ден на компютъра! Вярно е, че сме лятна ваканция, но можете да погледнете поне списъка със книгите и да прочетете някой мит / легенда / разказ , който са ви дали, а НЕ цяла книга! Хора, не знам какво искате да работите, но нямате добро бъдеще като не ви се учи. И то НЕ през ваканцията, а през учебната година ... :/
    Мчи, кат е седнала да дава акъли, така ще е. Ти кво очакваш? xDD
    Всъщност, след кратък размисъл, успях да стигна до няква предистория на темата:
    Родителите на авторката са я понатиснали да прочете нещо от списъка със задължителните книги за лятото, да си отвори старите тетрадки, да не се отпуска... Доста дълга лекция ще е била. И авторката изведнъж се почувствала пораснала и зряла след тия слова и решила да пусне темичка да раздава акъли на хората.

gg.

Супер фен Аватара на slicky
    Аз ве

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    вече ми липсва

На мен ми липсва Варна. И отивам още другата седмица. ХА!

Те даже и годините ми не изкараха вярни! Ту 4-5-6 - ти клас пък съм за 8 - ми! xDD Боже ... Една пусната тема и те скачат. Че митове и легенди се учели не знам кога си. ))
    Купих си розово чанте, шарени тетрадки и малко свежи гримчета.

Това, че си 8 клас не променя факта, че си безобразно просто момиче.

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Абсолютно не съм подготвена и не смятам да преговарям уроци през лятото. Авторката вероятно е 5 клас,свършила е на 30 май и заради това казва, че са минали два месеца. Хаха.
    Всъщност вече искам да отивам на училище, голяма скука е няма човек с кой да излезе покрай интернета. Ии да, запасих се с дрехи и гримове.
    Мила, не знам какво се заяждаш като намерих това > http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BB%D0%BE < . Тази темичка, ако не се лъжа е твоя. Така че, е тъпо да обиждаш мен и едновременно да пускаш същата тема. Айде, да не се отваряш. :P

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    И в моята тема ти отговорих, но ще кажа и тук "Кое в коментара ми ти се стори като заяждане?"

Пък и дори в 5 - ти клас не завършват на 30 - ти май. Не, не съм 5 клас. ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си