.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Question До кога расте?

Здравейте съфорумници ШЩ дет се вика {} :*
    Искам да попитам нещо, в което не съм толкова сигурен. Някой знае ли или има някаква яснота по въпроса, ДО КОГА РАСТЕ ПЕНИСА ? Смисъл има ли някаква възрастова граница след като я минеш спира да расте и колкото е нарасал толкова? То е и до ген, да спор няма, но все пак? Аз съм момче на 20 години и колко см се очаква ГОРЕ ДОЛУ да ми е размера на патлака? Един вид се опитвам да разбера дали ще расте още след като съм вече на 20 години или има някаква вероятност да порасне още малко ? :Д Я пуснете по 1 мнение по въпроса да видим за какво иде речч. :О
    nqmam :S

Мега фен
    Само родителите ти знаят

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Приятелка ми каза , че до 24год, но не рискувай да ми се довериш...не зная от къде го е прочела

На теб ще почне да ти расте навътре, след около 20 години ще ти е излязал през гъза и тогава ще си задоволен завинаги.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Средно до 21 години. Но може да спре и преди това. Средния размер (за трети път казвам) е 15-18 см дължина. Всичко под 15 е малко, над 18 - голямо.

Цитирай Първоначално написано от doktor_djeikal Виж мнението
    На теб ще почне да ти расте навътре, след около 20 години ще ти е излязал през гъза и тогава ще си задоволен завинаги.
    Хммм интересно тогава. Когато се засечем в автобуса, ще мога да ти го подам когато ти се гъзя, агхагагагагагагагагагагаг а :Д и ще се чудиш от къде ти е дошло ФАККККККККККККККККККККК МЕ

Иначе вмомента патлака ми е около 19 сантиметра, което значи, че ме бива............. е ОКс *
    докторче :С оглеждай се за надървени гъзове около теб, значи, щом си доктор ще те лазят ахахахахахахахахаха кефалллллллллллллл пъпеш ШЩ
    Последно редактирано от IwantHelp : 08-22-2015 на 18:17

Мега фен Аватара на baby_baby

Питай майка си
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Хитроооооооооооооооооо брат, ясен си ми щом падаш до такъв евтин лаффф. ваййййййй вай ваййййййй :Д:Д:Д смехотворно чики с къс патлак и евтини джински без гащи ....... ахахахахахаха фък май кок бич ШЩ :*

Цитирай Първоначално написано от IwantHelp Виж мнението
    ваййййййй вай ваййййййй
    Вай, вай, вай..

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Вай, вай, вай..
    {}

Ти нормален ли си? ;d

Цитирай Първоначално написано от jhgfdsa0 Виж мнението
    Ти нормален ли си? ;d
    СЪВСЕМ ХИЧ НИКАК ! ШЩ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Средния размер (за трети път казвам) е 15-18 см дължина. Всичко под 15 е малко, над 18 - голямо.
    Средния е 21, а всичко под него е малко, колкото и да не ви харесва.

А има и друго решение на проблемите ви

Хирурзи присадиха бионичен пенис

http://www.blitz.bg/news/article/356980
    Последно редактирано от ДОТА : 08-23-2015 на 14:00

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението

ще мога да ти го подам когато ти се гъзя, агхагагагагагагагагагагаг а :Д и ще се чудиш от къде ти е дошло ФАККККККККККККККККККККК МЕ
    Интересно ми как ще го направиш при положение, че си 20 годишен олигофрен, който не излиза от тях, пише малоумщини по форумите и се празни на снимките на майка си.

Цитирай Първоначално написано от doktor_djeikal Виж мнението
    Интересно ми как ще го направиш при положение, че си 20 годишен олигофрен, който не излиза от тях, пише малоумщини по форумите и се празни на снимките на майка си.
    От нас излизам, ама не излизам от майчето ти КОФТАЖЖ
    Замълчи не искам турци да ми говорят на ТИ! ДЖЕЙКАЛ хуахгуахаухаухауахуахахау хаухаухауахахаухаух колко трябва да си смешен бе вайййййййййййй Измъчен и неосъзнаващ гейската си същност стои и чака някой да му пише за да му стане кефф, че някой се е сетил за него Много тъжно СМЕШКО. Айде спри с лапешката си същност и порасни. Мислиш, се за нещо, като ме напсуваш на майка ? Това не го ли израсна вече да псуваш на майка, личи си че си някой чикибоец който не изкарва ръка от гащите си.... Айде шътттттт

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    да вееее ужас

От нас излизам, ама не излизам от майчето ти КОФТАЖЖ
    Замълчи не искам турци да ми говорят на ТИ! ДЖЕЙКАЛ хуахгуахаухаухауахуахахау хаухаухауахахаухаух колко трябва да си смешен бе вайййййййййййй Измъчен и неосъзнаващ гейската си същност стои и чака някой да му пише за да му стане кефф, че някой се е сетил за него Много тъжно СМЕШКО. Айде спри с лапешката си същност и порасни. Мислиш, се за нещо, като ме напсуваш на майка ? Това не го ли израсна вече да псуваш на майка, личи си че си някой чикибоец който не изкарва ръка от гащите си.... Айде шътттттт
    Вай.. "КОФТАЖ" - Не ти ли звучи твърде детско? Същo и "съвсем хич никак". О, да не забравяме и "вай", пише се "въй".
    Ако искаш да ти поправя грешките, драсни едно лс.

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Вай.. "КОФТАЖ" - Не ти ли звучи твърде детско? Същo и "съвсем хич никак". О, да не забравяме и "вай", пише се "въй".
    Ако искаш да ти поправя грешките, драсни едно лс.

О, да разбира се, "вай" е много по-детско в сравнение с псувня на майка! Моля ти се... Пиша така нарочно, за да е по-весело и да бие повече на очи и както виждаш действа. И не мога да разбера, защо го защитаваш и нападаш мен, при положение, че той започна да се прави на "хитър" и "разбиращ" ? Знаеш ли няма значение, не ми пука особено... Когато се регистрирах във форума преди 4 години, останах с впечатението, че потребителите не правят забележки, а дават съвети на хората, които ги искат. В случая исках съвет и тоя "Тричко" ми се прави на забележителен с поста си... Няма значение, не бе е*е. Поздрави на всички и много добри чувства към тези, които откликнаха на темата ми и пуснаха по един свестен коментар!
    Последно редактирано от IwantHelp : 08-23-2015 на 19:25

Ороци по бАлгарски!!!!

Цитирай Първоначално написано от alex_weed Виж мнението
    Ороци по бАлгарски!!!!
    аПсолютно!

О, да разбира се, "вай" е много по-детско в сравнение с псувня на майка! Моля ти се... Пиша така нарочно, за да е по-весело и да бие повече на очи и както виждаш действа. И не мога да разбера, защо го защитаваш и нападаш мен, при положение, че той започна да се прави на "хитър" и "разбиращ" ? Знаеш ли няма значение, не ми пука особено... Когато се регистрирах във форума преди 4 години, останах с впечатението, че потребителите не правят забележки, а дават съвети на хората, които ги искат. В случая исках съвет и тоя "Тричко" ми се прави на забележителен с поста си... Няма значение, не бе е*е. Поздрави на всички и много добри чувства към тези, които откликнаха на темата ми и пуснаха по един свестен коментар!
    Аз ако търсех внимание, първо към теб щях да се обърна, нали ти лапаш на всеки срещнат. Направи темата, защо? За да разбереш дали пишките, които лапаш отговарят на стандарта ли?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си