- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Ахахахха, човек. Хепи съм, че сме живи и здрави, в крайна сметка нали това е ок.
Но другото просто от 1 седмица е някакъв хаус.
Благодаря, да. Аз си имам хубави надежди, въпреки, че всеки се опитва да ми ги почерни :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хахахах Дунавия-та и на тебе ли е пращал съобщения
ама не случайно в него слагали мас :Х
Ей утепляк, не пиша тука от супер много време и още съм ти в устата. Т'ва знаеш ли кво значи бе, путьо?
Че животеца ти е толкова жалък, че трябва да гледаш към някого като модел за подражание. Изроден крив насран скапаняк жалък.
А на Злателина тъпото мнение за Израел просто не мога да го пропусна. 21 век и расизъм (БРАВО! УРА!) при това базиран на "ЕВРЕИ", които не идват от Израел, а от Русия *slow motion clap* - тъпо парче. Но се хейтва по Израел.
И преди й го казвах и ся ще й го кажа, човек трябва да се отличава, да изпъква и да се стреми да си изгради собствена гледна точна не да повтаря като папагалче на мама и тати тесногръдието и простоватото робско мислене.
Очевадно е, че не знаеш елементарни факти, като например, че 80 % от Евреите по морето не са стъпвали в Израел, защото са родени и израсли в Русия.
Също така, че пазаренето (понякога почти до просене и наглост) за тях е обичаи и всъщност това ги забавлява.
Евреин може да похарчи повече пари за дадено нещо, ако се пазариш, отколкото за нещо по-евтино, ако не се. Това е традиция, доста забавна честно казано. Също така евреите по черноморието СА главно възрастни хора, много рядко да са под 40, т.е. не са като Англичани и Германци да се напиват до несвяст и да припадат навсякъде из комплекса.
Но пак говорим на изуст нали Линче? Кога ще си изградиш собствено мнение, което няма да е покровителствано от гадже, тъпкач, пияната майка, отбягващия баща или немърливия аутсайдър брат? Уж претендираш за акъл, ама всеки (ВСЕКИ!) на твоите години може да те сложи в малкия си джоб с 3 приказки.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-23-2015 на 13:24
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не знам, на мен това на номном ми подейства вдъхновяващо пък. :д
Най- накрая се чувствам готова за всичко, което предстои. Емоционално, де.
Пак много си мислих, хем се натоварих, хем ми олекна. Мисля, че полудявам и без друго.
И за първи път от доста време искам така даден човек. И ще ме боли. Даже вече започна.
Имам чувството, че баба ми е моя състарена версия. :д
Леле. Интровертна, съобразителна, балансирана.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
дори да ядеш лайната на семейстово ми не си достоен, глупак шизофреничен.
Панда, адмирации, кака! Аз не бих имала смелост да се гъбаркам с ди бос. Е са ше звънне на мама и ще вдигне кюстендлиския интерпол.
Пиша в 16:35, анархито е писал в 16:32
Да се застраховам, че на някои не им пускат и псуват наред.
никой не е в безопасност, никога не се знае кога ше изядете хейта
дано ви зарежда
антисемитизъм май му се викаше, анарчи, оправи си терминологията
аурисе, благодаря ти пактъкмо днес се чудех как ще го карам това колело зимата, но да, искам да се сдобия с едно задължително :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Там имат много велоалеи, сигурно са повече от пътищата, но не я харесвам страната. Правят се на много либерални, но са такива само като са напушени, което е добре, защото през повечето време са така.
веееликански спринт на 100м, лейдис ен жентълменс. знаех си, знаех си, знаех си. чак и на мен ми се беше свило коремчето от притеснение ;д болт е 'летния' вариант на петър нортхуг, само дет' норвежеца на световното във фалун тази година взе, както спринта, така и 50-те км, заедно с щафетата или отборния /не мога да се сетя/, което е по средата и което го прави универсален, а юсаин едва ли с тази физика би издържал на темпо, НО ОМГ. инлове <3
т, life is a bitch. ще се прибере по-късно. нз как ще дочакам.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 08-23-2015 на 13:56
Ива, избягваш ли ме ?
И ме лъжеш.