- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Ооо, никакви тапети. Боя ще е, ако ми позволят да боядисам. Имам няколко изисквания, но е мн рано да почваме с търсенето. Писна ми да гледам грозни бани и кухни без прозорци и аспиратори.
Две стаи ще са - в хола ще има офис кът, а в спалнята ще са ни гардеробите и моята тоалетка. Имаме много хубав диван, та около него ще завъртя интериора. Но ще е нещо чил в тоуп гамата с акцент в лилаво или синьо. Мебелите са ни бели. Звучи като манджа с грозде, но мисля, че ще успея да го направя красиво. Искам стояща маса до дивана, която да е от онези големите, които могат да се накланят, за да чете човек удобно там. Не съм сигурна металите в какъв нюанс ще са, предполагам, че ще е в зависимост от кухнята. Трябва да измисля как да различа офис къта, че да е стимулиращо. В спалнята ми се иска да имам няколко металически акцента - примерно рамката на огледалото да е златиста и т.н., ще видим.
И само аз ли смятам, че Икеа далеч не е толкова евтина колкото всички я изкарват? Като им гледам смешните маси, наречени бюра, за един кош пари и знам, че едно поръчково бюро с мега много място за съхранение от висококачествени плоскости излиза малко по-скъпо, се вбесявам. Да не говорим, че нещата от Икеа ще ги хвърлиш след 1-2 години, щото т.нар. им издръжливи повърхности се обелват за нула време, а една хубаво направена поръчкова мебел изтрайва без никакви проблеми 10+ години, въпреки ще е подлагане на ежедневен тормоз.
Ей сега ще ти пиша в другата тема.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-28-2015 на 21:51
А, за нещо друго съм мислила. Не е тапет, стикер за стена е. Мегаяк е, с картата на света. Беше за смешните 7-8 евро при нормална цена 20+, та затова толкова отрано. Мисля да го залепя в хола над дивана, само се надявам стените да са равни. И да намеря начин как да го отлепя при изнасяне от жилището :д