Мебелите са ми CFT 2004 и жълтеникаво-бяло /май се води мръсно бяло/.

Точно защото бордото е тежко и трудно се съчетава с други цветове, се допитвам до вас. И аз стигнах до извода, че ще е най-добре само една, максимум две стени да са в този цвят. Иначе не държа на бордо, държа да е някакъв нюанс на червеното.

А иначе единственото от мебелите, което задължително ще се смени, е един гардероб и се чудя дали именно той да не е с огледало. Другият вариант наистина е някакво преносимо.

Предполагам както винаги сами ще сме си майстори. :Д Последният път когато повикахме такива вкъщи /за шпакловане на една стена и боя отгоре/, баща ми намери 50 косура, накрая се получи така, че шпаклова стената и я боядиса наново сам. Тогава се зарече повече никакви майстори вкъщи.

Violenza, имаш ли снимка на стаята случайно? Интересно ми е как реално изглежда. Да не се окаже, че в представите ми е окей и накрая като го направим, да изглежда кофти.

Чудех се също...Ако леглото е в единия ъгъл на стаята, дали ще седи окей? Сещам се, че братовчедка ми до преди няколко години беше така в нейната стая, имаше доста място в средата и не изглеждаше зле, но дали цветовете играят роля в случая /нейната стая беше в патешко жълто (ако така се види цвета )/?

Успех и на двете ви. ;3