- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- 6te si izkaja mnenieto za vsi4ki ot foruma
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И с двете мога защото не съм такъв (и ти пратих снимкипо-нагоре)
Аз обиждам хора на дебел и грозен само когато те ме обидят.
Харитов е дебел и грозен плешив и очилат, ама се дъха като най-големия красавец плейбой с тяло на маратноец. Ем не баце, дебел плешив и очилат.
Ако ти е толкова зор е ся ще се снимам, качи и ти снимка да видиме все пак ти пък колко струваш ;ддд
Келеме, ама няма щото те страх....
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Добре, ти самия как би се описал ?
Нали не като 'красив и строен' , защото ми идва малко множко подобно самочувствие.
Мога да се покажа на Лиланда, ще и повярваш ли на думите ?
Постнах снимката, просто за да се види, че сме заедно. Нямам абсолютно никакви претенции, че съм голяма красавица. Никога не съм твърдяла и че съм такава. Въпреки всичко имам "смелостта" да си качвам мой снимки. Това, че вие я нямате тази "смелост", не е мой проблем. Защото не знам на кое отгоре говорите, при положение, че ваши снимки в този форум няма.
Нем ;д на който и да е от форума бих повярвал, но не на нея ;д
И не не се имам за красив и строен, никога и не съм претендирал за такъв. Самочувствието ми тука е просто ебавка, в ирл самочувствието ми е тип аз се харесвам (ЗА МЕН самия съм си красив, както и за близките ми), който не ме харесва е в пълното си право, но на мен не ми пука дали го прави или не.. смисъл мнението ми за него не би се променило ако ми каже не те харесвам/харесвам те все тая си е.. За строен хмм, не строен а едър (въобще не се визират килограми и кореми, бутове и прочие [впрочем краката са ми много здрави заради тичането] Гена ми е да съм едър, винаги съм бил висок и с голям гръб и стабилна основа (здрави крака) корема ми куца много, щото просто съм чревоугодник и преди си ядех квото ми падне.. Но пък и сам на себе си съм си доказал, че свалям лесно подкожни мазнини, бях паднал на 8 процента качих на 16 свалих на 14, на 9 ся съм около 10-11.. Малко упоритости, тренировки двудневен хранителен режим в цикъл от 24 дена и малко добавки и си чук. ;с
Прати снимка на мене и готово.. неа да я показвам във форума//Димитър и други съфорумци знаят, че не им пращам снимките... ебавам се само със снимки, които са качени тук във форума, например с плешивото теме на Харитов.
![]()
Dr. Gregory House
Никой не те е виждал тук, не знам защо си измисляш ;дд
Иначе нямам никакъв проблем ако искаш да ебеш лиланда, не само дай се показваш ;дд Просто тя квото и да каже няма да й повярвам.. ;дд
Покажи се на друг форумец и ш повярвам или просто на мен ;с Не хапя, най-много да ти се присмивам на лично ;/
Dr. Gregory House
има негова (полу) снимка някъде из информатиката на лицето
към 80 кила, 175-180 санта, не е 'дебел' , не е и фотомодел, ама не е потресаващ. Смис нормално си изглежда.
Знаеш ли, че ми омръзна да повтарям едно и също.
Мога да направя тема 'който ме е виждал гол да се обади' , но М ще се сърди като го изпреваря
Ноп
Dr. Gregory House
не ве просто съм виждал които изглеждат като теб та това ми е останало като образ в главата
ако си 120 кила на метър и петдесет окей, все тая, не ме бърка :Д
а иначе Цецо мързи ме да ровя човек :Д
жал ми е за теб, имаш някакви психически проблеми
да ти кажа за 2ри път че харитов не е грозен и дебел за разлика от теб
пак не мога да си обясня как го даваш като довод въобще
май огледалата във вас са табу
toi anarchyto se snima sys slushalki na kamerata na kompa ve ko znaite !!! !! !!!!!!!!!
Dr. Gregory House
Е разбира се, какво по-красиво от това на 20+ да си плешив, очилат и дебел... Пък и ти казвам за теб не съм красив, но за приятелката ми, приятелите ми и хората които са ми близки съм, както и за самият себе си.. а това ми е повече от достатъчно, ти ако имаш даун синдром и комплекс за малоценност и ти е необходимо всички да те харесват, те съжалявам.. Плужек, а и виж как удобно избяга от миналата страница, когато ти казах да постнеш снимка, но и двамата знаем, че никога няма да го направиш.. Защото си страхлив, грозен плужек и ти като другите си велик само на писане..
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Значи теб не трябва да те пускат никъде.. помияр ;/
Dr. Gregory House