.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 155
    Мега фен Аватара на pandabear
    аз съм рисувала 2-3 пъти върху стъкло. минавам контури с топ лак за нокти, после акварел и най-накрая със сешоар ;д не съм я гледала от никъде "техниката". сама си я измислих, но беше сполучливо. исках да си нарисувам едни стъклени подложки за чаши.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

А гаргата си седи, нали. Зъл човек.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ...
    Благодаря ти, може да пробвам Върху какво стъкло? Че и това има значение

Ужасе́на съм колко си ужа́сен.

върху матово беше

Супер фен Аватара на Vanchhh
    https://www.facebook.com/diycozyhome?fref=ts

Eй ви една страничка за идейки.

има и добри неща (:

Ти остави, ми май почнах и аз да се зарибявам по това ;д

ами това не е лошо, жената след време ще е доволна от бонуса.

Каква жена? И какъв бонус?

и ти ли няма да се жениш? много станахте.

Не съм казал, че няма да се женя, но мисля, че ми е рано още. Живее ми се още бее...
    Ама то хората го казали: "Човек и добре да живее, пак се жени"

...за да заживее по-добре ^_^

Зависи.. дали си заслужава жената до него наистина. :]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Здрасти, хора. Ъпвам тази тема с малък призив за помощ.

Наесен ще правиш основен ремонт в нас и имам нужда от идеи за моята спалня. По-точно искам да ви попитам за тапетите. За сега съм се спряла на бордо, но се чудех дали е окей цвят за спалня. И дали да няма някакви бели акценти? Или пък бяло с бордо акценти?

Също така искам да сложа огледало в стаята, но майка ми казва, че влияело нещо на съня да има огледало в стаята, в която спиш. Като цяло не вярвам в такива неща, но тя си вярва и не знам как да я убедя. ;с

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Също така искам да сложа огледало в стаята, но майка ми казва, че влияело нещо на съня да има огледало в стаята, в която спиш. Като цяло не вярвам в такива неща, но тя си вярва и не знам как да я убедя. ;с
    Лъже, ще спиш като къпана и никога няма да се чувстваш сама.

anonymous708973
    Guest

Наесен ще правиш основен ремонт в нас и имам нужда от идеи за моята спалня. По-точно искам да ви попитам за тапетите. За сега съм се спряла на бордо, но се чудех дали е окей цвят за спалня. И дали да няма някакви бели акценти? Или пък бяло с бордо акценти?

Такаааа, много малко информация даваш. С какви мебели разполагаш в момента, които можеш да продължиш да използваш. Има ли нещо, с което на всяка цена трябва да се съобразиш - било то цвят или особеност на стаята, един вид отправна точка. Какво е разположението на стаята, дай поне една скица къде е прозорецът, къде е вратата, размери на помещението и т.н. Какъв стил харесваш, примерни картинки от пинтерест, етц.

Второ, относно цвета - в никакъв случай не си боядисвай цялата стая бордо. Първо, много ще ти смали стаята, трябва да имаш 50 квадрата стая с френски прозорци, че да си го позволиш. Използвай бордото за акцентна стена
    Второ, натоварващо психиката е. Предполагам, че като повечето от нас, ще спиш и учиш в една и съща стая. Проблемът тук е, че за спалня се нуждаеш от успокояващи цветове - неутрални, светлолилаво и т.н., докато за учене е добре да е нещо одобряващо. Бордото не се вписва :д Тук влиза в роля осветлението, купи си такъв ключ, който позволява постепенно засилване на светлината, мнооого е яко.
    И третата причина - на тия години вкусът много се мени, а подозирам, че вашите няма да са във възторг да сменят тапети през няколко месеца. Ако е проста боя, а не тапет, суперлесно ще смениш и сама, докато с тапетите е мътна и кървава. Сега... явно в момента си с тапети, че това да ти е идеята, но пробвай да навиеш вашите да ги махнете. Занимавка е и ще е по-скъпичко отколкото просто да залепите нови отгоре, но е по-добре според мен.
    Повтарям си предложението - запази бордото за акцентна стена. Останалите стени можеш да ги направиш неутрални, за да имаш поле за действие с акцентите. Друг вариант е бордото да е в завесите, но тогава гледай да са по-бюджетни, че да ги смениш лесно, ако ти писнат.

А за огледалото - предложи да е стоящо на земята огледало, ако ти пречи да спиш, лесно ще го изнесеш. В ибей има даже такива, в чиято вътрешност можеш да съхраняваш бижута, разграфено си е.
    Аз се каня да си взема стоящо, че в момента по никакъв начин не мога да се огледам преди да изляза и трябва да викам асансьора за целта
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-28-2015 на 20:42

anonymous708973
    Guest
    Бтв, пожелавам ви успех с майсторите! :д

Аз като се замисля колко неща ще трябва да се купуват в едно нормално - разбирай нестудентско - жилище, лошо ми става. Като почнеш от пералня (дано поне това го има), прахосмукачка, парочистачка, гардероб... Твърде вероятно е да трябва и легло да се купува. Чак после ще стигнем до желания като хубав блендер и най-най-накрая до фотоапарат. Ах, дано намерим нещо обзаведено.
    Ще трябва да си затварям очите докато вървя покрай магазините :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-29-2015 на 07:19

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Като почнеш от пералня (дано поне това го има), прахосмукачка, парочистачка, гардероб... Твърде вероятно е да трябва и легло да се купува. Чак после ще стигнем до желания като хубав блендер и най-най-накрая до фотоапарат. Ах, дано намерим нещо обзаведено.
    Трудно ще намериш нещо обзаведено с фотоапарат, прахосмукачка и блендер.
    Освен ако не се предлага от някой като теб, който смята, че обзавеждането задължително включва това.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Бордо с бяло е доста рязка комбинация. Държиш ли да е точно бордо? Ако не, с мръсно бяло/леко кремаво много добре се съчетава червена акцентна стена. Такава беше първата ми самостоятелна стая при родителите ми и стоеше страшно добре с черни и бели мебели. Само една ярко цветна стена не натоварва и е доста младежко и модерно, лесно можеш да съобразиш аксесоарите след това.
    Бордото е доста тежко и страшно претенциозно като цвят, трудно ще се съчетава с всичко останало, освен ако не го направиш от 0-лата до края всичко ново и измислено с този акцент.
    За огледалата не съм чувала такова нещо, но винаги съм имала огледала в спалнята си, никога не ми е пречило на каквото и да било.

Пантерке, успех с търсенето. Дано да намерите нещо от-до обзаведено, много по-изгодно ще ви е. А между другото, защо ви е парочистачка? Какво чистиш с нея?

На мен ми предстои пак да се занимавам с (до)обзавеждане и още от сега се изнервям като знам колко бавно става всичко. Ако можех сама да си измисля, направя и сглобя всичко, щях, егати. Лошото е, че още не знам какво точно искам и ще трябва да се изяснява в процеса на работа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Пантерке, успех с търсенето. Дано да намерите нещо от-до обзаведено, много по-изгодно ще ви е. А между другото, защо ви е парочистачка? Какво чистиш с нея?
    Фугите между плочките - доста по-приятно е отколкото да ги търкаш на колене с четка за зъби
    Зимни палта, възглавници, матраци, диван - независимо дали е кожен или тапициран, чат-пат килими.
    Напълно гениално изобретение, бих казала, че е направо задължително, ако имаш вкъщи алергични към акари или просто с чувствителен нос към прах. Но дори да нямаш, пак ще ти свърши страшно много работа при горепосочените неща, за да ги изчистиш наистина добре.

Да покажа няколко нещица, които ще си намерят място задължително -
    http://s000.tinyupload.com/index.php...37812438075317
    http://prikachi.com/images.php?images/484/8327484l.jpg

едно и също е, два линка, че не знам кой ще благоволи да се отвори.
    Количката ми е подарък, колекционерско парче е, определено ще стои в дневната/офиса.
    Маската от Венеция пък ще е на тоалетката :д
    Ах, впрягам каруцата пред магарето ми се струва.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-29-2015 на 13:46

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мебелите са ми CFT 2004 и жълтеникаво-бяло /май се води мръсно бяло/.

Точно защото бордото е тежко и трудно се съчетава с други цветове, се допитвам до вас. И аз стигнах до извода, че ще е най-добре само една, максимум две стени да са в този цвят. Иначе не държа на бордо, държа да е някакъв нюанс на червеното.

А иначе единственото от мебелите, което задължително ще се смени, е един гардероб и се чудя дали именно той да не е с огледало. Другият вариант наистина е някакво преносимо.

Предполагам както винаги сами ще сме си майстори. :Д Последният път когато повикахме такива вкъщи /за шпакловане на една стена и боя отгоре/, баща ми намери 50 косура, накрая се получи така, че шпаклова стената и я боядиса наново сам. Тогава се зарече повече никакви майстори вкъщи.

Violenza, имаш ли снимка на стаята случайно? Интересно ми е как реално изглежда. Да не се окаже, че в представите ми е окей и накрая като го направим, да изглежда кофти.

Чудех се също...Ако леглото е в единия ъгъл на стаята, дали ще седи окей? Сещам се, че братовчедка ми до преди няколко години беше така в нейната стая, имаше доста място в средата и не изглеждаше зле, но дали цветовете играят роля в случая /нейната стая беше в патешко жълто (ако така се види цвета )/?

Успех и на двете ви. ;3

Мега фен
    Чудех се също...Ако леглото е в единия ъгъл на стаята, дали ще седи окей?
    Зависи в кой ъгъл ще е.

anonymous708973
    Guest
    Относно леглото:
    напоследък гледам много интериорни видеа и обикновено спалните ги правят в средата с две нощни шкафчета и т.н., за да е симетрично. В типа стая, който повечето от нас имат, както споменах горе, където ти е спалня, стая за учене, гримиране етц 10 в 1, е по-важно да е удобно разпределено и някак сепарирано, а не да се спъваш в легло в средата на стаята, където от едната страна имаш нощно шкафче, а от другата пространството е умряло, щото е празно, примерно.

Моето легло винаги е било в края, нямаше как иначе, понеже е вградено в огромна секция. Леглото на сестра ми беше по диагонал в другия край, та стоеше симетрично и готино.

Наистина много зависи. Вземи нарисувай една скица. Най-общо бих казала... бюрото да е в близост до прозореца, че да се възползваш от естествената светлина. Гардеробът да не е първото, което виждаш, тоест да е на перпендикулярната стена спрямо вратата, не на успоредната.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-30-2015 на 17:20

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Моето легло винаги е било в края, нямаше как иначе, понеже е вградено в огромна секция. Леглото на сестра ми беше по диагонал в другия край, та стоеше симетрично и готино.
    Да го имам, ако случайно намина през вас нощем и не искам да светвам лампите.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Violenza, имаш ли снимка на стаята случайно? Интересно ми е как реално изглежда. Да не се окаже, че в представите ми е окей и накрая като го направим, да изглежда кофти.
    Нямам и вече няма как и да направя. Но в нета има доста такива идеи:
    http://cdn.home-designing.com/wp-con...od-bedroom.jpg
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...I8U-ijxReNfMXQ
    http://ontrus.com/wp-content/uploads...-art-decor.jpg
    http://rodgersfarm.com/wp-content/up...sign-Ideas.jpg
    http://www.housepaintingtutorials.co...m-21269368.jpg
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми