- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
ще ти напомня още че тук е айляшко, алкохола е евтин, в дискотеките пускат и преди 18, ако не си в софия училището ти е на 15 мин пеша а работата на 5 минути с кола, ако искаш да излезеш с някой приятел след 15 минути сте на място а не ти се налага да го плануваш от предната седмица и да пътуваш от бронкс до манхатън за 3 часа, ако искаш да тренираш ставаш в 6 и 30 и до 8 си готов и със закуската а не ти се налага да ставаш в 4 и30 защото след работа или училище ще имаш 2 часа път в задръстване и вечерта ти е провалена и има и още ама по-натам ще ти кажа
Хм, на 21 съм, стига да имам желание, нито от дискотека ще ме върнат, нито ще ми откажат да ми продадът алкохол. Училището ми беше на 10 минути с буса, който спираше точно пред нас, работата ми е на 20, а университета е далече, ама това си е по желание. Бронкс и Махатън слабо ме вънуват, тъй като са ми доста далече, а и познати там нямамза сметка на това повечето ми познати са в радиус от 10 минути от нас с кола. Кола имам, а бензинът е 2.69 на галон, което е почти 4 литра. А на фитнес ходя когато си поискам, понеже съм студентка и ми е безплатно.
Миналата седмица.
Аз и казвам ела у нас да гледаме филм, тя вика ти пак ще искаш да ме чукаш....
Не мога да ги разбера тея жени
Девет месеца преди да се родиш!-оооооооо (без лоши чуства направих го на шега!)
Тая сутрин, ама беше набързо за добро утро вместо кафенце, че трябваше да се търчи по задачки, чакам да се изкъпе, че ще ме измъчи, докато не издъхна от кеф, така че има на къде и след малко.
Ама какво да се прави, ако не й го дам, ще вземе да се замисли, че другаде може да си намери и става грозно, че съм ревнив, а тя не може без мене и го правя, много често, за да не се караме...Иначе с кеф бих си заспал, ама пусто чувство за дълг
Само глупости днеска!