- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно секса
Според вас ако приятелката ви обича, нормално ли е да ви ограничава до секс 1 път в седмицата?
поне с моята приятелка, като я питам все казва уморена съм от работа, мързи ме, спи ми се, не ми е до тва,
айде друг път?
И един вид го прави по принуда само и само да отбие номера...
Според мен съм загубена кауза вероятно е най-добре да се оттегля от нея...
Вие какво мислите по въпроса!?
има жени за които това не е всичко ... за тях не е важно да има секс а е важно да сте щастливи ( за мъжете обратното ) ... Ако тя е от този тип жени то по-скоро един път в седмицата за нея е абсолютно достатъчно !
Ако я зарежеш за секса то си много зле и по-добре тя да се махне от теб
Може просто да има труден период
Вие с нея имате имате далеч по-голям проблем от секса. Помисли върху това.
Връзка без секс е като Хот-дог без кренвирша.
Трябва си хармония.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ако е така...
... значи най-добре е да...
Неизбежно е, приеми го. Връзките без секс са обречени. Замисли се! Не че искам да те спичам, но е напълно възможно някой друг да я спуква от секс вече и за това тя да не иска да го прави. С теб!
По принцип не е изневеряла никога, просто няма да има смелостта да ме погледне в очите след такова нещо.
Проблема се базира върху егото, аз примерно мога да направя 1000 компромиса за нея, но ако я помоля за 1 тя да откаже.
За всичко да се съобразявам аз , да и правя подаръци и в резултат на това нито да получа нежност от нея нито уважение.
Откъде си толкова сигурен за това?! Ти верваш ли си?! От всичко което си написал досега излиза че тя няма и капка уважение към теб и всъщност използва малкото секс, който ти дава за де те муфти, ако още не си се сетил!
И като и го каже, какво от това?!
Въпрос на време е да ти бие шута, имайки предвид всичко казано дотук!
Последно редактирано от Грозния : 09-02-2015 на 21:25