.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

По принцип не е изневеряла никога, просто няма да има смелостта да ме погледне в очите след такова нещо.
    Проблема се базира върху егото, аз примерно мога да направя 1000 компромиса за нея, но ако я помоля за 1 тя да откаже.
    За всичко да се съобразявам аз , да и правя подаръци и в резултат на това нито да получа нежност от нея нито уважение.

Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    По принцип не е изневеряла никога, просто няма да има смелостта да ме погледне в очите след такова нещо.
    Проблема се базира върху егото, аз примерно мога да направя 1000 компромиса за нея, но ако я помоля за 1 тя да откаже.
    За всичко да се съобразявам аз , да и правя подаръци и в резултат на това нито да получа нежност от нея нито уважение.
    Кажи и го.

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Кажи и го.
    Казал съм и го, и тя отговаря последния начин :
    Ти какво искаш от мен, омръзна ми от твойте думи! Искаш да полудея ли !? престани да споменаваш тези неща.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Откъде си толкова сигурен за това?! Ти верваш ли си?! От всичко което си написал досега излиза че тя няма и капка уважение към теб и всъщност използва малкото секс, който ти дава за де те муфти, ако още не си се сетил!
    Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    Кажи и го.
    И като и го каже, какво от това?!
    Казал съм и го, и тя отговаря последния начин :
    Ти какво искаш от мен, омръзна ми от твойте думи! Искаш да полудея ли !? престани да споменаваш тези неща.
    Въпрос на време е да ти бие шута, имайки предвид всичко казано дотук!
    Последно редактирано от Грозния : 09-02-2015 на 22:25

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си