.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Добре, добре, хора. Виждам вашето неодобрение към темата, но поне не се дръжте грубо! Опитвам се да ви помогна. Схващате ли? Ако имате проблеми можете просто да ми ги споделите анонимно и аз ще се опитам да ви помогна! Но не очаквайте от мен да ви ги реша. Ок? Та ... започваме.
    До RapExotic: Зададеният въпрос от теб е направен само за е*авка, но ... да ти отговоря. Това е невъзможно. Освен, ако просто не си го представиш.
    До inewton: Домашното ли се очаква да ти напиша? И ... това е за проблеми. А не за домашни.
    До ДОТА: Хайде, да не започваме с насилие, а?! И за какво ти е да биеш жена с цел ''да те обича''? Просто ... покажи й, че я обичаш. Но не я бий. Отблъскващо и болезнено е. И не се шегувай по този начин.
    Хора, ако не приемате темата ми сериозно просто не ми задавайте излишни въпроси! Успех!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Ice Queen Виж мнението
    Опитвам се да ви помогна. Схващате ли? Ако имате проблеми можете просто да ми ги споделите анонимно и аз ще се опитам да ви помогна! Но не очаквайте от мен да ви ги реша. Ок?
    ..
    Хора, ако не приемате темата ми сериозно просто не ми задавайте излишни въпроси! Успех!
    Не приемаме темата сериозно, понеже нямаш нужния авторитет пред аудиторията тук, за да се допитваме до отговорите ти. Може би щеше да е по-различно ако в първия си пост беше представила себе си, така че хората да придобият представа към какъв човек се обръщат за помощ. Също така и ако участваше и в другите теми, така че да разберем как мислиш по дадени въпроси. Все пак форума е създаден хората да създават собствени теми за проблемите си и другите да им дават съвети, а не да искат мнението само на един човек.
    И не го казвам с лошо, а го казвам директно, както го виждам.

И за да не е спам ще задам въпрос, който вълнува доста от потребителите тук:
    Какво мислиш за така наречените връзки от разстояние или онлайн връзки? Става въпрос за такива, в които двамата партньори не са се виждали на живо или се виждат много рядко, но поддържат връзката си през чата и телефона. Има ли смисъл от това или е чиста загуба на време?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ice Queen Виж мнението
    До ДОТА: Хайде, да не започваме с насилие, а?! И за какво ти е да биеш жена с цел ''да те обича''? Просто ... покажи й, че я обичаш. Но не я бий. Отблъскващо и болезнено е. И не се шегувай по този начин.
    Обичам те, искаш ли да се видим ?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ще те възприема по-сериозно ако си снимаш циците
    Тя ако имаше цици вече да ги е показала, само така жена може да привлече внимание.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Тя ако имаше цици вече да ги е показала, само така жена може да привлече внимание.
    да, вниманието на тъпунгерите

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    да, вниманието на тъпунгерите
    Завиждаш, че на мен показват
    а на теб отказват

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Завиждаш, че на мен показват
    а на теб отказват
    Loool
    има рима деба