- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Попитай Ice Queen! - тема 1
Здравейте, тийнове!Реших да създам темата ''Попитай Ice Queen'', защото: видях, че няма друга подобна и тази ще е единствената такава тема и ще е нова и доста оригинална, а и доста тийнове имат проблеми дали ще са в къщи или в училище и правят по 100 теми в различните форуми за тинейджъри из интернет и не само. И реших да направя тази тема!
Можете да ме питате за всичко, което ви интересува! Ще отговарям на всеки един поотделно! Ако се съберат много въпроси в тази тема и станат 100 - 110 страници или дори повече ще направя и втора тема!
Пък и ще се старая да влизам поне веднъж на седмица и да отговарям на въпросите ви!
Ако пък въпросите ви са твърде лични и не желаете да ги споделите тук можете да ми пишете на лично съобщение! Честита ни първа тема!
![]()
Последно редактирано от Ice Queen : 08-31-2015 на 13:42
По какъв начин мога да намеря едновременно и импулса, и местоположението на елементарна частица?
колко често трябва да биеш жена, за да те обича
Добре, добре, хора. Виждам вашето неодобрение към темата, но поне не се дръжте грубо!Опитвам се да ви помогна. Схващате ли? Ако имате проблеми можете просто да ми ги споделите анонимно и аз ще се опитам да ви помогна! Но не очаквайте от мен да ви ги реша. Ок?
Та ... започваме.
До RapExotic: Зададеният въпрос от теб е направен само за е*авка, но ... да ти отговоря. Това е невъзможно. Освен, ако просто не си го представиш.![]()
До inewton: Домашното ли се очаква да ти напиша?И ... това е за проблеми. А не за домашни.
До ДОТА: Хайде, да не започваме с насилие, а?!И за какво ти е да биеш жена с цел ''да те обича''? Просто ... покажи й, че я обичаш. Но не я бий. Отблъскващо и болезнено е. И не се шегувай по този начин.
Хора, ако не приемате темата ми сериозно просто не ми задавайте излишни въпроси!Успех!
Не приемаме темата сериозно, понеже нямаш нужния авторитет пред аудиторията тук, за да се допитваме до отговорите ти. Може би щеше да е по-различно ако в първия си пост беше представила себе си, така че хората да придобият представа към какъв човек се обръщат за помощ. Също така и ако участваше и в другите теми, така че да разберем как мислиш по дадени въпроси. Все пак форума е създаден хората да създават собствени теми за проблемите си и другите да им дават съвети, а не да искат мнението само на един човек.
И не го казвам с лошо, а го казвам директно, както го виждам.
И за да не е спам ще задам въпрос, който вълнува доста от потребителите тук:
Какво мислиш за така наречените връзки от разстояние или онлайн връзки? Става въпрос за такива, в които двамата партньори не са се виждали на живо или се виждат много рядко, но поддържат връзката си през чата и телефона. Има ли смисъл от това или е чиста загуба на време?
Да, добре. Пиша се Ice Queen, както виждате, а и няма да кажа истинското си име. На 18 съм. От София. Ще отговарям на проблемите на хората в темите им, но си мисля, че и тук не е зле да има една темичка като моята.
За връзките от разстояние ... ако хората се обичат не трябва да им пречи и да са разделени. Пък и интернет е толкова напреднал, че ще се виждате често и без да си говорите по телефона. Пък и е безплатно. Не е загуба на време. Поне не и за хората, които имат такава връзка.
И не, няма да си покажа гърдите! Това е обида!
Добре, де, кое нормално момиче ще тръгне да си показва гърдите по форумите? :O Поне не и аз.
Колко често ще отговаряш на въпросите си,
защо си мислиш, че някой тук иска да те пита нещо,
чувстваш ли се незначителна в реалния живот около теб
имаш ли си гадже
какъв модел ти е телефона![]()