.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.

Понякога разбирателството се получава и като не си навираш задника в чуждото лице постоянно. А иначе с тая чалга ставаш вече леко банален. И какво като не слушаш чалга мислиш,че си на по-високо стъпало от тези дето слушат ли? (макар,че аз слушам повече The Voice и даже и в момента съм пуснал на него) Та в общи линии ако те крепи много това,че не слушаш чалга и затова си повече от останалите мога да ти кажа следното: " ОбъркАл си рейса пич."
    Хайде заминавай сега да режеш метълските венички.
    Иначе устата не съм си отварял и за момент. Използвам само пръстите си.Но това НЕчалгар като теб просто няма как да го разбере. И между другото като си толкова над разни други хора може да се опиташ да пишеш поне грамотно ако не друго. Не ти говоря за пункуация.Не ти говоря дори и за сбъркани близки букви,а за неща като Naiko tam, семейсъвто, Ьа, иманразбитателство.

Може и да си проверяваш писаците профилактично преди да занимаеш с неграмотността си форума.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си