- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малката ми сестра флиртува с момчета, нужна ми е помощ
Naiko tam. Нали за това е семейсъвото и близките. Ьа да иманразбитателство. Другото се нарича проблемно. Както и да е. Ти си тъп чалгар. Не за друго. Просто устата ти не млъкна да плямпа без да се усещаш. То не бяха истории, а сега и семейни скандали. Това е много зле.
Понякога разбирателството се получава и като не си навираш задника в чуждото лице постоянно. А иначе с тая чалга ставаш вече леко банален. И какво като не слушаш чалга мислиш,че си на по-високо стъпало от тези дето слушат ли? (макар,че аз слушам повече The Voice и даже и в момента съм пуснал на него) Та в общи линии ако те крепи много това,че не слушаш чалга и затова си повече от останалите мога да ти кажа следното: " ОбъркАл си рейса пич."
Хайде заминавай сега да режеш метълските венички.
Иначе устата не съм си отварял и за момент. Използвам само пръстите си.Но това НЕчалгар като теб просто няма как да го разбере.И между другото като си толкова над разни други хора може да се опиташ да пишеш поне грамотно ако не друго. Не ти говоря за пункуация.Не ти говоря дори и за сбъркани близки букви,а за неща като Naiko tam, семейсъвто, Ьа, иманразбитателство.
Може и да си проверяваш писаците профилактично преди да занимаеш с неграмотността си форума.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!